Skip to content

Kannattavuus App

Power Apps -ratkaisu kannattavuuden optimointiin Microsoft Dynamics 365 Sales -järjestelmän yhteydessä.

Oma App juuri teille?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään yhdessä, voisiko Power Apps -sovellus olla juuri oikea ratkaisu yrityksellesi.

Ota yhteyttä

Kannattavuus App lyhyesti

Asiakas

Kansainvälinen ohjelmistotalo

Prosessi

Myynti

Kohdejärjestelmä

Microsoft Dynamics 365 Sales 

Työkalut

Microsoft Power Apps​, Power Automate, Dynamics 365 Sales Enterprise

Kenelle tämä sopii?

Yrityksille, jotka etsivät tehokasta tapaa tarjousten kannattavuuden optimointiin.

Laadukkaita kannattavuuslaskelmia ja nopeampaa päätöksentekoa.

Kannattavuus on yksi liiketoiminnan perusedellytyksistä ja monimutkaisien tarjouskokonaisuuksien myötä syntyy tarve myös kannattavuuslaskelmille. Kansainvälisen ohjelmistotalon asiakkailleen tekemät tarjoukset sisältävät usein monimutkaisia pilvipalveluiden ja SaaS-ohjelmistojen kokonaisuuksia. Useiden hinnoittelumallien ja alennuskäytäntöjen haasteena on säilyttää tarjousten haluttu kannattavuus, jota tyypillisesti yritetään varmistaa monimutkaisten ja manuaalisten Excel-tiedostojen avulla.

Tarjousten kannattavuuden takaamiseksi etsittiin ratkaisua, johon Efiman toteuttama Kannattavuus App toi vastauksen. Power Apps -pohjainen sovellus toteutettiin Dynamics 365 Sales CRM-järjestelmän yhteyteen: näin varmistettiin sujuva käyttökokemus käyttäjille ja korkea automaatioaste prosessille.

Efima Kannattavuus App
↑ Kannattuvuus App parantaa prosessien tehokkuutta ja ylläpitää tiedon laadukkuutta.

Automaattinen kannattavuuslaskenta osaksi myyntiprosessia. 

Aikaavievien Excel-taulukoiden ja laskelmamallien sijaan kannattavuuslaskelmat toteutaan nyt Kannattavuus Appilla, joka mahdollistaa kannattavuuslaskelmien tuotannon suoraan myyntimahdollisuuksien yhteyteen CRM-järjestelmässä. 

Appin avulla liiketoimintajohdon on mahdollista optimoida ja hyväksyä hinnoittelu läpinäkyvästi sovelluksessa. Kontrollereiden ja palveluhallinnan aikaa säästyy, kun sovellus hoitaa kannattavuuden varmistamisen automaattisesti, taustalle syötetyn tiedon perusteella.

Miksi Kannattavuus App?

Varmistettua kannattavuutta

Ratkaisu takaa tarvittavan kannattavuuden kilpaillussa, enterprise SaaS-markkinassa monimutkaisillekin tarjouskokonaisuuksille ja alennuskäytännöille.

Parantunut tehokkuus

Johdon, myynnin ja palveluhallinnan aikaa säästyy, kun kaikki tarvittavat tiedot ovat näkyvissä Kannattavuus Appissa, ja päätöksiä voidaan tehdä nopeasti.

Laadukasta tietoa

Kannattavuuslaskenta tapahtuu huolellisesti valmistellun ja laadukkaan tiedon pohjalta.

Läpinäkyvät prosessit

Kannattavuuslaskelmat ohjaavat hinnoittelua, kun tarvittavat tiedot ovat päätöksentekijöiden ja myynnin käytössä.

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Janne-Hirva-vari

Janne Hirva

Senior Business Manager
janne.hirva@efima.com
+358 40 044 4386