Skip to content

Power BI – ymmärrys aina ulottuvillasi

Liiketoimintatiedon hyödyntäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tiedon kuuluu tukea päivittäistä päätöksentekoa yksilötasolta organisaatiotasolle – vihdoin tämä on mahdollista.

Johda yritystäsi tiedolla

Ota yhteys asiantuntijoihimme ja selvitetään yhdessä, kuinka Power BI sopisi yrityksesi raportoinnin ja ennustaminen ratkaisuksi.

Ota yhteyttä

Efiman Janne Hirva ja Kai Lyytinen iloitsevat Microsoftilta saadusta tunnustuksesta.
↑ Efiman Janne Hirva ja Kai Lyytinen iloitsevat Microsoftilta saadusta tunnustuksesta.

Tiedote | Efima Microsoftin Vuoden 2022 Power Platform -kumppaniksi

Microsoft palkitsee vuosittain paikallisia kumppaneitaan menestyksekkäästä työstä Partner of the Year -kumppanitunnustuksilla. Suomessa Vuoden Power Platform -kumppaniksi valittiin tänä vuonna digiyhtiö Efima. ”Efima onnistuu innovatiivisella tavalla täydentämään asiakkaidensa taloushallinto- ja ERP-ratkaisuja Power Platformin ja Azuren avulla”, Microsoft perustelee.

Lue tiedote

Koe tieto aivan uudella tavalla

Microsoft Power BI on helppokäyttöinen ja kattava työkalu raportointiin ja ennustamiseen. Power BI mahdollistaa visuaalisesti näyttävien, interaktiivisten raporttien luomisen helposti yhdistelemällä dataa useista eri lähteistä. Liiketoiminnan tärkeät luvut ovat reaaliaikasesti kaikkien niitä tarvitsevien saatavilla.

Tehoa raportointiin

Microsoft Power BI:n avulla data muuttuu tiedoksi ja tieto toiminnaksi ketterästi. Palvelun käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Tieto on aina sitä tarvitsevan saatavilla, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.

Tieto hyötykäyttöön

Kaikki tärkeä tieto – mikä tahansa tieto – on saatavilla ja hyödynnettävissä. Datan yhdistäminen useista tietolähteistä tapahtuu vaivattomasti, ja uusia tuettuja lähteitä lisätään jatkuvasti.

Mukanasi kaikkialla

Tieto on aina käyttäjän mukana, mobiilisti tai selaimen kautta. Visualisoinnit voidaan helposti upottaa sovelluksiin, verkkosivulle sekä intranet- ja ERP-järjestelmiin.

Power-BI-UI
↑ Power BI:n avulla luot helposti näyttäviä ja interaktiivisia raportteja
Power-BI-iPhone-iPad-Surface
↑ Pilvipohjainen Power BI on aina käytettävissäsi laitteessa tai paikasta riippumatta

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Jaakko Inkari

Jaakko Inkari

Offering Lead
jaakko.inkari@efima.com
+358 40 717 8092