Skip to content
Tehosta liiketoimintaasi älykkään automaation ratkaisuilla
Tehosta liiketoimintaasi älykkään automaation ratkaisuilla

Tehosta liiketoimintaasi älykkään automaation ratkaisuilla

Älykäs automaatio tuo yhteen eri automaatioteknologiat, kuten ohjelmistorobotiikan, low-code-työkaluilla kehitetyt liiketoiminnan täsmäratkaisut sekä koneoppimisen ja tekoälyn. Kun tavallinen prosessiautomaatio ei riitä, löytyy älykkään automaation välineistä tarkoituksenmukainen ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.

Älykästä automaatiota  yrityksellesi?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja selvitetään yhdessä, voisiko jokin älykkään automaation toteutus olla sopiva ratkaisu yrityksellesi.

Ota yhteyttä

Ohjelmistorobotti on Senaatilla tervetullut kollega läpi organisaation
↑ Ohjelmistorobotti on Senaatilla tervetullut kollega läpi organisaation

Case Senaatti | Nopea, automatisoitu ja kontrolloitu taloushallinto mahdollistaa kasvun

Senaatti-kiinteistöt on valtionhallinnon työympäristökumppani, jolla on hallittavanaan 9000 kiinteistöä kautta maan. Visiona on, että Suomen valtio on uuden ajan työympäristöjen ja työnteon tapojen edelläkävijä. Senaatti pyrkii hyödyntämään digitalisaatiota työnteon tapojen uudistamisessa, ja ohjelmistorobotiikka tunnistettiin yhdeksi keinoksi kohti tavoitetta. Kilpailutuksen kautta Senaatti löysi Efimasta itselleen oikean automaatiokumppanin.

Case Senaatti

Olemme apunasi älykkään automaation ratkaisuissa

Efiman CIO Markus Turunen on myös älykkään automaation asiantuntija

Näemme ja ymmärrämme

Löydät Efimalta joukon asiantuntijoita, joissa yhdistyy teknologian sekä liiketoiminnan ymmärrys. Emme ole vain teknologiatoimittaja, vaan ymmärrämme yrityksesi liiketoiminnan erityispiirteet ja etsimme ongelmiisi tarkoituksenmukaisen ratkaisun.

Tunnistamme ja toteutamme

Yrityksesi liiketoiminnan ymmärtäminen ja parhaiden automaatioratkaisujen löytäminen vaatii tiivistä yhteistyötä. Kumppaninasi olemme vierelläsi aina automaatiokohteiden tunnistamisesta ratkaisun toteutukseen sekä jatkuvaan tukipalveluun. Tuomme myös aktiivisesti esille uusia automaation paikkoja ja ehdotuksiamme prosessien kehittämiseen.

Valitsemme teknologian tarpeen mukaan

Älykkään automaation ratkaisuun valitaan sopivat teknologiat aina tarpeen mukaan. Joillekin se voi tarkoittaa ohjelmistorobotiikalla tuotettua prosessiautomaatiota, jota tuetaan tekoälyn ratkaisulla. Toiselle tarkoituksenmukaisin valinta voi olla Microsoftin Power Platformin avulla rakennettu ketterä liiketoimintasovellus. Autamme sinua löytämään oikeat teknologiat tarpeisiisi.

Älykkään automaation työkalupakkiimme kuuluvat muun muassa

Ohjelmistorobotiikka RPA  

Ohjelmistorobotiikka tukee ja täydentää ihmisten työtä ja vapauttaa asiantuntijat mielekkäämpiin tehtäviin.

Koneoppiminen ja tekoäly  

Koneoppimisen ja tekoälyn avulla voidaan automatisoida prosesseja aiempaa laajemmin. Jotta ihmiset voivat keskittyä tärkeämpiin tehtäviin.

Liiketoimintasovellukset  

Tarjoamme helppokäyttöisiä ja ketterästi kehitettäviä low-code-ratkaisuja yrityksesi liiketoiminnan ja ihmisten arjen työskentelyn tehostamiseksi.

Webinaaritallenne |
Kuinka tekoäly ravistelee asiakaspalvelun perinteitä?

Älykkään automaation ratkaisut, jotka yhdistävät ohjelmistorobotiikkaa ja tekoälyä, nopeuttavat ja sujuvoittavat monia liiketoimintaprosesseja. Myös asiakaspalveluprosesseja on tänä päivänä mahdollista automatisoida monin eri keinoin. Manuaalisten asiakaspalvelutehtävien automatisoinnin myötä asiakkaita voidaan palvella entistä nopeammin ja tarkemmin – sekä asiakkaat että asiakaspalvelijat kiittävät!

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Teija Puurunen, Efima Oyj

Teija Puurunen

Business Director, IA & RPA
teija.puurunen@efima.com
+358 40 845 0830