Palvelu- ja projektitoiminnan ERP

Unit4 ERP on erityisesti palvelu- ja projektiliiketoiminnan tarpeisiin kehitetty ihmiskeskeinen toiminnanohjausjärjestelmä.

Unit4 ERP

Unit4 ERP

Unit4 ERP on erityisesti palvelualojen tarpeisiin kehitetty ihmiskeskeinen toiminnanohjausratkaisu. Järjestelmä asettaa käyttäjän keskiöön: moderni, intuitiivinen käyttöliittymä ja joustava arkkitehtuuri yhdistyvät toiminnanohjausratkaisuksi, joka sopeutuu vaivatta yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin. Skaalautuvuutensa ja muokattavuutensa ansiosta Unit4 ERP tukee ja tehostaa päivittäistä liiketoimintaasi. Ratkaisu toimitetaan ensisijaisesti pilvipalveluna, mikä mahdollistaa aiempaa sulavammat päivitykset ja huipputason tietoturvan. 

Unit4 ERP – Ominaisuudet

Ketterä ERP

Ketterä ERP

Unit4 ERP on uudenlainen moderni ja ketterä toiminnanohjausjärjestelmä. Ratkaisu voidaan ottaa käyttöön hyvinkin nopeasti ja vaivattomasti tavallisiin järjestelmähankkeisiin verrattuna. Käyttäjien on mahdollista muokata ja räätälöidä järjestelmää itse, jotta se täyttää juuri sinun yrityksesi yksilölliset tarpeet.

Palvelu- ja projektitoiminnan ERP

Palvelu- ja projektitoiminnan ERP

Unit4 ERP on erityisesti palvelualojen ja projektiliiketoiminnan näkökulmasta rakennettu toiminnanohjausratkaisu. Siinä missä palveluyritykset joutuisivat muuttamaan toimintaansa käyttämiensä perinteisten liiketoimintasovellusten mukaan, Unit4 on luotu mukautumaan juuri palveluyritysten yksillöllisiin tarpeisiin.

Ihmislähtöinen ERP

Ihmislähtöinen ERP

Unit4 ERP on käyttäjät edellä kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä. Ihmislähtöisen ERP:n kulmakiviä ovat intuitiivinen käyttöliittymä sekä pääsy ohjelmistoon missä tahansa, milloin tahansa ja millä laitteella tahansa. Unit4 mahdollistaa sen, että yrityksesi tärkein voimavara – ihmiset – voivat keskittyä olennaiseen ja luoda uusia innovaatioita.

Tehokas ERP

Tehokas ERP

Unit4 ERP pitää sisällään laajan valikoiman palveluliiketoiminnan tarpeet täyttäviä valmiita parhaita käytäntöjä. Tarkoin mietityt toiminnallisuudet ja prosessit vapauttavat henkilöstösi niihin tehtäviin, joilla on todella merkitystä: luomaan arvoa ja erinomaisia palvelukokemuksia asiakkaille.

Joustava pilvi-ERP

Joustava pilvi-ERP

Unit4 ERP on ensisijaisesti pilvipalveluna toimitettava toiminnanohjausjärjestelmä. Joustava pilvipalvelu skaalautuu liiketoimintasi mukana ja tukee yrityksesi kasvua. Unit4-ratkaisun saumattomien päivitysten ansiosta yrityksesi nauttii aina ajantasaisista ominaisuuksista ja tuoreimmista innovaatioista.

Itseohjautuva ERP

Itseohjautuva ERP

Unit4 ERP on itseohjautuva toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmä hyödyntää älykästä ennustavaa teknologiaa ja osaa tarjota käyttäjilleen juuri sitä tietoa, mitä he tarvitsevat. Unit4 määrittää uudelleen sen, millaista ihmisen ja ohjelmiston yhteistyö voi parhaimmillaan olla.

Tutustu Efiman Unit4 ERP -ratkaisuihin