Skip to content

Hannemari | Uuteen kukoistukseen työelämässä

Hannemari Ukonaho Efiman toimistolla Hannemari on nähnyt Efimalla käytännössä, miten yrityksen arvot toteutuvat yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa.
↑ Hannemari on nähnyt Efimalla käytännössä, miten yrityksen arvot toteutuvat yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa.
07.01.2019 | Hannemari on ensimmäisestä Efima-päivästään lähtien tuntenut tulleensa oikeaan paikkaan.

Hannemari Ukonaho päätti toimia, kun aiempi työpaikka ei tuntunut enää omalta. Meneillään ollut transformaatiohanke tuntui vieraalta, joten siihen oli vaikea sitoutua.

”Efimalle siirtynyt entinen esimieheni vinkkasi, että täällä on hieno yhtiö, johon kannattaa hakea töihin”, Hannemari kertoo. Hän kysyi vielä toiseltakin tutulta efimalaiselta, millaista työskentely talossa on.

Kokemukset kuulostivat niin hyvältä, että Hannemari innostui lähettämään työhakemuksen. Hän vakuuttui myös esittelyvideoista, joissa työntekijät kertoivat, millaista Efimassa on työskennellä.

”Toimitusjohtaja Tero puhui videolla arvoista ja siitä, millaisen arjen Efima haluaa ihmiselle, joka on täällä töissä”, Hannemari sanoo. Viesti resonoi.

”Sanat upposivat kuin veitsi sulaan voihin. Oikeastaan kaikki, mitä videolta kuulin, sai minut haluamaan Efimaan töihin entistä enemmän.”

Johtajat elävät arvoja tosiksi

Nyt Hannemari työskentelee Efiman Tampereen-toimistolla palvelupäällikkönä. Hän on käytännössä nähnyt, miten yrityksen arvot toteutuvat yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa. Efiman johto elää arvojen mukaisesti itse. Näin arvot leviävät kaikkialle yritykseen.

Yksi Efiman arvoista on Omana itsenä.

”Täällä ihminen hyväksytään sellaisena kuin hän on. Sillä on ollut parantava ja eheyttävä vaikutus minuun. Nyt voin hyvin ja haluan mennä töihin joka päivä,”, Hannemari sanoo. Hän on ensimmäisestä Efima-päivästään lähtien tuntenut tulleensa oikeaan paikkaan.

”Oli ihanaa astua toimiston ovesta sisään, kun vastassa oli lämmin halaus. Hyvinvointi työpaikalla lähti rakentumaan heti ensimmäisistä kohtaamisista työnantajan kanssa”, Hannemari sanoo.

Kun työntekijä voi hyvin, se heijastuu hänen henkilökohtaiseen kehittymiseensä ja kasvuunsa – sekä myös liiketoimintaan. Efima on menestynyt kasvuyhtiö. Asiakkaita tulee koko ajan lisää. Tähän on syynsä.

”Efimalla on pyrkimys tehdä hyvää, niin asiakkaille kuin työntekijöille. Positiivinen kierre antaa energiaa tekemiseen. Voimme tuottaa entistäkin parempaa palvelua asiakkaalle, kun voimme itse hyvin.”