Case Senaatti Oman ajan ja fokuksen panostus ERP-projektiin kannatti

Case Senaatti

Oman ajan ja fokuksen panostus ERP-projektiin kannatti

Senaatti-kiinteistöt on perinteikäs julkisten tilojen hallinnoija, jonka toiminta ulottuu yli 200 vuoden päähän. Senaatti-kiinteistöt hankki muuttuvan toimintansa tueksi uuden taloushallinnon ERP-järjestelmän. Efimasta saatiin projektiin osaava kumppani, joka uskalsi myös haastaa totuttua.

Lataa PDF

Senaatti-kiinteistöt on perinteikäs julkisten tilojen hallinnoija, jonka toiminta ulottuu yli 200 vuoden päähän. Talousjohtaja Mikko Aholan esimerkki on Turun Akatemiatalo, jonka valtio rakennutti 1800-luvun alussa ja viimeksi pari vuotta sitten remontoi vastaamaan Turun hovioikeuden nykytarpeita. Ahola ja tietohallintojohtaja Jussi Hirvelä kertovat Senaatti-kiinteistöjen 200 ensimmäisen toimintavuoden olleenkin perinteistä kiinteistöomistamista ja vuokrausta. Nyt yhtiö on muutoksessa kohti palveluorganisaatiota, joka myy toimitilaa palveluna. Muutos on vaikuttanut moneen, eikä vähiten talous- ja tietohallintoon.

Senaatti-kiinteistöt hankki muuttuvan toimintansa tueksi uuden taloushallinnon ERP-järjestelmän. Efimasta saatiin projektiin osaava kumppani, joka uskalsi myös haastaa totuttua.