Skip to content

06.02.2015 | Efima seitsemäs Suomen parhaiden työpaikkojen listalla

efima-suomen-parhaat-tyopaikat-tiedote Efimalla tehdään paljon töitä yhdessä yrityksen kulttuurin ja henkilöstön viihtyvyyden kehittämiseksi
↑ Efimalla tehdään paljon töitä yhdessä yrityksen kulttuurin ja henkilöstön viihtyvyyden kehittämiseksi
06.02.2015 | Liiketoimintaprosessien ja taloushallinnon kehittäjä Efima nousi Suomen seitsemänneksi parhaimmaksi työpaikaksi yleisessä sarjassa (50 – 499 työntekijää) tänään julkistetussa Suomen parhaat työpaikat 2015 -tutkimuksessa.

Liiketoimintaprosessien ja taloushallinnon kehittäjä Efima nousi Suomen seitsemänneksi parhaimmaksi työpaikaksi yleisessä sarjassa (50 – 499 työntekijää)  tänään julkistetussa Suomen parhaat työpaikat 2015 -tutkimuksessa. Efima osallistui kilpailuun kolmatta kertaa; nyt ensimmäistä kertaa yleisessä sarjassa ylitettyään viime vuonna 50 työntekijän rajan. Kasvu jatkuu, ja kansainvälistyminen on käynnistetty. Efima arvioikin rekrytoivansa yli 40 osaajaa vuonna 2015. Tämän kevään rekrytointikampanja on parasta aikaa meneillään.

Taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ohjelmistoja, ulkoistusta ja konsultointia tarjoava Efima on Suomen nopeimmin kasvavia palvelualan yrityksiä. Efimassa uskotaan vankasti siihen, että tyytyväinen henkilöstö, jonka osaamiseen ja työhyvinvointiin panostetaan, pystyy tekemään parhaansa asiakkaiden hyväksi.

Työhyvinvoinnin pitäminen korkealla yrityksen tavoitteissa on erityisen tärkeää, kun kasvu on nopeaa. Yrityskulttuurista huolehtiminen vaatii päivittäistä työtä. Mitä aktiivisemmin koko henkilöstö osallistuu siihen, sen paremmat ovat tulokset.

”Työpaikan ja yrityskulttuurin kehittäminen ja hyvien asioiden vaaliminen ovat mielessämme koko ajan”, kertoo Efiman toimitusjohtaja Tero Salminen. ”Pohdimme paljon yhdessä, mitä efimalaisuus oikeastaan on. Yhdessä tehty määrittely on tärkeää. Olemme esimerkiksi vasta nyt miettimässä, miten kuvaisimme arvojamme. Prosessi kestää kuukausia, ja osallistumme siihen kaikki. Tärkeää on, että efimalaisuus on myös yksilöllisyyttä. Vaikka puhumme efimalaisuudesta, se ei tarkoita kaikkien mahduttamista yhteen muottiin.”

Great Place to Workin konsultti Hanna Chiorazzo kuvaa Efimaa näin: “Efima Oy on jälleen yksi Suomen parhaista työpaikoista. Efiman periaatteena on, että yrityksessä on kaikkien työntekijöiden hyvä tehdä työtä. Efimalaisten mukaan tämä periaate on totta, mistä kertoo johdon ja työntekijöiden välinen luottamus. Efiman osallistavan yrityskulttuurin vahvuutena ovat työntekijöiden innostaminen ja onnistumisten esille nostaminen myös juhlistamalla. Lisäksi efimalaisten osaamisen kehittämiseen investoidaan yrityksessä paljon. Vahvassa kasvussa oleva Efima on onnistunut myös tukemaan tiimiään onnistuneilla rekrytoinneilla. Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että Efiman tavoite olla hyvä työpaikka työntekijöilleen on vaikuttanut yrityksen menestykseen.”

Efima
Efima Oy tarjoaa taloushallinto- ja toiminnanohjausjärjestelmiä suurille ja keskisuurille yrityksille pilvipalveluna. Lisäksi se tuottaa taloushallinnon ulkoistus- ja konsultointipalveluja. Erinomainen asiakastyytyväisyys perustuu efimalaisten vankkaan taloushallinnon ja tietotekniikan osaamiseen ja aitoon haluun palvella asiakkaita hyvin. Tämän tueksi Efima haluaa olla myös reilu ja hyvä työnantaja.

Lisätietoja
Toimitusjohtaja Tero Salminen, puh. 040-767 5311, sähköposti tero.salminen@efima.com
Markkinointi ja viestintä: Sari Aapola, puh. 040-759 2046, sähköposti sari.aapola@efima.com