Skip to content

Anna ostolaskujesi käsittely kehittävän kumppanin käsiin

Olemme digitaalisen taloushallinnon edelläkävijä ja yksi Suomen johtavista ostolaskuprosessin kehittäjistä: olemme olleet mukana kehittämässä yli 100 suomalaisen yrityksen talouden prosesseja.

Vuosittain käsittelemme kaksi miljoonaa ostolaskua ja huolehdimme paitsi asiakkaidemme ostolaskuprosessin päivittäisistä tehtävistä myös kokonaisprosessin ja sen automaatioasteen jatkuvasta kehittämisestä. 

Ostoreskontra palveluna?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme: selvitetään yhdessä, voisimmeko olla oikea kumppani yrityksesi ostolaskujen käsittelyyn.

Ota yhteyttä

Ostoreskontran luovuttaminen kumppanille on älykästä

Avainprosessinne osaaviin käsiin

Kanssamme voit luottaa siihen, että ostolaskuprosessinne on osaavissa käsissä. Efiman Helsingissä ja Tampereella sijaitsevissa palvelukeskuksissa työskentelee 200 taloushallinnon ammattilaista. Asiantuntijoidemme kirjanpito-osaaminen yhdistyy saumattomalla tavalla prosessi- ja järjestelmäosaamiseen sekä uusimpien automaatiotyökalujen hyödyntämiseen.

Automaatiosta huolimatta palvelumme on aina tuotettu ihmiseltä ihmiselle. Meille henkilöstömme hyvinvointi ja asiakkaidemme tyytyväisyys on kaikki kaikessa.

Skaalautuvuutta muutostilanteisiin

Vain muutos on varmaa, sanotaan. Mutta muutokseen voi varautua, kun taloushallinto toimii vakaalla pohjalla. Kanssamme voit olla huoletta, sillä varmistamme aina riittävän resursoinnin ja palvelusopimuksen mukaisen toiminnan tilanteessa kuin tilanteessa.

Äkilliset poissaolot, lomakaudet tai muut liiketoiminnan muutostilanteet eivät enää aiheuta poikkeuksia yrityksenne ostolaskujen käsittelyyn. Voit luottaa siihen, että taloushallinnon ammattilaistemme käsissä arjen askareet hoituvat sovitusti.

Automaatioaste kasvuun

Rutiinitehtävien automatisointi vaatii paitsi moderneja työkaluja myös osaamista hyödyntää niitä tehokkaalla ja tarkoituksenmukaisella tavalla. Meiltä löytyy molempia. Automatisoimme rutiinitehtäviänne prosessikehityksen, ostolaskudatan laadun kehittämisen sekä järjestelmien, tekoälyratkaisujen ja ohjelmistorobotiikan keinoin.

Automaatioasteen kasvattaminen pohjautuu Efiman systemaattiseen jatkuvan kehittämisen malliin, asiantuntijoidemme automaatio-osaamiseen sekä sen jatkuvaan kehittämiseen.

Omaa aikaa kehittämiseen

Ostoreskontrapalvelumme tavoitteena on vapauttaa taloushallintonne aikaa päivittäisiltä rutiineilta liiketoiminnan tukemiseen ja talouden tietojen analysointiin.
Me vastaamme paitsi ostolaskuprosessin operatiivisista tehtävistä myös palvelun laadunseurannasta, automaatioasteen kehittämisestä ja säännöllisestä palveluraportoinnista.

Ostoreskontrapalvelumme mukautuu yksilöllisiin tarpeisiinne ja skaalautuu liiketoimintanne muutoksiin. Valjastamme osaamisemme käyttöönne ja lupaamme tuoda systematiikkaa myös oman kehittämistyönne tueksi.

Asiakkaidemme kokemuksia

Mehiläinen on kumppanuuden myötä kehittänyt taloushallintonsa toimintaa.
↑ Mehiläinen on kumppanuuden myötä kehittänyt taloushallintonsa toimintaa.

Case Mehiläinen | Ostoreskontran ulkoistus oli askel mittavaan kehitystyöhön

Hiljattain 111-vuotisjuhlaansa viettäneen Mehiläisen lähivuodet ovat olleet täynnä kasvua ja kehitystä. Yhtiö on tehnyt vuosittain kymmeniä yrityskauppoja ja laajentunut valtakunnalliseksi sosiaali- ja terveyspalvelujen suunnannäyttäjäksi ja yhdeksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista. Yrityskauppojen ja fuusioiden haltuunotot ovat työllistäneet Mehiläisen taloushallintoa, ja vuonna 2018 yhtiö päätti kehittää taloushallintonsa tehtäväkenttää ulkoistamalla ostoreskontransa Efimalle.

Case Mehiläinen

Carunalla ollaan tyytyväisiä Efimaan taloushallinnon kehittävänä kumppanina.
↑ Carunalla ollaan tyytyväisiä Efimaan taloushallinnon kehittävänä kumppanina.

Case Caruna | Kehittävä kumppani on kuin osa omaa tiimiä

Sähkönsiirtoyhtiö Caruna päätti ulkoistaa valtaosan taloushallintonsa prosesseista näihin erikoistuneelle asiantuntijayritykselle. Julkisen kilpailutuksen kautta Caruna löysi itselleen Efimasta oikean kumppanin, jonka kanssa talouden prosessit ja työtavat voitiin rakentaa alusta alkaen tukemaan yhtiön liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. Efima nähtiin myös asiantuntijana, joka päivittäisen tekemisen lisäksi osallistuu Carunan taloushallinnon kehittämiseen osana kumppanuutta.

Case Caruna

Yhteisiä saavutuksiamme

70 %

saavutettu ostolaskuprosessin automaatioaste

1/2

ostolaskujen käsittelyajan puolittuminen

-2 €

ostolaskun käsittelyn keskihinnan lasku

-50 %

kauden katkon työmäärän puolittuminen

Tunnetko ostolaskuprosessinne nykytilan? 

 

Realian (nyk. Retta) taloushallinnon muutosmatka käynnistyi ostolaskuprosessin nykytilan kartoituksella yhdessä Efiman kanssa.
↑ Realian (nyk. Retta) taloushallinnon muutosmatka käynnistyi ostolaskuprosessin nykytilan kartoituksella yhdessä Efiman kanssa.

Tilaa kartoitus Efimalta | Kartoita ostolaskuprosessinne nykytila ja luo suunta kehittämistyölle

Tiedätkö, mitä ostoreskontraprosessillenne kuuluu ja minkälaisia kehittämismahdollisuuksia prosessissa piilee?

Efiman ostolaskuprosessin nykytilan kartoituksessa otamme asiasta selvää. Kartoitus auttaa sinua arvioimaan, löytyykö yrityksesi sisältä työkalut tehokkaaseen ostolaskuprosessiin ja tunnistamaan ne kehityskohdat, joissa kumppani voisi tuoda lisäarvoa tekemiseenne. Kartoitus ohjaa kehittämistyössä vasta aloittelevia ja jo pidemmälle edenneitä yrityksiä.

Tutustu ostolaskuprosessin kartoitukseen

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Mari_Walli_72dpi_web

Mari Walli

Business Manager
mari.walli@efima.com
+358 40 662 9730