Taloushallinto
Vaihda näkökulmaa.

Työkaluilla on väliä

Efima tarjoaa ohjelmistoja toiminnanohjaukseen, taloushallinnon prosesseihin, budjetointiin ja raportointiin. Toimitamme pilvipalveluratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan joko erillisinä ratkaisuina tai integroituna kokonaisuutena.

Efima Finance – talouden täsmäratkaisu

Pitkälle automatisoitu ja tehokas talouden täsmäratkaisu Efima Finance kokoaa yhteen talouden tärkeimmät prosessit, liittymät ja operaattoripalvelut.

Lue lisää Efima Finance -täsmäratkaisusta →

Dooap – moderni ostolaskuratkaisu

Ostolaskuprosessin pitää olla mahdollisimman automaattinen. Käsittelyä vaativat laskut taas eivät saa viedä turhaa aikaa bisneksen tekemiseltä. Dooap on niin helppo ja hauska ohjelmisto, että laskut tulee käsiteltyä heti.

Tutustu moderniin ostolaskuratkaisuun - Dooap →

M2 – ratkaisu matkalaskujen käsittelyyn

M2 on helppo, nopea ja tehokas ratkaisu yrityksen matka- ja kululaskujen käsittelyyn. Sen avulla matka- ja kululaskuprosessien tehokkuutta saadaan nopeasti parannettua.

Lue lisää M2 -matka- ja kululaskuratkaisuun →

Qlik Sense raportointiin

Hyvä raportointi ja BI onnistuvat kaivamaan tarvittavat asiat käyttöön nopeasti ja esittämään ne selkeästi. Oikea tieto on silloin oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Lue lisää Qlik Sensestä →

Adaptive Planning – helppoa ja tehokasta budjetointia ja ennustamista

Budjetointiprosessin hallinnan tulee olla helppoa, ja monien erillisten laskelmien sijaan tiedon pitää olla yhtenäistä.

Tutustu Efiman budjetoinnin ja ennustamisen ratkaisuun →

Case MPY
Keskusteluja kumppanuudesta

MPY

MPY:n talouspäällikkö Sami Pulkkinen kertoo yrityksensä panostavan hyviin asiakaskokemuksiin. Henkilöstön aikaa ei haluta kuluvan hallinnolliseen näpräämiseen, ja siksi taloushallinto on sähköistetty ja automatisoitu mahdollisimman pitkälle.

Case MPY →

Tarkoituksenmukaisia ratkaisuja

Jo tarjousvaiheessa saat osaamisemme ja kokemuksemme käyttöösi. Me tiedämme mikä on olennaista ja mikä toimii – ja mitä taas kannattaa välttää.

Kuuntelemme Sinua tarkasti ja rakennamme ehdotuksemme ja suosituksemme tarkoituksenmukaisesti, yrityksesi parasta ajatellen. 

 

Käyttöönotoissa lähdemme onnistumaan. Ja kun järjestelmä on toiminnassa, pyrimme parantamaan, tehostamaan ja oppimaan yhdessä.