Skip to content

15.05.2019 | Inlook-konserni ulkoisti ostoreskontratoimintonsa Efimalle

inlook-uutinen Sisärakentamiseen keskittynyt Inlook haluaa kehittää taloushallintonsa prosesseja kumppanin kanssa
↑ Sisärakentamiseen keskittynyt Inlook haluaa kehittää taloushallintonsa prosesseja kumppanin kanssa
15.05.2019 | Inlook-konserni ulkoisti kotimaisten yritystensä ostoreskontrapalvelut Efima Oy:lle. Ulkoistuspalvelun siirto toteutettiin liikkeenluovutuksena. Ulkoistuskumppanuuden tavoitteena on luoda taloushallinnon palveluun joustavuutta liiketoiminnan kasvaessa, varmistaa varamiesjärjestelyt ja kehittää talouden prosesseja aktiivisesti.

”Inlookille tuotettavan ulkoistuspalvelun myötä pitkäaikaiselle asiakkaallemme tuotettavien palveluiden määrää kasvaa entisestään. Yhteistyössämme Inlookin kanssa on erityisen tärkeää kehittämisen edistäminen sekä nopea ja laadukas laskujen käsittely”, kommentoi Efiman ulkoistusliiketoiminnan johtaja Teija Puurunen innostuneena vuosia kestäneen kumppanuuden syventymistä.

Inlook-konsernin liiketoiminnan kehityspäällikkö Erika Nybergh on tyytyväinen yhteistyön laajentumisesta. ”Liiketoimintamme kasvaessa meidän on tärkeää keskittyä omaan ydinsosaamiseemme. Haimme tueksemme luotettavaa taloushallinnon ulkoistuskumppania, joka pystyy tukemaan meitä tavoitteessamme ja kehittämään taloutemme prosesseja”, toteaa Nybergh.

Efima tuottaa ulkoistuspalvelua Inlookille Microsoft Dynamics AX ja Invoice Workflow -järjestelmillä.

Lisätietoja:

Ulkoistusliiketoiminnan johtaja Teija Puurunen, Efima Oy
teija.puurunen@efima.com, 040 845 0830

Liiketoiminnan kehityspäällikkö Erika Nybergh, Inlook Group Oy
erika.nybergh@inlook.fi, 040 7055 949

Inlook-konserni on vuonna 1967 perustettu merkittävin suomalainen sisärakentamiseen keskittynyt palvelukonserni. Konserni toteuttaa korkealaatuisia, toimivia ja vaikuttavia sisätiloja yhteistyössä arkkitehtien, suunnittelijoiden ja muiden rakentajien kanssa. Inlook-konserni työllistää noin 525 ammattilaista toimipisteillään Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa ja sen liikevaihto vuonna 2018 oli 80 miljoonaa euroa. Lue lisää: inlook.fi

Efima Oy on taloushallinnon ja toiminnanohjauksen digikumppani. Efima auttaa yrityksiä ja organisaatioita myös konsultoinnin ja taloushallinnon ulkoistuksen saralla. Tärkein tavoitteemme on tuottaa erinomainen asiakastyytyväisyys. Efimalaisuus merkitsee paloa ja intoa palvella asiakasta hyvin ja se on samalla tae korkeasta laadusta ja hyvästä ammattitaidosta – oli se sitten hyvää koodia, ratkaistuja tikettejä tai laadukasta palvelua.

Efimassa on noin 150 työntekijää ja sen liikevaihto on 15 miljoonaa euroa. Efimalla on toimipisteet Helsingissä, Tampereella ja New Yorkissa. Lue lisää: efima.com

Kuva: Inlook