Skip to content

Aukiolo App

Aukiolo App on asiakkaamme tarpeisiin kehitetty Microsoft Power Apps -sovellus toimipistetietojen, kuten aukioloaikojen, hallinnointiin ja päivittämiseen.

Oma App juuri teille?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään yhdessä, voisiko Power Apps -sovellus olla juuri oikea ratkaisu yrityksellesi.

Ota yhteyttä

Case Tokmanni | Aukioloajat hallintaan Microsoft Power Appsilla

Aukioloajat ovat keskeinen osa Tokmannin palvelua, ja laajan myymäläverkoston aukioloaikojen hallintaan ja muutoksista viestimiseen on perinteisesti kulunut Tokmannilla paljon resursseja. Vaihtoehtojen kartoittamisen jälkeen Tokmanni päätyi tilaamaan tarpeisiinsa räätälöidyn Microsoft Power Apps -sovelluksen, jonka toteuttajaksi valikoitui osaamisellaan vakuuttanut Efima. 

Toimipistetietojen hallintaan löytyy tehokas Power Apps -pohjainen ratkaisu!

Eroon Excelistä?

Toimipistetietojen, kuten aukioloaikojen, hallinta onnistuu näppärästi Excelissä, kunnes toimipisteiden lukumäärä kasvaa ja muutosten jalkauttamisen seurannasta tulee haastavaa. Excel-tiedosto alkaa venyä ja paukkua, manuaalisilta virhekirjauksilta ei vältytä, eikä jättimäinen Excel-tiedosto ole enää tehokkain työkalu muutoksista viestimiseen ja jalkauttamisen seurantaan.

Efiman Power Apps -ratkaisu Aukiolo App

Aukiolo App on tehokas työkalu toimipistetietojen hallintaan ja muutoksista viestimiseen

Aukiolo App on Efiman kehittämä Microsoft Power Apps -sovellus toimipistetietojen, kuten aukioloaikojen, hallinnointiin ja päivittämiseen.

Aukiolo Appin avulla toimipistetietojen muuttaminen ja muutoksista viestiminen on tehokasta ja läpinäkyvää: Sovellukseen kirjataan halutut muutokset toimipisteittäin, ja tieto tehdyistä muutoksista, esimerkiksi aukioloaikoihin liittyen, välittyy automaattisesti sähköpostitse halutuille sidosryhmille. Eri osapuolet kuittaavat sovellukseen saaneensa tiedon muutoksesta. 

Sovelluksen avulla niin organisaatio itse kuin ulkoiset sidosryhmätkin pysyvät ajan tasalla usein muuttuvista toimipistetiedoista. Koko prosessi pysyy helposti hallinnassa ja poikkeamiin on helppoa puuttua.

Aukiolo App lyhyesti

Asiakas

Prosessi

Aukiolo- ja toimipistetietojen hallinnointi ja viestintä sidosryhmille

Toimiala

Kaupan ala tai mikä tahansa useita toimipisteitä käsittävä toimiala, kuten kunnat ja kaupungit

Kohdejärjestelmä

Standalone-ratkaisu yhdistettynä sähköpostiin

Miksi Aukiolo App?

Muutosten hallittavuus

Aukiolo Appin avulla toimipistetietojen päivittäminen on hallittua ja johdettua. Aukiolo Appiin voidaan luoda erilaisia käyttöoikeuksia ja hyväksyntäprosesseja, jolloin tehdyt muutokset hyväksytetään tietyllä käyttäjäryhmällä ennen muutosten voimaan astumista.

Vähemmän virhekirjauksia

Aukiolo Appin avulla säästytään monilta virhekirjauksilta, joita eksyy helposti manuaalisesti päivitettäviin, suuriin Excel-tiedostoihin, joissa rivit ja sarakkeet alkavat pomppia silmissä.

Läpinäkyvyys muutoksissa

Aukiolo Appin avulla kaikki osapuolet – niin toimipisteiden henkilökunta, johto kuin ulkoiset sidosryhmätkin – pysyvät ajan tasalla muutoksista ja voivat seurata kootusti ajantasaisia toimipistetietoja. Helppolukuinen sovellus tekee toimipistetietojen tarkastelusta vaivatonta verrattuna monirivisiin ja -sarakkeisiin Excel-tiedostoihin.

Tiedonkulun varmistaminen

Aukiolo App automatisoi muutoksista viestimisen kaikille tarvittaville sidosryhmille. Osapuolet kuittaavat saaneensa tiedon esimerkiksi muuttuneesta aukioloajasta, ja tiedon vastaanottamista voi seurata kätevästi sovelluksen kautta.

Kysy asiantuntijalta

Olisiko Aukiolo Appista apua teidänkin toimipistetietojen hallintaan? Jutellaan lisää!

Janne-Hirva-vari

Janne Hirva

Senior Business Manager
janne.hirva@efima.com
+358 40 044 4386