Case Versowood Tulevaisuuden talousohjausta Dynamics 365 -järjestelmällä

Case Versowood

Tulevaisuuden talousohjausta Dynamics 365 -järjestelmällä

Kotimainen perheyritys ja Suomen suurin yksityinen sahatavaran tuottaja ja jalostaja, Versowood Oy, oli suuren valinnan edessä. Pitkään palvellut talousjärjestelmä oli vanhenemassa, eikä enää vastannut vahvasti kasvaneen yrityksen liiketoiminnan ja raportoinnin tarpeisiin.

Lataa PDF

Uuden järjestelmän käyttöönotto nähtiin myös mahdollisuutena kehittää toimintaa, ja huolellisen kartoituksen jälkeen Versowood valitsi Efiman toimittaman Dynamics 365 -ratkaisun.

Istumme Versowoodin pääkonttorilla, yrityksen omalla puutavaralla koristellussa neuvotteluhuoneessa. Seinistä huokuu vankka, vuosikymmenien kokemus sekä ylpeys omaan tekemiseen. Yhtä luottavaisena istuu edessämme myös Versowoodin talousjohtaja Esa Yli-Maunula kuvaillessaan yrityksen toimintaa. ”Asiakkaiden tuntemus, pitkä kokemus ja hyvä tuotekehitys ovat olleet yrityksen menestyksen avaimina”, hän kertoo. Näillä eväillä menestystä on tullutkin, sillä yritys toimittaa sahatavaraa sekä muita puujalosteita kotimaan markkinan lisäksi yli 50 maahan ympäri maailman.