Skip to content

Power Apps – sovelluskehityksen uusi aikakausi

Microsoft Power Apps mahdollistaa räätälöityjen liiketoimintasovellusten luomisen helposti low-code-kehitysominaisuuksiensa ansiosta. Nyt kuka tahansa voi aloittaa appien kehittämisen, sillä ainoastaan mielikuvitus on rajana!

Sovellus juuri teille?

Ota rohkeasti yhteyttä ja selvitetään yhdessä, olisiko Power Apps -sovellus oikea ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Efiman Janne Hirva ja Kai Lyytinen iloitsevat Microsoftilta saadusta tunnustuksesta.
↑ Efiman Janne Hirva ja Kai Lyytinen iloitsevat Microsoftilta saadusta tunnustuksesta.

Tiedote | Efima Microsoftin Vuoden 2022 Power Platform -kumppaniksi

Microsoft palkitsee vuosittain paikallisia kumppaneitaan menestyksekkäästä työstä Partner of the Year -kumppanitunnustuksilla. Suomessa Vuoden Power Platform -kumppaniksi valittiin tänä vuonna digiyhtiö Efima. ”Efima onnistuu innovatiivisella tavalla täydentämään asiakkaidensa taloushallinto- ja ERP-ratkaisuja Power Platformin ja Azuren avulla”, Microsoft perustelee.

Lue tiedote

Tokmannin Timo Keskelin ja Toni Eriksson pitävät Power Platformia vakuuttavana vaihtoehtona perinteiselle sovelluskehitykselle.
↑ Tokmannin Timo Keskelin ja Toni Eriksson pitävät Power Platformia vakuuttavana vaihtoehtona perinteiselle sovelluskehitykselle.

Case Tokmanni | Aukioloajat hallintaan Microsoft Power Appsilla

Suomen suurin halpakauppaketju, Tokmanni, tunnetaan monipuolisesta tuotetarjonnastaan ja aina edullisista hinnoistaan. Tokmanni palvelee asiakkaitaan noin 200 myymälässä ympäri Suomen, ja uusia myymälöitä avataan jatkuvasti lisää. Tokmannin ketjunohjauspäällikkö, Timo Koskelin, ja tietohallintopäällikkö, Toni Eriksson, ottavat meidät vastaan Tokmannin Mäntsälän myymälän edustalla. Rakennusta koristavat isoin kirjaimin myymälän aukioloajat – joihin myös vierailumme syy liittyy.

Case Tokmanni

Hyödynnä sovellusten tuomia etuja koodia kirjoittamatta

Microsoft Power Apps tekee sinusta ohjelmistokehittäjän – ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa riviäkään koodia.

Paranna tuottavuutta

Microsoft Power Apps antaa organisaatiollesi avaimet räätälöityjen liiketoimintaratkaisuiden luomiseen. Työkalun helppokäyttöiset low-code-kehitysominaisuudet mahdollistavat uusien liiketoimintasovellusten kehittämisen ketterästi joko puhtaalta pöydältä tai lukuisten valmiiden mallien avulla. Mikä tahansa ongelmasi onkin, voit ratkaista sen sovelluksella!

Lisää automaatiota

Power Appsin avulla muunnat vanhentuneet, manuaaliset työvaiheet moderneiksi sovelluksiksi ja lisäät automaatiota organisaatiosi prosesseihin. Power Apps -työkaluilla voit luoda räätälöityjä sovelluksia esimerkiksi eri yksiköiden, roolien, tehtävien ja jopa ulkopuolisten käyttäjien, kuten asiakkaiden tai toimittajien, tarpeisiin.

Valjasta data käyttöösi

Power Appsin avulla visualisoit tärkeät tietosi helposti ymmärrettävään muotoon. Näin tuot liiketoimintatietosi päätöksenteon tueksi, laiteella kuin laitteella. Löydät myös datasta uusia ulottuvuuksia Power Appsin sisäänrakennetuilla tekoälyominaisuuksilla.

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Janne-Hirva-vari

Janne Hirva

Senior Business Manager
janne.hirva@efima.com
+358 40 044 4386