Taloushallinnon kokonaisratkaisut

Päivitä taloushallintosi tähän päivään Efiman taloushallinnon kokonaisratkaisuilla, jotka vastaavat erityisesti suurten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.

Lue lisää →

Johtavat pilviratkaisut

Efima tarjoaa markkinoiden johtavat pilvipalveluratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan joko erillisinä ratkaisuina tai integroituna kokonaisuutena.

Lue lisää →

Power Platform

Microsoft Power Platform avaa aivan uudenlaiset mahdollisuudet liiketoimintaprosessien tehostamiseen.

Lue lisää →

Tarkoituksenmukaiset taloushallinnon kokonaisratkaisut

Efiman johtavien taloushallinnon ja järjestelmien asiantuntijoiden suunnittelemat ohjelmistoratkaisut kokoavat yhteen talouden tärkeimmät prosessit, liittymät ja operaattoripalvelut sekä parhaat käytännöt.Efima x Microsoft Dynamics 365 Finance – johtava taloushallinnon kokonaisratkaisu suurille yrityksille. 

Efiman suurille yrityksille suunnattu taloushallinnon kokonaisratkaisu pohjautuu hyvin suunniteltuihin taloushallinnon prosesseihin ja pitkälle automatisoituun Microsoft Dynamics 365 Finance -ratkaisuun.

Tutustu Microsoft Dynamics 365 Finance -teknologian ympräille rakennettuun taloushallinnon ratkaisuummeEfima x Unit4  tulevaisuudenkestävä taloushallinnon kokonaisratkaisu keskisuurille yrityksille. 

Alan johtavien talousammattilaisten luoma pilvipohjainen kokonaisratkaisu sisältää keskeiset taloushallinnon ohjelmistot ja parhaat käytännöt keskisuuren yrityksen taloushallintoon – yhdessä paketissa, yhdeltä kumppanilta.

Tutustu Unit4-teknologian ympärille rakennettuun taloushallinnon ratkaisuumme

Miksi Efima taloushallintosi kehittäväksi kumppaniksi?

Joustava ja laajennettava kokonaisratkaisu

Joustava ja laajennettava kokonaisratkaisu

Taloushallinnon ohjelmistoratkaisumme kokoavat yhteen talouden tärkeimmät prosessit, liittymät ja operaattoripalvelut. Kokonaisuus taipuu asiakkaan tarpeisiin ja tukee taloushallintoa liiketoiminnan tukemisessa.

Trimmatut prosessit ja moderni automaatio

Trimmatut prosessit ja moderni automaatio

Taloushallinnon tehokkuus perustuu trimmattuihin prosesseihin ja automaatiota tukeviin työkaluihin. Efiman ydinosaamista on näiden asioiden yhdistäminen asiakkaan parhaaksi.

Huoleton pilviratkaisu

Huoleton pilviratkaisu

Pilvipalveluna toimitettava taloushallinnon kokonaisuus joustaa tulevaisuuden tilanteiden mukaan ja on huoleton ylläpitää. Tietoturvaa ei myöskään ole unohdettu – kokonaisuus on suojattu nyt sekä tulevaisuudessa, uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Työkaluilla on väliä

Efima tarjoaa markkinoiden johtavat pilvipalveluratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan joko erillisinä ratkaisuina tai integroituna kokonaisuutena.

Dooap →

moderni ostolaskuratkaisu

Ostolaskuprosessin pitää olla mahdollisimman automaattinen. Käsittelyä vaativat laskut taas eivät saa viedä turhaa aikaa bisneksen tekemiseltä. Dooap on niin helppo ja hauska ohjelmisto, että laskut tulee käsiteltyä heti.

Dooap ostolaskuratkaisu →

M2 →

ratkaisu matkalaskujen käsittelyyn

M2 on helppo, nopea ja tehokas ratkaisu yrityksen matka- ja kululaskujen käsittelyyn. Sen avulla matka- ja kululaskuprosessien tehokkuutta saadaan nopeasti parannettua.

M2 matka- ja kululaskuratkaisu →

Power Platform

Alustan teknologiat, Power Apps, Power Automate ja Power BI, mahdollistavat räätälöityjen liiketoimintasovellusten ja nykyisiä prosesseja tehostavien automaatiokulkujen kehittämisen sekä liiketoimintaa tukevan raportortoinnin ja ennustamisen.

