Microsoft Dynamics 365

Tehokas toiminnanohjausjärjestelmä

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (D365FO) on suurten ja keskisuurten yritysten liiketoiminnan kokonaisratkaisu, joka toimitetaan ensisijaisesti pilvipalveluna. Järjestelmä kokoaa yhteen yrityksen tärkeimmät tieto- ja tavaravirrat sekä automatisoi talouden ja tuotannon prosessit.

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (D365FO) on suurten ja keskisuurten yritysten liiketoiminnan kokonaisratkaisu, joka toimitetaan ensisijaisesti pilvipalveluna. Yritysten on mahdollista poimia kokonaisuudesta itselleen sopivia osajärjestelmiä, jotka toimivat saumattomasti yhdessä. Myös kolmansien osapuolten lisäosat, kuten ostolaskuratkaisumme Dooap, sulautuvat täydellisesti osaksi kokonaisuutta. Jatkossa tieto liikkuu sujuvasti, sillä aiemmin tyypillisesti erilliset järjestelmät on korvattu kokonaisvaltaisella ratkaisulla. Seurauksena kokonaisuuden hallinta helpottuu ja esimerkiksi raportoinnista saadaan entistä tarkoituksenmukaisempaa.

Dynamics 365 for Finance and Operations – Ominaisuudet

Yrityksesi digisydän

Yrityksesi digisydän

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations on yrityksesi digisydän. Vakaa ja vahva ydin kokoaa yhteen liiketoimintasi tärkeimmät tieto- ja tavaravirrat ja pitää huolen siitä, että ne pysyvät liikkeessä odotetulla tavalla. Digisydän on eräänlainen alusta, joka tarjoaa yrityksellesi yhden yhtenäisen liiketoimintalogiikan ja jonka päälle erilaisia liiketoimintaspesifejä sovelluksia voidaan helposti rakentaa.

Automatisoitu ja tehokas

Automatisoitu ja tehokas

Dynamics 365 for Finance and Operations mahdollistaa liiketoiminnan prosessien tehokkaan automaation. Esimerkiksi hankinnasta maksuun -prosessi voidaan automatisoida kokonaan. Järjestelmä mahdollistaa myös kaikkien toimipaikkojen ja yrityksesi toimintojen, kuten myynnin, hankinnan, logistiikan ja varastonhallinnan, tuomisen yhden näkymän alle. Näet, hallitset ja ennustat liiketoimintaa saumattomasti ja kokonaisvaltaisesti.

Skaalautuva pilvipalvelu

Skaalautuva pilvipalvelu

Toimitamme Dynamics 365 -toiminnanohjausjärjestelmän ensisijaisesti pilvipalveluna. Microsoftin omasta Azure-pilvestä toimitettu ratkaisu skaalautuu vaivattomasti yrityksesi muuttuviin tarpeisiin. Pilvipalvelun etuina ovat myös huolettomat järjestelmäpäivitykset sekä helppo liitettävyys muihin liiketoiminnan sovelluksiin ja laajennuksiin.

Kattava ekosysteemi

Kattava ekosysteemi

Dynamics 365 -toiminnanohjausjärjestelmä kytkeytyy saumattomasti muihin Microsoftin ekosysteemiin kuuluviin toimisto- ja liiketoimintasovelluksiin. Esimerkiksi Microsoftin Office-ohjelmistot integroituvat osaksi ERP-järjestelmää ja mahdollistavat eri tietojen muokkaamisen kaikille tuttujen työkalujen avulla. Myös kolmansien osapuolten laajennukset liittyvät vaivatta osaksi kokonaisuutta ja ovat saatavilla suoraan Microsoftin omasta AppSource-ohjelmistokaupasta.

Käyttäjäystävällinen liiketoimintasovellus

Käyttäjäystävällinen liiketoimintasovellus

Huonojen käyttökokemusten ja heikkojen käyttöliittymien aika on ohi! Dynamics 365 tuo vihdoin yrityksille tarkoitettujen ohjelmistojen käytettävyyden kuluttajapuolen sovellusten tasolle. Käyttäjäystävällinen järjestelmä tuntuu tuoreelta ja yhtenäiseltä millä tahansa laitteella, missä tahansa ja milloin tahansa. Dynamics 365:n ansiosta käyttäjien aika ei enää kulu ohjelmiston kanssa tuskailemiseen, vaan järjestelmä tukee ja tehostaa ihmisten työtä.

Huoleton kokonaisuus

Huoleton kokonaisuus

Efiman tarjoama Dynamics 365 -toiminnanohjausjärjestelmä on yrityksellesi huoleton ratkaisu. SaaS-järjestelmä toimitetaan Microsoftin omasta Azure-pilvestä ja Efiman huippuasiantuntijat vastaavat tukipalveluiden toimivuudesta. Pilvipohjainen järjestelmä myös päivittyy jatkuvasti uusimpaan versioon lähes huomaamatta, joten käytössäsi ovat aina markkinoiden tuoreimmat ominaisuudet.

Tehosta Dynamics-järjestelmääsi Efima Layerilla

Efima Layer for D365FO on Efiman kehittämä laajennuskokonaisuus, joka tehostaa Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations -toiminnanohjausjärjestelmän prosesseja ja muokkaa sen vastaamaan suomalaisia ja eurooppalaisia erityisvaatimuksia.

Tukkukaupan ja logistiikan toiminnanohjaus

Efima tarjoaa tukkukaupan toiminnanohjauksen ratkaisua, joka rakentuu Microsoftin Dynamics 365 -järjestelmän ympärille. Hankintalogistiikan, sisälogistiikan ja lähtölogistiikan prosessit yhdistyvät tehokkaaseen ja pitkälle automatisoituun talouteen.

Tutustu Efiman Dynamics 365 -ratkaisuihin