Ponnista tulevaisuudenkestävään taloushallintoon

Efima x Unit4 – Taloushallinnon kokonaisratkaisu

Alan johtavien talousammattilaisten luoma pilvipohjainen kokonaisratkaisu sisältää keskeiset taloushallinnon ohjelmistot ja parhaat käytännöt keskisuuren yrityksen taloushallintoon – yhdessä paketissa, yhdeltä kumppanilta. Efiman kanssa matkasi kohti pilvisiirtymää ja modernia taloushallinnon arkea ei lähde starttiviivalta vaan etumatkalta.

Tulevaisuudenkestävä taloushallinnon kokonaisratkaisu

Tulevaisuudenkestävä taloushallinnon kokonaisratkaisu

Keskisuuri yritys tarvitsee liiketoimintaansa tukevan ja sen muutoksiin mukautuvan taloushallinnon järjestelmäratkaisun. Unit4-teknologiaan pohjautuva taloushallinnon kokonaisratkaisu kokoaa yhteen kaikki tarvittavat toiminnot keskisuuren yrityksen tarpeisiin aina kattavasta kirjanpidosta käyttöomaisuuden hallintaan.

Yhtenäinen kokonaisratkaisu mahdollistaa laaja-alaisen näkymän yrityksenne taloustietoon ja takaa sen saatavuuden yhdestä paikasta – missä ja milloin tahansa. Laajaan taloushallinnon kehittämiskokemukseen perustuvat trimmatut prosessit, ratkaisun korkea automaatiotaso ja helppokäyttöiset raportointityökalut lisäävät arjen sujuvuutta ja mahdollistavat datan hyödyntämisen päätöksenteon tueksi.

Pilvipohjainen järjestelmä päivittyy ketterästi ja skaalautuu liiketoimintanne kasvaessa ja kehittyessä. Ratkaisuun sisältyvien valmiiden liittymien sekä Efima Integration Layer -ratkaisun avulla järjestelmä on helposti integroitavissa yrityksenne muihin järjestelmiin.

Lupaamme

Tehoa prosesseihin

Tehoa prosesseihin

Unit4 ERP -pohjainen järjestelmäkokonaisuus sisältää kaikki keskeiset taloushallinnon toiminnot, pitkälle automatisoidut toiminnallisuudet ja laajan liittymävalikoiman. Kaikki toiminnallisuudet ovat suunniteltu hyväksi havaittujen prosessien pohjalta.

Etumatkaa pilvisiirtymään

Etumatkaa pilvisiirtymään

Järjestelmäkokonaisuuden konfiguraation pohjana on Suomen johtavien talouden asiantuntijoiden määrittelemät, parhaisiin käytäntöihin perustuvat prosessit. Käyttöönotossa keskitymme olennaiseen ja varmistamme palveluiden ripeän käynnistymisen tuotteistetulla projektimallilla.

Jatkuvaa skaalautuvuutta

Jatkuvaa skaalautuvuutta

Uusin järjestelmäversio ja uusimmat innovaatiot aina käytettävissäsi. Ennakoimme muutoksia ja autamme arvioimaan innovaatioiden potentiaalin jatkuvan kehittämisen mallilla. Taloushallinnon syvällisesti tuntevana kumppanina autamme rakentamaan taloushallintoasi tulevaisuudenkestäväksi.

Sparraava ja kehittävä kumppani talousarkenne tukena

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän käytössään on aina viimeisin tieto ja osaaminen, tarkoituksenmukaiset työkalut ja tehokkaat toimintatavat.

Tiedämme Efimalla yhtä jos toista suomalaisten, keskisuurten yritysten taloushallinnon tarpeista. Emme pelkästään siksi, että olemme itsekin yksi heistä, vaan siksi, että olemme joukko Suomen johtavia talousasiantuntijoita: vastaamme kymmenien ulkoistusasiakkaidemme talousarjesta ja olemme läpivieneet kymmeniä järjestelmäprojekteja poikkeuksellisen hyvin tuloksin.

Mukaamme on tarttunut laaja-alaista kokemusta talousprosessien kehittämisestä, automaatiosta ja järjestelmäratkaisuista. Tämän syväosaamisen haluamme tarjota myös jokaisen asiakkaamme käyttöön. Tuomme taloushallintoonne best practise -ratkaisuja ja toimintaanne tehostavia, vakioituja toimintatapoja. Taloushallintonne kehitystyön lisäksi haastamme myös talousammattilaisianne kehittymään ja kouluttautumaan asiantuntijoidemme tukemana.

Tulevaisuudenkestävä taloushallinto – Mitä se edellyttää järjestelmiltä?
Katso ratkaisua käsittelevä Efistream-webinaarimme

Tulevaisuudenkestävä taloushallinto – Mitä se edellyttää järjestelmiltä?

Efistream-webinaarissamme Suomen johtaviin talousprosessien kehittäjiin kuuluva Efiman Sanna Kaarlejärvi pureutuu tämän päivän talousjärjestelmien kipukohtiin ja kertoo, minkälaiset tekijät, kuten skaalautumattomuus, automaation puute, huonot raportointimahdollisuudet ja heikot rajapinnat, kielivät järjestelmäuudistuksen tarpeesta.

Vastauksena esitettyihin haasteisiin Sanna kuvaa, minkälaisista ominaisuuksista muodostuu tulevaisuudenkestävä talousjärjestelmä, joka palvelee liiketoimintaa ja tukee siinä tapahtuvia muutoksia. Webinaarissa esitellään tulevaisuudenkestävä Efima x Unit4 -taloushallinnon kokonaisratkaisu. Efiman Satu Mustonen tarjoilee demon ratkaisun käytöstä.

Tutustu keskisuurten yritysten taloushallinnon ratkaisuun