Case Leijona Catering Toimiva taloushallinto ravintoketjun huipulla

Case Leijona Catering

Toimiva taloushallinto ravintoketjun huipulla

Leijona Catering syntyi, kun Puolustusvoimien ruokahuolto yhtiöitettiin. Uusi suuryhtiö käynnistettiin puhtaalta pöydältä. Taloushallinnon järjestelmät tilattiin kilpailutuksen jälkeen palveluna Efimalta. Uusi yritys käynnisti toimintansa 1.1.2012, ja silloin kaiken piti olla valmiina talousjärjestelmiä myöten, integroituna toiminnanohjaukseen, ravintoloiden kassoihin ja palkkajärjestelmään. Näin myös tapahtui.

Lataa PDF

Leijona Catering käynnistettiin puhtaalta pöydältä, kun Puolustusvoimien ruokahuolto yhtiöitettiin. Taloushallinnon järjestelmät tilattiin kilpailutuksen jälkeen palveluna  Efimalta. Uusi yritys käynnisti toimintansa 1.1.2012, ja silloin kaiken piti olla valmiina talousjärjestelmiä myöten, integroituna toiminnanohjaukseen, ravintoloiden kassoihin ja palkkajärjestelmään. Näin myös tapahtui.

Leijona Cateringin tavoitteet taloushallinnolle ovat tehokkuus, joustavuus, läpinäkyvyys ja käytettävyys 24/7. Parviainen kehuu järjestelmän käyttövarmuutta ja joustavuutta. Työkalu on tukenut sitä, että pienen talousorganisaation työnkuvat on pystytty rakentamaan joustavasti. Ohjelmien helppo käytettävyys ja toimivuus ovat avainasemassa, koska käyttäjiä on paljon ja eri puolilla Suomea. Ohjelmistojen helppokäyttöisyydestä kertoo, että pääkäyttäjien saamat kyselyt ovat koskeneet lähinnä tiliöintejä ja sisältöä, eivät itse ohjelmaa.