Skip to content

07.11.2019 | Suuri suomalainen elintarvikealan yritys ostaa ostoreskontrapalvelut Efimalta

tiedote-elintarvikealan-yritys Efima vastaa jatkossa suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen ostolaskuprosessin hoitamisesta ja kehittämisestä
↑ Efima vastaa jatkossa suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen ostolaskuprosessin hoitamisesta ja kehittämisestä
07.11.2019 | Efima Oy on solminut suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen kanssa sopimuksen ostolaskuprosessin ja siihen liittyvien palveluiden hoitamisesta ja kehittämisestä.

Efima Oy on solminut suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen kanssa sopimuksen ostolaskuprosessin ja siihen liittyvien palveluiden hoitamisesta ja kehittämisestä. Alkuvaiheessa palvelua tuotetaan asiakkaan yhtiöille Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Myöhemmin sopimus voidaan laajentaa koskemaan myös muita maita. Osana kauppaa 18 asiakkaan työntekijää siirtyy liikkeenluovutuksena Efimalle vanhoina työntekijöinä. Ostoreskontrapalvelut tuotetaan osana asiakkaan oman palvelukeskuksen konserniyhtiöille tuottamaa taloushallinnon palvelua.

Uusi asiakkuus on Efiman ulkoistusliiketoiminnalle merkittävä. Ulkoistusliiketoiminnan johtaja Teija Puurunen kertoo tämän tyyppisen palvelun tuottamisen isoille yrityksille ja palvelukeskuksille olevan Efiman strategian keskeinen tavoite. ”Olemme jälleen kerran vakuuttaneet osaamisellamme, laadullamme ja kehittämiskyvyllämme. Suuretkin yritykset ja palvelukeskukset tarvitsevat nykyajan vaativassa markkinaympäristössä kehityskumppanin, joka auttaa niitä täysillä keskittymään omien liiketoimintatavoitteidensa saavuttamiseen”, hän jatkaa. Puurusen mukaan kumppanuuden perusta on Efiman tuottama laadukas palvelu ja samalla prosessien kehittäminen ja automatisointi, jotta palvelut skaalaavat asiakkaan liiketoiminnan kasvaessa. Automatisoinnissa hyödynnetään robotiikan ja tekoälyn tuomia mahdollisuuksia.

Efiman toimitusjohtaja Tero Salminen kertoo uuden asiakkaan tavoittelevan kovaa kasvua. ”Me olemme useissa asiakkuuksissa pystyneet tukemaan vauhdikkaasti kasvavia yrityksiä. Tämä uusi asiakkuus on kansainvälinen jo lähtövaiheessa, ja kasvun myötä mukaan saattaa tulla uusia maita Suomen, Ruotsin ja Norjan lisäksi”, hän toteaa. Salminen kertoo iloitsevansa myös siitä, että yhteneväisillä arvoilla oli merkitystä asiakkaan päätöksenteossa. ”Tämänkaltaiset päätökset ovat herkkiä tilanteita ja merkitsevät isoa muutosta etenkin siirtyville työntekijöille. Me voimme luvata heille erinomaisen työpaikan, jossa viihdytään ja kehitytään ammatillisesti”, Salminen päättää.

Lisätietoja:

Ulkoistusliiketoiminnan johtaja Teija Puurunen
teija.puurunen@efima.com, 040 845 0830

Toimitusjohtaja Tero Salminen
tero.salminen@efima.com, 040 767 5311

Efima Oy tukee ja tehostaa suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen ja taloushallinnon ohjelmistoratkaisuilla, prosessipalveluilla ja konsultoimalla. Haluamme tarjota alan parasta palvelua ja olla erinomainen työpaikka osaaville asiantuntijoillemme.

Vuonna 2019 Efimassa on lähes 200 työntekijää. Efiman liikevaihto oli viime tilikaudella noin 16 miljoonaa euroa, ja sillä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella ja USA:n Austinissa. Lue lisää www.efima.com.