EfiAcademy

Hallitse välineet, joilla tulevaisuus rakennetaan

EfiAcademy tarjoaa asiantuntijoille monipuolisia koulutuksia oman ammattitaidon ylläpitoon ja kehittämiseen. Koulutuksissamme saat ajankohtaista tietoa ja käytännönläheisiä oppeja alan parhailta asiantuntijoilta. Tule mukaan oppimaan kanssamme!

Taloushallinto
Ohjelmistorobotiikka, älykäs automaatio ja AI

Robotiikan ja tekoälyn hyödyntäminen taloushallinnossa

 • Ajankohta
  9.12.2021 9.00-16.00
 • Paikka
  Etäkoulutus

Ohjelmistorobotti on talousammattilaisten tehokas työkaveri, joka rakastaa rutiinitöitä ja jättää asiantuntijatyöt ihmiskollegoilleen. Talousammattilainen – tässä koulutuksessa saat tarvittavan ymmärryksen siitä, mitä ohjelmistorobotiikalla ja taloushallinnon tekoälyllä tarkoitetaan ja miten niillä voidaan kehittää ja automatisoida taloushallinnon prosesseja.

Ohjelmistorobotiikka, älykäs automaatio ja AI

Käytä päätäsi – Kouluttaudu RPA-pääkäyttäjäksi

 • Ajankohta
  19.1 ja 20.1.2022 9.00-12.00
 • Paikka
  Etäkoulutus

Ota automaation ohjat omiin käsiisi ja kouluttaudu RPA-pääkäyttäjäksi Efiman avustuksella! Ohjelmistorobotiikka (RPA) sopii hyödynnettäväksi useiden eri liiketoiminta-alueiden tehtävissä. Tässä koulutuksessa opit tunnistamaan, minkälaisia tehtäviä ohjelmistorobotilla voi automatisoida, ja saat valmiudet toimia ohjelmistorobotin esihenkilönä.

Ohjelmistorobotiikka, älykäs automaatio ja AI

Poweria prosesseihin Power Automate Desktop RPA -työkalulla

 • Ajankohta
  8.2. ja 10.2.2022 9.00-12.00
 • Paikka
  Etäkoulutus

Tee työpäivistäsi tehokkaampia ja opettele automatisoimaan päivittäisiä rutiinejasi Power Automate Desktop RPA -työkalulla. Tämän koulutuksen käytyäsi ymmärrät, miten voit luoda yksinkertaisia automaatioita Microsoftin uusimmalla kansalaiskehittämisen työkalulla!

Kouluttajat

Sanna Kaarlejärvi

Sanna Kaarlejärvi

Finance Business Director

Sanna Kaarlejärvi on maamme johtavia talousprosessien kehittäjiä sekä palkittu kouluttaja. Hän on yksi Efiman perustajista ja vastaa yrityksessä taloushallinnon tarjooman kehittämisestä. Sanna on vuosien mittaan ollut virtaviivaistamassa monien suurten ja keskisuurten yritysten taloushallintoa. Sannan kyky yhdistää ison kuvan näkeminen yksityiskohtaiseenkin taloushallinnon osaamiseen välittyy myös hänen Tero Salmisen kanssa kirjoittamassaan kirjassa ”Älykäs taloushallinto”.

Kaisa Nieminen

Kaisa Nieminen

Senior Advisor

Kaisa Nieminen on kokenut taloushallinnon ammattilainen ja kehittäjä. Hän toimii Efimalla Senior Advisor -roolissa tukien asiakkaita näiden taloushallinnon kehityksessä. Kaisalla on yli 20 vuoden kokemus taloushallinnon eri osa-alueilta, mm. business controlling -toiminnoista, talouden palvelukeskuksista, prosessikehityksestä, sisäisestä tarkastuksesta, projektinhallinnasta, ulkoistuksesta, ohjelmistorobotiikasta sekä liikkeenjohdon konsultoinnista.

Jesse Ahokas

Jesse Ahokas

Process Consultant

Jesse Ahokas on kokenut taloushallinnon ammattilainen, joka on erikoistunut taloushallinnon prosesseihin ja järjestelmiin sekä niiden kehittämiseen. Jesse toimii Efimalla prosessikonsulttina, tukien Efiman asiakkaita näiden taloushallinnon kehityksessä. Jessellä on yli 10 vuoden kokemus taloushallinnon eri osa-alueilta, mm. talouden palvelukeskuksista, prosessikehityksestä, yrityksen maksuliikenteestä, projektinhallinnasta, tiimien vetämisestä sekä muutosjohtamisesta.

Elina Rajuvaara

Elina Rajuvaara

Intelligent Automation & RPA Consultant

Elina Rajuvaara työskentelee Efimalla automaatiokonsulttina. Hän on kokenut kouluttaja ohjelmistorobotiikan ja älykkään automaation parissa sekä yritys- että oppilaitosmaailmassa. Elinalla on vahva osaaminen prosessien mallintamisesta sekä älykkään automaation konsultoinnista eri toimialoilta. Aiemmin pitkään yrittäjänä toimineella Elinalla on sekä ICT- että kaupallisen alan koulutus.

Riku Holopainen

Riku Holopainen

Intelligent Automation & RPA Consultant

Riku Holopainen toimii Efimalla automaatiokonsulttina. Hänellä on vahvaa osaamista reskontraprosesseista sekä laaja kokemus taloushallinnon automaatioratkaisuista ohjelmistorobotiikan avulla, kuten automaation suunnittelusta, hyötyanalyyseistä sekä business case -laskelmista. Riku on myös kokenut ja pidetty kouluttaja niin yritys- kuin oppilaitosmaailmassa. Hän on StudioX-työkalun ensimmäisiä käyttäjiä ja kouluttajia Suomessa.

Santeri Tuominen

Santeri Tuominen

Senior Intelligent Automation & RPA Developer

Santeri Tuominen toimii Efimalla automaatiokehittäjänä. Hänellä on vahvaa osaamista automaatioiden kehittämisestä UiPath ja Power Automate Desktop -työkaluilla. Santerilla on useamman vuoden kokemus taloushallinnon ja palveluliiketoiminnan prosessien automatisoinnista ohjelmistorobotiikan avulla. Automaatioiden kehittämisen lisäksi Santerilla on osaamista automaatiokohteiden etsimisessä, suunnittelussa ja määrittelyssä. Hän on myös kokenut ja pidetty Power Automate Desktop -kouluttaja.

Suvi Antila

Suvi Antila

Outsourcing Consultant

Suvi Antilalla on laaja tietämys taloushallinnon ja liiketoiminnan prosessien ja järjestelmien kehittämisestä. Hän on erikoistunut ostoreskontra-, matka- ja kululaskujen hallintaan sekä maksuliikenneprosesseihin kansainvälisessä ympäristössä. Hän on myös toiminut projektipäällikkönä ja -asiantuntijana sekä esimiehenä usean vuoden ajan.