Power BI – ymmärrys aina ulottuvillasi

Koe tieto aivan uudella tavalla

Liiketoimintatiedon hyödyntäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tiedon kuuluu tukea päivittäistä päätöksentekoa yksilötasolta organisaatiotasolle – vihdoin tämä on mahdollista.

Miksi Power BI?

Tehokas

Tehokas

Power BI:n avulla data muuttuu tiedoksi ja tieto toiminnaksi ketterästi. Palvelun käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Tieto on aina sitä tarvitsevan saatavilla, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.

Monipuolinen

Monipuolinen

Kaikki tärkeä tieto – mikä tahansa tieto – on saatavilla ja hyödynnettävissä. Datan yhdistäminen useista tietolähteistä tapahtuu vaivattomasti, ja uusia tuettuja lähteitä lisätään jatkuvasti.

Kaikkialla

Kaikkialla

Tieto on aina käyttäjän mukana, mobiilisti tai selaimen kautta. Visualisoinnit voidaan helposti upottaa sovelluksiin, verkkosivulle sekä intranet- ja ERP-järjestelmiin.

<p>Power BI on helppokäyttöinen, interaktiivinen ja visuaalinen</p>

Helppokäyttöinen, interaktiivinen, visuaalinen

Power BI on erittäin helppokäyttöinen ja kattava työkalu, joka täyttää kaikki modernin raportoinnin vaatimukset. Power BI mahdollistaa visuaalisesti näyttävien, interaktiivisten raporttien luomisen helposti yhdistelemällä dataa useista eri lähteistä. Liiketoiminnan tärkeät luvut ovat reaaliaikasesti kaikkien niitä tarvitsevien saatavilla. Ohjelman itsepalvelumaisuus antaa avaimet tiedon hyödyntämiseen aivan jokaisen käteen. 

Blogimme aiheesta

Halpaa kuin saippua – ja puhdasta tulee!

Halpaa kuin saippua – ja puhdasta tulee!

Tiedolla johtamisen ratkaisukonsultiksi lähtiessäni vastaani tuli tärkeä päätös siitä, minkä työkalun kanssa tulen polkuni kulkemaan. Markkinoiden suurimmat pelaajat olivat minulle tuttuja urani varrelta, ja oikeastaan tästä syystä valinta oli minulle helppo: Microsoftin Power BI on mielestäni niistä mielenkiintoisin kokonaisuus.

Lue, miksi Power BI on Tonin suosikki. →

Make reporting great again!

Make reporting great again!

Muutos peräpeiliin tuijottelusta liiketoimintavetoiseen, ketterään raportointiin alkoi yli kymmenen vuotta sitten. Nyt puhutaan jo modernin raportoinnin seuraavasta aallosta. Moni yritys ei kuitenkaan ole päässyt edes ensimmäisen aallon mukaan. Nyt jos koskaan on aika herätä!

Lue Toni Jormalaisen blogi modernista raportoinnista. →

Keskustellaan lisää!