Case Attendo Maailmanluokan prosessit huiman kasvun tukena

Case Attendo

Maailmanluokan prosessit huiman kasvun tukena

Attendo on Suomen johtava sosiaali- ja terveyspalvelualan yritys. Viime vuosina sen kasvu on ollut huimaa. Taloushallinnon kehittämisen tavoitteena on maailmanluokan toiminto. Työjaolla, prosessikehityksellä sekä järjestelmien ja kumppanin osaamisen hyödyntämisellä ollaan jo tultu pitkälle.

Lataa PDF

Attendo on Suomen johtava sosiaali- ja terveyspalvelualan yritys. Se on osa pohjoismaista Attendo-konsernia. Yritys tuottaa palveluja noin 80 perusterveydenhuollon ja suun terveydenhuollon yksikössä. Sillä on myös noin 90 hoivakotia eri puolilla Suomea.

Attendon kasvu on viime vuosina ollut huimaa. Viisi vuotta sitten talousjohtajana aloittanut Virpi Holmqvist pääsi kehittämään yrityksen taloushallintoa puhtaalta pöydältä. Sen jälkeen yrityksen liikevaihto on kolminkertaistunut orgaanisella kasvulla. Pari vuotta sitten hän asetti tavoitteekseen maailmanluokan tukifunktion. Efiman tultua mukaan taloushallinnon kumppanina hän uskoo, että tavoitteeseen päästään nopeastikin. Työjaolla, prosessikehityksellä sekä järjestelmien ja kumppanin osaamisen hyödyntämisellä ollaan jo tultu pitkälle.