Skip to content

Tarjoilu App

Tarjoilu App on arjen tuttuun prosessihaasteeseen toteutettu Microsoft Power Apps -sovellus, jonka avulla kokoustarjoilujen tilaaminen ja hallinta on helppoa.

Oma App juuri teille?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään yhdessä, voisiko Power Apps -sovellus olla juuri oikea ratkaisu yrityksellesi.

Ota yhteyttä

Tuo tarjoilut kokoukseenne Power Apps -pohjaisen ratkaisun avulla!

Viime hetken kiirepuheluita vai sujuvaa kokousjärjestelyjen hallintaa?

Kokouskutsuja ja niihin liittyviä tarjoilupyyntöjä hoidetaan tyypillisesti eri kanavia pitkin. Kokouksen organisoijan tulee muistaa tilata tarjoilut ja välittää tieto mahdollisista kokoukseen liittyvistä muutoksista. Tarjoiluja organisoiva tiimi painii usein eri viestikanavista saapuvien viime hetken muutospyyntöjen kanssa. 

Tarjoilujen tilaamiseen ja siten miellyttävän kokoushetken järjestämiseen on olemassa myös helppokäyttöinen, muutosviestinnän automaattisesti hoitava tapa.   

Tarjoiluapp-web

Tarjoilu App helpottaa kokousten organisoimista

Tarjoilu App on esimerkki Efiman toteuttamasta Microsoft Power Apps -täsmäsovelluksesta helppoon kokoustarjoilujen tilaamiseen ja hallintaan.

Office 365 -kalenterivaraukset linkittyvät Tarjoilu Appiin, jonka avulla käyttäjä ilmoittaa tarjoilutoiveensa. Linkitys tapahtuu näppärästi kokouskutsua luodessa Outlookissa, ja Outlook päivittää mahdolliset tapaamisen muutokset tarjoiluvaraukselle. Kun kokouskutsu- ja tarjoilutiedot pysyvät samoina, on helppo varmistaa, että tarjoilu ohjautuu oikeaan aikaan ja paikkaan, oikeilla määrillä.

Tarjoilujen hallinnointi on suoraviivaista kun tarjolla olevat vaihtoehdot voidaan standardoida, jolloin käyttäjä valitsee tarjoilut valmiista kokonaisuuksista. Tarjoiluja organisoivan tiimin on helppo päivittää tarjoilutilaukset, kun tapaamismuutokset ja mahdolliset peruutukset näkyvät sovelluksessa.

Tarjoilu App lyhyesti

Prosessi

Kokousjärjestelyjen organisointi, tarjoilujen tilaus ja hallinta

Toimiala

Minkä tahansa toimialan yrityksen toimipisteet

Kohdejärjestelmä

Microsoft Outlook

Työkalut

Microsoft Power Apps
Microsoft Office 365

Miksi Tarjoilu App?

Helppokäyttöisyys

Tarjoilu App toimii saumattomana osana Office 365 -kokouskutsuja. Tarjoilujen tilaaminen on vaivatonta, kun se tapahtuu heti kokouksen aikataulutuksen yhteydessä.

Yhteinen tapa toimia

Täsmäsovellus tekee tarjoilujen hallinnasta ja järjestämisestä suoraviivaisempaa, kun varaukset saapuvat yhden kanavan kautta. Näin vältytään useilta erillisiltä viestintäkanavilta ja kaikki hyödyntävät samaa, yhtenäistä tapaa toimia.

Sujuvaa muutostenhallintaa

Muutoksia kokouksen aikataulussa, paikassa tai henkilömäärässä? Kokouksen tiedot päivittyvät tarjoilujen järjestäjälle automaattisesti Tarjoilu Appin avulla, eikä kokouksen kutsujan tarvitse muistaa informoida erikseen muutoksista.

Kysy asiantuntijalta

Olisiko Tarjoilu Appista apua teidänkin kokoustarjoiluiden hallintaan? Jutellaan lisää!

Janne-Hirva-vari

Janne Hirva

Senior Business Manager
janne.hirva@efima.com
+358 40 044 4386