Skip to content

20.05.2022 | Toiminnanohjauksen pilviaamu 2022

Tervetuloa virtuaaliseen ajankohtaisaamupäiväämme kuulemaan, minkälainen on tulevaisuuden ERP. Mitä moderni, jatkuvasti kehittyvä, pilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa liiketoiminnalle? Miten tekeminen muuttuu? Mitä vaatimuksia tulevaisuuden toiminnanohjaus asettaa organisaatiolle?

Tapahtuman keynote-puhujana on tietojärjestelmätieteen professori Tomi Dahlberg, ja lisäksi kuulemme puheenvuorot Microsoftin Vesa-Matti Paanaselta, YIT:n Nina Karhulalta, sekä Efiman Antti Rantaselta.

Efima-Gold-Microsoft-Partner

 

Toiminnanohjauksen pilviaamussa puhutaan tulevaisuuden toiminnanohjauksesta ja sen mahdollisuuksista
↑ Toiminnanohjauksen pilviaamussa puhutaan tulevaisuuden toiminnanohjauksesta ja sen mahdollisuuksista

Palaa tapahtuman tunnelmiin ja katso tallenne alta 👇

 

Katso taltiointi

 

Keynote

Tomi Dahlberg

Tomi Dahlberg

Professori, Senior Advisor

Tomi Dahlberg on tietojärjestelmätieteen professori, hallitusammattilainen finanssi- ja IT-alan yrityksissä, senior advisor Valtiokonttorissa, Yrityksen digitalous -ohjelmassa sekä TIVIA:n IT:n ja digitalisaation johtamiseen keskittyvän valtakunnallisen ICT Leaders Finlandin (ILF) puheenjohtaja. TiVi -lehti on nimennyt hänet tietohallintojohtamisen moniottelijaksi ja kestovaikuttajaksi.

Puhujat

Nina Karhula

Nina Karhula

YIT Oyj Vice President, Finance Development

Nina Karhula toimii YIT:llä talouden kehittämisestä vastaavana johtajana. Hänellä on laaja-alaista kokemusta strategisesta suunnittelusta, liiketoimintamallien kehittämisestä ja onnistuneiden muutoshankkeiden johtamisesta ja toteuttamisesta.

Vesa-Matti Paananen

Vesa-Matti Paananen

Microsoft Partner Tech Lead

Vesa-Matti "Vesku" Paananen toimii teknologiajohtajana Suomessa Microsoftin kumppaniyksikössä. Hänen johtama teknologiatiimi auttaa kumppaneita teknologiastrategian kehittämisessä ja luomaan ratkaisuja, jotka vastaavat entistä paremmin asiakkaiden muuttuvan liiketoiminnan tarpeisiin.

Antti Rantanen

Antti Rantanen

Efima Oyj Senior Advisor

Antti Rantanen on Efiman Senior Advisor, jota kiinnostaa erityisesti toiminnanohjaus, liiketoimintamallit ja digitaalisuuden johtaminen. Hän ajattelee, että käytännön digitaalisuus syntyy liiketoiminnan ja IT-kyvykkyyksien vuoropuhelusta sekä rohkeudesta nähdä jokainen liiketoiminta digitaalisena liiketoimintana.

Juontaja

Belinda Gerdt

Belinda Gerdt

Digitaalisen asiakaskokemuksen asiantuntija, tietokirjailija

Belinda Gerdt on yksi harvoista suomalaisista naisista, joka on luonut kansainvälistä uraa maailman arvokkaimmissa teknologiayhtiöissä Microsoftilla ja Amazonilla. Hänen julkaisemansa teos, Digiajan asiakaskokemus, voitti Kultasulka 2019 -kirjakilpailun. Tällä hetkellä Belinda työskentelee Philipsillä pääkonttorissa Hollannissa ja vastaa globaalisti Philipsin markkinoinnista.