Skip to content

12.03.2021 | Finlayson ulkoistaa taloushallinnon prosessit Efimalle

Finlayson-tiedote-Efima Finlayson hakee Efimalta taloushallintonsa kumppanina asiantuntijuutta sekä jatkuvaa kehittämistä
↑ Finlayson hakee Efimalta taloushallintonsa kumppanina asiantuntijuutta sekä jatkuvaa kehittämistä
12.03.2021 | Finlayson, yksi Suomen vanhimpia yrityksiä, ulkoistaa taloushallinnon prosessinsa Efima Oy:lle. Kokonaisvaltainen ulkoistus mahdollistaa talousprosessien laaja-alaisen kehittämisen asiantuntevan kumppanin kanssa. Kehitystyön lisäksi ulkoistuksen tavoitteena on lisätä Finlaysonin taloushallinnon joustavuutta ja mukautumiskykyä liiketoiminnan muutoksiin.

Designyritys Finlayson ulkoistaa taloushallintonsa prosessit Efimalle maaliskuusta 2021 alkaen. Ulkoistus koskee kaikkia taloushallinnon prosesseja, kuten osto- ja myyntireskontraa, matkalaskuja sekä pääkirjanpitoa. ”Olemme toimineet Finlaysonin kumppanina muissa kehityshankkeissa, ja nyt yhteistyömme laajentuu myös taloushallinnon ulkoistuspalveluihin. Tämä on osoitus ansaitusta luottamuksesta ja toimivasta kumppanuudesta”, Efiman ulkoistusliiketoiminnan johtaja Terhi Saarinen iloitsee.

Myös Finlaysonin talousjohtaja Juho Marjanen on tyytyväinen saadessaan Efimasta asiantuntevan taloushallinnon kumppanin. ”Olemme kaksi vahvasti arvojohdettua yritystä, joita yhdistää yhteinen arvo – rohkeus. Näimme, että Efimalla on toivomaamme rohkeutta ja asiantuntijuutta lähteä päivittäisen tekemisen lisäksi kehittämään taloushallintomme prosesseja. Ulkoistuskumppanin lisäksi haimmekin kehittävää kumppania ja uskon, että Efimasta saimme nämä molemmat”, Marjanen kuvailee kumppanivalintaa.

Taloushallinnon ulkoistuspäätös oli myös linjassa Finlaysonin liiketoimintatavoitteiden kanssa. ”Liiketoimintamme on hyvin kausiluontoista, ja lisäksi meille luontaista on herkkyys muutokselle ja uteliaisuus uusille liiketoimintamalleille. Taloushallinnon ulkoistuspalvelu skaalautuu tarpeidemme mukaan ja tukee siten liiketoiminnassamme tapahtuvia muutoksia”, Marjanen taustoittaa ulkoistustarvetta.

Lisätietoja:

Ulkoistusliiketoiminnan johtaja Terhi Saarinen
terhi.saarinen@efima.com, 040 508 1640

200-vuotias Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä ja rakastettu kodintekstiilibrändi. Skotlantilainen James Finlayson tupsahti vuonna 1820 Tampereelle, jossa silloin oli pari tuulen pieksemää tupaa ja valjastamaton koski. Muutaman vuosikymmenen kuluttua samalla paikalla oli Pohjoismaiden suurin teollinen yritys, jolla oli oma kirkko, sairaala, koulu ja palokunta. Tänä päivänä Finlaysonilla ollaan vakuuttuneita siitä, että ainoa oikea tapa kunnioittaa yrityksen historiaa, on toimia yhtä vastuullisesti, rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kuin sen varhaiset omistajat. Finlaysonilla on Suomessa 25 myymälää. Lisäksi tuotteita on saatavilla verkkokaupasta sekä hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan.
www.finlayson.fi

Efima Oy tukee ja tehostaa suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen ja taloushallinnon ohjelmistoratkaisuilla, prosessipalveluilla ja konsultoimalla. Haluamme tarjota alan parasta palvelua ja olla erinomainen työpaikka osaaville asiantuntijoillemme.Vuonna 2021 Efimassa on lähes 250 työntekijää. Efiman liikevaihto oli viime tilikaudella noin 18 miljoonaa euroa, ja sillä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella ja USA:n Austinissa. 
www.efima.com