Skip to content

05.06.2017 | Efiman kehittämä Dooap-ostolaskuratkaisu saatavilla Microsoftin AppSource-markkinapaikasta

dooap-UI  Dooap on moderni ostolaskujen kierrätysjärjestelmä Microsoft Dynamics -järjestelmää käyttäville yrityksille
↑ Dooap on moderni ostolaskujen kierrätysjärjestelmä Microsoft Dynamics -järjestelmää käyttäville yrityksille
05.06.2017 | Efiman kehittämä Dooap on pilvipohjainen ja mobiili ostolaskuratkaisu Microsoft Dynamics 365 ja AX-toiminnanohjausjärjestelmiin. Dooap mahdollistaa laskujen hyväksynnän yhtä helposti matkapuhelimella kuin tietokoneella. Ohjelmiston ilmiömäinen käyttöliittymä sekä sisäänrakennettu prosessiautomaatio tuovat tehokkuutta talousammattilaiselle sekä helppoutta ja liikkuvuutta laskujen hyväksyjälle.

Dooap on kehitetty alusta alkaen Microsoftin Azure-pilveen ja Dynamics 365 ja AX-järjestelmiä varten. Ohjelmiston ominaisuuksiin kuuluu saumaton Dynamics-integraatio, älykäs ostotilausten täsmäytys, analytiikka, mobiili laskujen hyväksyntä sekä vaivaton kommunikaatio toimittajien ja muiden sidosryhmien välillä. Dooap yksinkertaistaa ja automatisoi ostolaskuprosessin, ja näin mahdollistaa paremman tehokkuuden ja liikkuvuuden sekä vähentää virheitä ja hankinnasta maksuun -prosessin kuluja.

“Laskujen hallinta on pakollinen, mutta usein tehoton prosessi, jonka ei kuitenkaan pitäisi olla hankalaa tai kallista”, toteaa Efiman partner ja kansainvälisen liiketoiminnan johtaja Antti Kosunen. ”Dooap tarjoaa ratkaisun, joka parantaa ostolaskutuksen tuottavuutta, tekee prosessista yksinkertaisemman ja varmistaa, että yritys saa otettua kaiken irti ERP-järjestelmästään. Me uskomme, että talousosastojen tulisi voida käyttää aikansa poikkeuksien hallintaan ja liiketoiminnan tukemiseen paperien pyörittelyn tai aikansa eläneiden, vaikeakäyttöisten ohjelmistojen kanssa tappelemisen sijaan.”

Jani Savolainen, Microsoft Suomen liiketoimintasovellusten liiketoimintajohtaja, jatkaa: “Dooap on täydellisesti linjassa Microsoftin strategian kanssa, kuinka lisäohjelmistot tulisi suunnitella ja toimittaa ERP-asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi. Pilvipohjaisena ja mobiilin edelläkävijänä Dooap sopii saumattomasti yhteen Microsoft Dynamics -ohjelmiston kanssa ja käyttää jo ERP:ssä olevaa dataa ja liiketoimintalogiikkaa. Dooap on heti käyttövalmis ja täyttää vaativimmatkin AppSource-markkinapaikkamme kriteerit.”

Anna Tujunen, Dooapin tuotejohtaja, kiteyttää: “Testaamisen ja toimialalta saadun palautteen kautta olemme kehittäneet mobiili- ja selainkäyttöliittymän, joka vetoaa moderneihin, liikkuviin ammattilaisiin. Dooap on suunniteltu kenen tahansa käytettäväksi – missä tahansa, milloin tahansa – oli kyseessä controller, laskun hyväksyjä tai johtoportaan jäsen.”

Efiman kehittämä Dooap otettiin lämpimästi vastaan AXUG Summit -tapahtumassa viime vuonna, ja saimme runsaasti positiivista palautetta tuotteellemme ja lähestymistavallemme Dynamics-asiakkaita kohtaan. Dooap on saatavilla Microsoft Dynamics 365 ja AX -käyttäjille, lisättävissä Dynamics-jälleenmyyjien tuoteportfolioon ja löytyy nyt myös AppSource-markkinapaikasta.

Tsekkaa Dooap AppSoucesta tästä!