Skip to content

09.04.2014 | Sanna Lahdelta ja Tero Salmiselta uusi kirja “Digitaalinen taloushallinto”

digitaalinen_taloushallinto_kannet-1 Sanna Lahti ja Tero Salminen julkaisivat uuden kirjan nimeltä
↑ Sanna Lahti ja Tero Salminen julkaisivat uuden kirjan nimeltä "Digitaalinen taloushallinto"
09.04.2014 | Sanna Lahti and Tero Salminen – Efiman perustajia molemmat – ovat julkaisseet uuden kirjan nykyaikaisesta taloushallinnosta.

Sanna Lahti ja Tero Salminen – Efiman perustajia molemmat – ovat julkaisseet uuden kirjan nimeltään ”Digitaalinen taloushallinto”. Se on päivitys heidän vuonna 2008 ilmestyneeseen teokseensa ”Kohti digitaalista taloushallintoa”.

”Digitaalinen taloushallinto” antaa ajantasaisen yleiskuvan taloushallinnon kehitystrendeistä ja nykyaikaisimmista toimintatavoista. Se kuvaa, miten taloushallinto toimii digitaalisesti ja automatisoidusti järjestelmiä ja parhaita käytäntöjä hyödyntäen. Lukija saa myös konkreettisia vinkkejä eri talousprosessien kehittämiseen.

”Halusimme analysoida digitaalisen taloushallinnon nykytilaa laajasti”, Sanna ja Tero kertovat. ”Koska osallistumme työssämme jatkuvasti lukuisiin kehityshankkeisiin, meillä on niiden kautta näköalapaikka aiheeseen. Vastaavanlaista katsausta ei ole tehty, ja siksi pidimme tärkeänä kirjoittaa tämän kirjan”, he toteavat.

”Digitaalinen taloushallinto” on SanomaPron kustantama. Lisätietoja kirjasta löytyy seuraavilta sivuilta:
http://digitaalinentaloushallinto.fi/
http://www.talentumshop.fi/digitaalinen-taloushallinto.html