Skip to content

08.01.2015 | Eija Helenius on Vuoden efimalainen 2014

Eija-Helenius-Efima Efimalaiset valitsivat joukostaan Vuoden efimalaiseksi Eija Heleniuksen
↑ Efimalaiset valitsivat joukostaan Vuoden efimalaiseksi Eija Heleniuksen
08.01.2015 | Palautteen antaminen ja onnistumisten juhlistaminen on osa efimalaisuutta. Edellissyksynä käynnistettiin uusi perinne – vuosittain pikkujouluissa jaettavat Efima Awards. Vuoden 2014 efimalaiseksi valittiin Eija Helenius Ulkoistuspalvelujen Bobcat-tiimistä.

Tittelinhaltijan määritelmä on: 

”Vuoden efimalainen on hyvä työkaveri, joka kunnioittaa työkavereitaan ja luo hyvää henkeä tiimissä, projektiryhmissä tai missä ikinä hän työskenteleekään. Hänen osaamistaan arvostetaan, ja hän jakaa sitä myös muille avokätisesti. Hän ei hämmenny kohdatessaan esteitä, vaan keskittyy löytämään ratkaisun asiaan kuin asiaan ja haluaa tehdä töitä yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.”

Valinta tehtiin taas äänestyksen perusteella. Työkaverit kuvasivat Eijaa mm. näin:

”Eija on väsymätön puurtaja, joka kiireenkin keskellä ehtii neuvoa ja auttaa tiimikavereitaan. Eija myös tsemppaa kaikkia parempiin suorituksiin.”

”Viimeiseen asti yhteisen hyvän eteen ponnisteleva aina hymyilevä supernainen. Aina aikaa auttaa, vitsailla ja hymyillä. Tekee omat ja tarvittaessa muidenkin työt ja vähän ylikin.”

Pikkujouluissa Eijan nimellä varustettu paita ”jäädytetyllä” numerolla 14 nostettiin mahtipontisen musiikin säestyksellä toimiston kattoon. Näin Eija kommentoi valintaansa:

1) Miltä nyt tuntuu? Mitä (e)filiksiä tällainen tunnustus saa aikaan?
Ihan mieletön fiilis! :-) Aluksi en ollut uskoa, että paidassa luki oma nimi. Kyllä sillä on todella suuri merkitys, että omaa ja tiimimme työtä arvostetaan. Antaa paljon lisää virtaa tulevaan.

2) Mikä merkitys sinun mielestäsi palautteella on työnteossa?
Mielestäni on todella tärkeää, että palautetta saadaan ja annetaan (sekä hyvää että huonoa), sen avulla pystyy kehittämään itseään entisestään.

3) Mikä sinua eniten motivoi työssäsi ja Efimassa?
Työssäni eniten motivoi mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta ja Efimassa eniten motivoi tietysti parhaat työkaverit! :-)