Laskutus App – laskutuspyynnöt matkaan Microsoft Power Appsilla

Onko organisaatiossanne yhtä monta tapaa lähettää laskutuspyyntöjä kuin on työntekijöitäkin?

Ei ihme, jos laskutusprosessinne takkuaa! Ilman yhtenäisiä käytäntöjä laskutuspyyntöjen lähettämiseen, jokainen työntekijä toimittaa laskutuspyyntöjä ja laskutustietoja taloushallinnolle omalla tavallaan. Taloushallinnon aikaa tuhlaantuu puutteellisten ja toisistaan poikkeavien laskutuspyyntöjen käsittelyyn ja selvittelyyn. Onneksi prosessiin on nykyaikainen, helposti käyttöönotettava Microsoft Power Apps -pohjainen ratkaisu.

Laskutus App laittaa lopun poikkeavilla laskutuspyynnöille
Elävä esimerkki Microsoft Power Platform -toteutuksesta

Laskutus App laittaa lopun poikkeavilla laskutuspyynnöille

Laskutus App on Efiman kehittämä Microsoft Power Apps -sovellus laskutuspyyntöjen lähettämiseen ja käsittelyyn. Organisaation työntekijät voivat lähettää laskutuspyyntöjä taloushallinnolle helppokäyttöisen sovelluksen kautta täyttämällä sovellukseen vaaditut laskutustiedot ja -liitteet.

Laskutus App huolehtii siitä, että käyttäjät lähettävät taloushallinnolle korkealaatuista laskutustietoa ja varmistaa tietojen ja tiliöintien oikeellisuuden Microsoft Dynamics 365 Financen sääntöjä vasten. Näin taloushallinto voi käyttää aikansa laskujen kirjaamiseen vasta silloin, kun oikeiksi tarkastetut tiedot ja liitteet ovat saatavilla sovelluksessa. 

Efima on kehittänyt vastaavia sovelluksia muun muassa Free text -laskutukseen, sisäiseen laskutukseen, läpilaskutukseen, nimikelaskutukseen sekä projektilaskutukseen.

Laskutus App lyhyesti


Prosessi: Accounts receivable, poikkeavat laskutusprosessit
Toimiala: Taloushallinto, kaikki toimialat
Kohdejärjestelmä: Microsoft Dynamics 365 Finance, Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management
Työkalut: Microsoft Power Apps

Laskutus App on elävä esimerkki Efiman toteuttamasta Microsoft Power Platform -sovelluksesta, joka räätälöidään kunkin asiakkaan tarpeisiin. Tutustu muihin Power Platform -toteutuksiimme →

Miksi Laskutus App?

Paikkaansapitävää tietoa

Paikkaansapitävää tietoa

Sano hyvästit puutteellisille ja virheellisille laskutuspyynnöille! Laskutus App varmistaa laskutietojen ja tiliöintien oikeellisuuden sekä tarvittavien laskutustietojen lähettämisen.

Aikaa olennaiseen

Aikaa olennaiseen

Laskutus App huolehtii taloushallinnon puolesta siitä, että laskutuspyynnöt tehdään oikein ja oikeilla tiedoilla. Taloushallinnon aikaa vapautuu selvittelytyöltä tärkeämpiin ja tuottavampiin työtehtäviin.

Miellyttävä käyttää

Miellyttävä käyttää

Laskutus Appin tehokkaalla ja modernilla käyttöliittymällä laskutuspyyntöjen lähettäminen ja laskutustietojen syöttäminen on nopeaa ja helppoa. Niin kuin 2020-luvulla kuuluukin! Laskumateriaalia voidaan tuoda Excel-tiedostoista ja laskuille voidaan lisätä liitteitä.

Laskutus Appilla tolkkua teidänkin laskutusprosessiinne? Jutellaan lisää!