Skip to content
efima-ai-demot

Tutustu tekoälyyn leikkimielisten demojen opastuksella

Tekoäly ja sen avaamat mahdollisuudet ovat aikamme suuri teknologinen askel. Mutta mitä tekoäly varsinaisesti tarjoaa? Minkälaisissa tehtävissä tekoälyn vahvuudet tulevat esille?

Tekoälypohjaisten ratkaisujen hyödyntäminen on tärkeä osa Efiman palvelutarjoomaa. Tekoälyn avulla tarjoamme ihmiskäyttäjillemme entistä tehokkaampia työkaluja ja sulavampia prosesseja arjen askareiden tueksi.

Testaa AI-demoja itse

Pääset tutustumaan tekoälyn mahdollisuuksiin tarkemmin alta löytyvien AI-demojen kautta. Kyseiset demot eivät ole Efiman varsinaisia tuotteita tai palveluita, vaan pyrkivät havainnollistamaan tekoälyn kykyjä ja mahdollisuuksia leikkimielisellä ja lempeällä tavalla.

Ajatussampo  

Ymmärtääkö tekoäly, mistä puhut? Osaako tekoäly täydentää lauseesi ja jatkaa ajatustasi? Kokeile kuinka hyvin Ajatussampo onnistuu.

Tunnekone  

Osaako tekoäly tunnistaa tunteita? Kirjoita teksti ja anna tekoälyn arvioida kuinka myönteinen tunnetila tekstin taustalla on?

Fiksutäggeri  

Mitkä asiat ovat tekstissä tärkeitä? Anna tekoälylle teksti, josta se löytää tärkeimmät sanat ja luokittelee ne aihepiirin mukaan.

Huijaa tekoälyä  

Onnistutko johtamaan tekoälyn harhaan? Kokeile pystyykö tekoäly luokittelemaan huoltopyynnön aiheen vapaamuotoisesta kuvauksesta.

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Teija Puurunen

Teija Puurunen

Business Director, IA & RPA
teija.puurunen@efima.com
+358 40 845 0830