Skip to content

26.11.2014 | Efima kahdeksas Deloitten Technology Fast 50 -listalla

efima-tero-salminen Efiman toimitusjohtaja Tero Salminen uskoo vahvaan kasvuun myös tulevaisuudessa
↑ Efiman toimitusjohtaja Tero Salminen uskoo vahvaan kasvuun myös tulevaisuudessa
26.11.2014 | Efima on edelleen Suomen nopeimmin kasvavia teknologiayrityksiä.

Efima on edelleen Suomen nopeimmin kasvavia teknologiayrityksiä. Parin vuoden takaisen Rising Star -noteerauksen jälkeen Efima osallistui nyt ensimmäisen kerran Deloitten Technology Fast 50  -listauksen pääsarjaan, jossa kasvuluvut lasketaan viiden viimeisen tilikauden luvuilla. Efiman kumulatiivinen viiden vuoden kasvu oli 1435%, ja se oikeuttaa listalla kahdeksanteen sijaan.

Efiman toimitusjohtaja Tero Salminen toteaa menestyksestä: ”Olemme jatkaneet kasvuamme suunnitelmien mukaan kannattavasti. Kuluvalla tilikaudella uskomme kasvavamme edelleen yli 50%:n vauhdilla.

Efima on taloushallinnon ja liiketoimintaprosessien järjestelmätoimittajana toimialan haastaja. Se tarkoittaa, että vaadimme itseltämme paljon. Asetamme itsellemme kilpailijoita selvästi kovemmat tavoitteet asiakastyytyväisyydessä ja projektien onnistumisessa.

Jotta voimme jatkaa samalla tiellä, panostamme henkilöstöömme osaamisen kehittämisessä, rekrytoinnissa ja työhyvinvoinnissa. Se, että olemme menestyneet myös Great Place to Work -listauksissa kertoo, että tuo panostus kannattaa ja luo kestävää kasvua.”