Skip to content

Modernia ja monikanavaista kaupankäyntiä

Asiakkaiden odotukset ostokokemuksesta ovat korkeammat kuin koskaan ennen. Asioinnin tulee olla sujuvaa ja tuntua tutulta niin verkossa kuin kivijalkamyymälässä. Myös yrityksesi henkilöstö odottaa, että myymälöiden, varaston ja tilausten hallinta on helppokäyttöistä ja ennakoi tulevaa kysyntää. Microsoft Dynamics 365 Commerce on vastaus modernin kaupankäynnin tarpeisiin.

Erinomaisia ostokokemuksia asiakkaillesi?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään, olisiko Dynamics 365 Commerce sopiva ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Suomen johtava Microsoft Dynamics -osaaminen käyttöösi

Microsoft-Solution-Partner-Biz-Apps-color

Pilvipohjaisten toiminnanohjausjärjestelmien pioneeri

Olemme toimittaneet Dynamics AX ja Dynamics 365 -järjestelmiä pilvipalveluina Efiman perustamisesta lähtien – jopa ennen kuin Microsoft itse vei liiketoimintasovelluksensa pilveen. Yli 10 vuoden kokemuksella tunnemme Dynamicsin kuin omat taskumme, ja asiakkaanamme saat kaiken matkan varrella kertyneen osaamisemme käyttöösi.

Liiketoiminnan ymmärrys yhdistyy järjestelmäosaamiseen

Ymmärrämme aidosti asiakkaidemme liiketoimintaa sekä sen haasteita ja mahdollisuuksia. Vain näin voimme varmistaa, että tarjoamme aina tarkoituksenmukaisimman ratkaisun yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin. Uskallamme haastaa totuttuja toimintatapoja ja olemme aktiivisesti mukana kehittämässä liiketoimintasi prosesseja entistäkin tehokkaammiksi. 

Halonen ja Carlson siirtyvät Microsoft Dynamics 365 Commerce -ratkaisuun
↑ Halonen ja Carlson siirtyvät Microsoft Dynamics 365 Commerce -ratkaisuun

Tiedote | Halonen ja Carlson hankkivat modernin kaupankäyntiratkaisun, Microsoft Dynamics 365 Commercen, Efimalta

Suomalaiset sisaryhtiöt, muotialan yritys Veljekset Halonen Oy ja tavaratalo sekä rautakauppaketju Oy Carlson, ottavat merkittävän harppauksen kohti monikanavaista, digitaalista asiakaskokemusta päivittämällä nykyisen kaupankäyntiratkaisunsa moderniin, pilvipohjaisen Microsoft Dynamics 365 Commerce -ratkaisuun. Efima Oy vastaa Halosen ja Carlsonin uuden digisydämen toimittamisesta sekä kokonaisratkaisun tuki- ja kehitystyöstä.

Lue tiedote

D365-Commerce-laptop

Miksi Dynamics 365 Commerce?

Microsoft Dynamics 365 Commerce on aidosti monikavaisen kaupankäynnin ytimessä. Järjestelmä tuo yrityksesi elintärkeät tiedot niin asiakkaista, myymälöistä, varastoista kuin verkosta yhteen ja pitää huolen, että tieto päivittyy reaaliajassa. Commercen avulla varmistat, että yrityksesi on valmis tuottamaan erinomaisia ja yhtenäisiä asiakaskokemuksia kanavasta, paikasta tai kellonajasta riippumatta.

Myymälätyöskentelyyn D365 Commerce tuo helpostusta monin tavoin. Commerceen täysin integroitu kassajärjestelmä sisältää kaikki ne toiminnallisuudet, joita myymälähenkilökuntasi arjessa tarvitsee – helppokäyttöisessä ja ymmärrettävässä paketissa. Asiakkaasi saa parempia palvelukokemuksia, kun kaikki tarvittava tieto on myyjiesi hyödynnettävissä ja kytkeytyy reaaliajassa taustalla tapahtuviin logistisiin prosesseihin.

Dynamics 365 Commerce tuo ketjun- ja myymälöidenhallintaan aivan uudenlaista läpinäkyvyyttä. Voit johtaa yrityksesi operatiivista ja taloudellista toimintaa yhdestä paikasta. Keskitetty järjestelmä varmistaa sen, että tilausten ja toimitusten hallintaan, tapahtumien seurantaan sekä ketju- ja myymälätason kannattavuuteen on aina ajantasainen ja kattava näkymä.

Kasvata kannattavaa myyntiä kaupan digisydämellä

Nykyisin asiakkaat odottavat ostokokemukseltaan enemmän kuin koskaan aiemmin. Asioinnin tulee luonnistua sujuvasti ajasta, paikasta ja asiointikanavasta riippumatta. Lisäksi myös yrityksesi henkilöstö odottaa, että käytössä olevat digityökalut auttavat heitä palvelmaan asiakkaita entistä paremmin ja tehokkaammin.

Lue lisää kaupan digisydämestä

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Kai Lyytinen

Kai Lyytinen

Business Director, Microsoft
kai.lyytinen@efima.com
+358 40 830 1217