Case Sarlin Integroitu ostolaskujen käsittely toi täydet tehot

Case Sarlin

Integroitu ostolaskujen käsittely toi täydet tehot

Useasta yhtiöstä koostuva kansainvälinen Sarlin toimii monella alalla. Keskenään erilaisten yhtiöiden talouden koordinointia tukee Microsoft Dynamics AX -toiminnanohjausjärjestelmän käyttö. Ostolaskujen sähköisessä käsittelyssä todellisiin hyötyihin päästiin kuitenkin käsiksi vasta, kun käyttöön otettiin järjestelmään integroitu laskunkäsittelysovellus.

Lataa PDF

Suomalainen Sarlin-konserni on perustettu vuonna 1932. Useasta yhtiöstä koostuva kansainvälinen konserni toimii monella alalla. Valikoimassa on teknistä kauppaa ja palveluliiketoimintaa, paineilma-, kaasu- ja vesienkäsittelyjärjestelmien suunnittelua ja toimittamista sekä prosessi- ja teollisuusautomaation ratkaisuja ja laitteiden toimituksia. Sarlin Furnaces on teollisuusuunien sekä niihin tarvittavien lisälaitteiden ja varaosien johtava toimittaja Pohjoismaissa.

Keskenään erilaisten yhtiöiden talouden koordinointia tukee Microsoft Dynamics AX -toiminnanohjausjärjestelmän käyttö. Ostolaskujen sähköisessä käsittelyssä todellisiin hyötyihin päästiin kuitenkin käsiksi vasta, kun käyttöön otettiin järjestelmään integroitu laskunkäsittelysovellus. Se mahdollisti myös tilauksellisten laskujen täsmäytyksen järjestelmässä. Samalla verkkolaskujen vastaanotto voitiin aloittaa. Hyödyt olivat alusta alkaen huomattavat.