Power Apps →

ketterät liiketoimintasovellukset

Power Appsin avulla on mahdollista toteuttaa niin yksinkertaisia kuin monimutkaisia liiketoimintasovelluksia, joissa on usein rajana vain käyttäjän luovuus ja käytettävissä olevat datalähteet.

Power Apps -ratkaisut →

Power Automate →

työtäsi tehostavat automaatiot

Power Automaten avulla automaatiota voidaan tuoda työvaiheisiin, jotka ovat aiemmin olleet virhealttiita, epämiellyttäviä ja aikaa vieviä.

Power Automate -ratkaisu →

Power BI →

ymmärrys aina ulottuvillasi

Liiketoimintatiedon hyödyntäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tiedon kuuluu tukea päivittäistä toimintaa yksilötasolta organisaatiotasolle – vihdoin tämä on mahdollista.

Power BI -ratkaisu →

Aili – roboteista rakkain

Aili – roboteista rakkain

Ohjelmistorobotiikka on ratkaisu tehtäviin, joiden automatisointi ei perinteisiä järjestelmiä hyödyntäen ole mahdollista. Tarjoamme avuksesi Aili-ohjelmistorobottimme, joka rakastaa työntekoa ja rutiineja. 

Tutustu Aili-ohjelmistorobottiimme täältä →

Efimalaisten kirjoituksia taloushallinnon ohjelmistoista

Prosessiautomaatio säästäisi aikaamme – mutta entä jos meillä ei ole aikaa automaatiolle?

Prosessiautomaatio säästäisi aikaamme – mutta entä jos meillä ei ole aikaa automaatiolle?

Heidi PenttinenOhjelmistorobotiikan käyttöönotto ja siitä syntyvät automaatiot säästävät aikaa. Samalla aika on kuitenkin suurin hidaste käyttöönottohankkeiden tiellä. Jos rutiinien automatisointiin ei jää aikaa rutiinitöiltä, myyntipäällikkömme Heidi Penttinen suosittelee hyppäämään pois...

Kolme liiketoimintaongelmaa – Kolme ketterää ratkaisua Power Appsilla

Kolme liiketoimintaongelmaa – Kolme ketterää ratkaisua Power Appsilla

Milla VäänänenPower Apps -työkalun avulla me kaikki voimme olla oman elämämme sovelluskehittäjiä. Kuulostaa hyvältä – mutta minkälaisia sovelluksia Power Appsilla on oikein tehty? Milla Väänänen raottaa ovea sovellussuunnittelijan työhuoneeseen ja esittelee kolme Efiman loihtimaa Power Apps...

Ohjelmistorobotiikan checklist – näin tunnistat automatisoitavaksi sopivan prosessin

Ohjelmistorobotiikan checklist – näin tunnistat automatisoitavaksi sopivan prosessin

Elina RajuvaaraOhjelmistorobotiikalla voidaan helposti lisätä automaatiota tehtäviin, jotka ovat toistuvia ja säännönmukaisia. Mutta miten tällaisen tehtävän tunnistaa? Me teimme asian helpoksi ja keräsimme yhteen ohjelmistorobotiikan tarkistuslistan. Ei muuta kuin arvioimaan robotille sopivia...

Case Versowood
Tulevaisuuden talousohjausta Dynamics 365 -järjestelmällä

Versowood

Kotimainen perheyritys ja Suomen suurin yksityinen sahatavaran tuottaja ja jalostaja, Versowood Oy, oli suuren valinnan edessä. Pitkään palvellut talousjärjestelmä oli vanhenemassa, eikä enää vastannut vahvasti kasvaneen yrityksen liiketoiminnan ja raportoinnin tarpeisiin. Uuden järjestelmän käyttöönotto nähtiin myös mahdollisuutena kehittää toimintaa, ja huolellisen kartoituksen jälkeen Versowood valitsi Efiman toimittaman Dynamics 365 -ratkaisun.

Case Versowood →

Taloushallinto myös ulkoistettuna

Taloushallinnon ulkoistuspalvelumme kattaa taloushallinnon prosessit ostolaskujen käsittelystä pääkirjanpitoon. Efiman ulkoistuspalvelujen ammattilaiset huolehtivat koko taloushallinnostasi tai vain haluamistasi osista – aina tarpeidesi mukaan.

Tutustu Efima Finance -ratkaisuun