Skip to content

Efima Layer – täydennä ja tehosta toimintaasi laajennuksilla

Efimalla on vuosien kokemus Microsoft Dynamics -järjestelmistä ja niiden ketteristä pilvitoimituksista. Kokemuksemme pohjalta rakentamamme Efima Layer -laajennuskokonaisuus tuo asiantuntijoidemme tunnistamat ja suunnittelemat taloushallinnon prosessien parhaat käytännöt asiakkaidemme hyödynnettäviksi.

Efima Layer myös teille?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään, sopisiko Efima Layer -laajennus myös teidän Dynamics-järjestelmänne tueksi.

Ota yhteyttä

Kaikki, mitä Dynamics 365 -järjestelmäsi tarvitsee rinnalleen

Efima Layer täydentää perustoiminnallisuuksia, lisää tehokkuutta ja auttaa vastaamaan paikallisiin, lainsäädännölllisiin vaatimuksiin.

Efima-Layer-laptop

Tehoa Dynamicsiin

Efima Layer tehostaa Microsoft Dynamics 365 Finance ja Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management -järjestelmien prosesseja ja muokkaa ne vastaamaan suomalaisia ja eurooppalaisia erityisvaatimuksia. Yli 30 prosessilähtöisesti kehitettyä laajennusta, automaatioista vyörytyksiin, lisäävät käyttäjäystävällisyyttä ja parantavat järjestelmän suorityskykyä entisestään.

Huoletonta toimivuutta

Efiman taloushallinto- ja järjestelmäammattilaisten suunnittelemat valmiit Efima Layer -laajennukset säästävät aikaa ja resursseja palvelukäynnistyksessä, kun voit hyödyntää jo kehitettyjä laajennuksia räätälöintien sijaan. Vastuusi päivitystilanteissa on myös pienempi, koska me luonnollisesti vastaamme Efima Layerin ylläpidosta ja päivityksistä Microsoftin vaatimusten mukaisesti. 

Täydentyy tarpeesi mukaan

Efima Layer täydentyy uusilla laajennuksilla taloushallinnon parhaiden käytäntöjen ja Efiman tuotekehityksen myötä. Voit myös ottaa käyttöön uusia laajennuksia alun jälkeen ja täydentää pilvipalveluasi tarkoituksenmukaisilla ominaisuuksilla.

Efima Layer sisältää joukon avaintoiminnallisuuksia ja täydennyksiä Dynamics-järjestelmään

Laajennuskokoelma, joka sisältää kaikki muokkaukset, jotka Suomessa toimiva yritys Dynamics 365 -järjestelmään tarvitsee.

Kirjanpito

Dynamics 365 kirjanpito-moduuli sisältää taloushallinnon ja kirjanpidon prosesseja. Tähän kategoriaan liittyvien Efima Layer -laajennusten avulla vahvistetaan esimerkiksi takaisinkirjaus-toiminnallisuuden käytettävyyttä ja täydennetään perustoiminnallisuuksia vastaamaan paremmin suomalaista käyttötarkoitusta. 

Myyntireskontra

Efima Layer -laajennusten avulla lisätään esimerkiksi parhaan käytännön mukaiset lasku-, maksukehotus- sekä korkolaskutulosteet lainsäädännön vaatimusten mukaisesti ja tarjotaan sähköisen laskutuksen toiminnallisuus.

Ostoreskontra

Efima Layer -laajennus tuo mahdollisuuden sisällyttää ennakkoperintärekisteritieto toimittajatietoihin sekä viedä ja tuoda tarkistusaineisto Dynamics 365 Finance -järjestelmään.

Käyttöomaisuus

Dynamics 365 Finance -perustoiminnallisuuksia parannetaan lisäämällä mm. mahdollisuus negatiivisiin poistoihin.

Paikallinen maksuliikenne

Efima Layer -laajennukset mahdollistavat myös yli yritysrajojen toimivan viitesuoritusaineistojen sisäänluvun valituissa formaateissa ja esimerkiksi parannetut SEPA-formaattiin liittyvät toiminnallisuudet.

Viranomaisraportointi

Efima Layer -laajennus tarjoaa mm. Suomen lainsäädännön vaatimusten mukaisen rakennusalan urakkaraportoinnin.

Integraatiot ja raportointi

Dynamics 365 Finance, Project Operations ja Supply Chain Management tarjoavat integraatiosovellusohjelmointirajapinnan ja välineet erilaisiin integraatiotilanteisiin. Efima Layer -laajentaa perusratkaisun dataentiteettejä, tuo tarjolle uusia dataentiteettejä ja business eventejä tukemaan paremmin integraatiota ja raportointitarpeita.

Käyttäjät ja roolit

Valmiiksi suunnitellut käyttäjäroolit perustuen taloushallinnon parhaisiin käytäntöihin.

Lisää ominaisuuksia Efima Layerin lisäosilla

Täydennä Dynamics-järjestelmääsi vielä entistä laajemmin Efima Layerin muilla lisätoiminnallisuuksilla

Digitalisoi myyntilaskusi Efima Layerin avulla  

Efima Layer tuo modernit verkkolaskutustoiminnallisuudet saumattomasti osaksi Dynamics 365 -järjestelmää.

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Kai Lyytinen

Kai Lyytinen

Business Director, ERP
kai.lyytinen@efima.com
+358 40 830 1217