Skip to content
Liiketoimintasovellukset
Liiketoimintasovellukset

Täsmäratkaisuja liiketoimintasi yksilöllisiin tarpeisiin

Kun etsit ratkaisua yrityksesi yksilölliseen liiketoiminnan tarpeeseen taikka ongelmaan, asiantuntevat liiketoimintaosaajamme ovat apunasi. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja ketterästi kehitettäviä täsmäratkaisuja yrityksesi liiketoiminnan ja ihmisten arjen työskentelyn tehostamiseksi. Oli tarpeesi mikä tahansa, voimme mitä luultavimmin ratkaista sen – samalla aikaasi, budjettiasi ja resurssejasi säästäen.

Sovellus myös teille?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään yhdessä, voisiko low-code-sovellus olla sopiva ratkaisu yrityksellesi.

Ota yhteyttä

Tyypillisiä kohteita täsmäratkaisuille

Liiketoimintasovellukset sopivat moniin eri tarpeisiin, ja oikeastaan vain mielikuvitus on rajana niiden mahdollisuuksille. Kokosimme alle kuitenkin listan tunnistamistamme kohteista, joissa yksilöllinen liiketoimintasovellus on yleensä erityisen oiva ratkaisu.

Markus

Modernisointi ja refaktorointi

Vanhempien liiketoimintajärjestelmien elinkaaren loppupuolella kaivataan usein vaihtoehtoja järjestelmän käyttöiän pidentämiselle sekä sen toiminnallisuuksien modernisoinnille. 

Valjasta Efiman liiketoiminta- ja prosessiosaajat tuottamaan moderni ratkaisu yrityksellesi ja maksimoi käytössäsi oleva järjestelmän hyöty läpi sen elinkaaren.

ERP-järjestelmän räätälöinti

Perinteisen räätälöinnin sijasta modernit low-code-työkalut tarjoavat tehokkaat välineet räätälöidä ERP-järjestelmän toiminnallisuuksia ja käyttäkökokemuksia. Koodaamiseen sijaan low-code-kehittäminen on tehokasta ja tarjoaa monia uusia mahdollisuuksia.

Pilvipohjaisissa ERP-järjestelmissä räätälöinnit saattavat tuottaa ongelmia päivityksissä. Siksi erillissovellukset ovat tuvallisempi tapa SaaS-ratkaisujen räätälöintiin.

ERP-järjestelmän laajentaminen

Yksikään valmissovellus ei sovellu täydellisesti yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin. Kuitenkin pilvipohjaisten ERP-järjestelmien räätälöinti saattaa tuottaa ongelmia päivitysten kanssa.

Ammattikehittäjien käsissä low-code-teknologiat tarjoavat tehokkaat välineet ERP-järjestelmän laajentamiseen halutulla tavalla.

Monesti liiketoimintaprosessit koskettavat useampaa kuin yhtä järjestelmää. Tällaisissa tapauksissa low-code-ratkaisuilla voidaan sitoa eri järjestelmät yhteen ja eliminoida prosessien epäjatkuvuuskohdat.

Itsenäiset sovellukset

Jokaisen organisaation toiminnassa on useita yksilöllisiä prosesseja ja toimintatapoja. Näiden automatisointiin ei välttämättä löydy valmiita ratkaisuja, ja usein ERP-järjestelmä olisi turhan järeä ratkaisu.

Efimalta löydät niin prosessi- kuin sovellusasiantuntijat kehittämään täsmäratkaisuja yrityksesi yksillöllisiin tarpeisiin.

Efiman Janne Hirva ja Kai Lyytinen iloitsevat Microsoftilta saadusta tunnustuksesta.
↑ Efiman Janne Hirva ja Kai Lyytinen iloitsevat Microsoftilta saadusta tunnustuksesta.

Tiedote | Efima Microsoftin Vuoden 2022 Power Platform -kumppaniksi

Microsoft palkitsee vuosittain paikallisia kumppaneitaan menestyksekkäästä työstä Partner of the Year -kumppanitunnustuksilla. Suomessa Vuoden Power Platform -kumppaniksi valittiin tänä vuonna digiyhtiö Efima. ”Efima onnistuu innovatiivisella tavalla täydentämään asiakkaidensa taloushallinto- ja ERP-ratkaisuja Power Platformin ja Azuren avulla”, Microsoft perustelee.

Lue tiedote

Tokmannin Timo Keskelin ja Toni Eriksson pitävät Power Platformia vakuuttavana vaihtoehtona perinteiselle sovelluskehitykselle.
↑ Tokmannin Timo Keskelin ja Toni Eriksson pitävät Power Platformia vakuuttavana vaihtoehtona perinteiselle sovelluskehitykselle.

Case Tokmanni | Aukioloajat hallintaan Microsoft Power Appsilla

Suomen suurin halpakauppaketju, Tokmanni, tunnetaan monipuolisesta tuotetarjonnastaan ja aina edullisista hinnoistaan. Tokmanni palvelee asiakkaitaan noin 200 myymälässä ympäri Suomen, ja uusia myymälöitä avataan jatkuvasti lisää. Tokmannin ketjunohjauspäällikkö, Timo Koskelin, ja tietohallintopäällikkö, Toni Eriksson, ottavat meidät vastaan Tokmannin Mäntsälän myymälän edustalla. Rakennusta koristavat isoin kirjaimin myymälän aukioloajat – joihin myös vierailumme syy liittyy.

Case Tokmanni

Anna meidän auttaa prosessiesi pullonkauloissa Power Platform -ratkaisujen avulla

Kehitetään yhdessä yrityksesi yksillöllisiin tarpeisiin sopiva täsmäratkaisu. Saat käyttöösi Suomen vankimman liiketoimintaprosessien ja tietojärjestelmien ymmärryksen. Jotta voimme tarjota todellisia ratkaisuja yrityksellesi tarkoituksenmukaisella tavalla.

Paranna tuottavuutta

Low-code-ratkaisujen hyödyt ovat yhtä moninaiset kuin niiden käyttökohteetkin. Prosessien haasteina ovat usein esimerkiksi manuaaliset työvaiheet, liiketoimintakriittiset mutta virhealttiit Excel-tiedostot, työllistävä tiedonkeruu tai turhan monimutkainen tiedonjako.

Oli haasteesi mikä tahansa, tarpeisiisi suunnitellun low-code-ratkaisun tarkoitus on parantaa tuottavuuttasi oli se sitten nopeuden, datan laadun parantamisen tai parantuneen käyttäjäkokemuksen avulla.

Näe hyödyt nopeasti

Markkinoilla ei aina ole yksilöllisiin tarpeisiisi sopivaa ratkaisua. Mutta low-code-sovellukset ovat kustannustehokas tapa toteuttaa juuri siihen tiettyyn ongelmakohtaan sopiva täsmäratkaisu. 

Low-code-ratkaisun kehittäminen on huomattavasti tavallista ohjelmistokehitystä ketterämpää. Niinpä hyödyt konkretisoituvat jo pian ratkaisun käyttöönoton jälkeen ja ratkaisu maksaa itsensä takaisin ennätysajassa.

Apunasi kokenut kumppani

Efiman Power Platform -tiimi on Suomen laajin erityisesti ERP-järjestelmien ja liiketoimintaprosessien ymmärrykseen nojaava kehitysjoukko. Olemme luoneet vakiintuneen tavan low-code-ratkaisujen kehittämiseen liiketoimintojen ja tukitoimintojen käyttöön.

Autamme sinua tunnistamaan prosessiesi pullonkaulat ja valitsemme niihin juuri liiketoimintaasi tukevat teknologiat, prosessit ja tietomallit. Modernisoi yrityksesi tapa toimia ja ota käyttöösi ihmisten arkea tehostavat liiketoimintasovellus.

Low-code-ratkaisut ovat olennainen osa tämän päivän työkalupakkia

Power Platform

Alusta mahdollistaa ketterien liiketoimintasovellusten ja nykyisiä prosesseja tehostavien automaatioiden kehittämisen.

Power Platform

Sovellus juuri teille?

Kamppailetko jonkin tietyn arjen haasteen kanssa? Voisiko jonkin prosessin hoitaa tehokkaammin sitä varten kehitetyllä täsmäratkaisulla?

Sovellus juuri teille?

Kehityskonsultointi

Prosessien ja toiminnan kehittämisellä voidaan saavuttaa huomattavia suorituskyvyn parannuksia, parempaa laatua sekä kustannussäästöjä.

Kehityskonsultointi
Efima on Microsoftin Solutions Partner Specialist low-code-kehityksessä

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Jaakko Inkari

Jaakko Inkari

Offering Lead
jaakko.inkari@efima.com
+358 40 717 8092