Power Automate – lisää tuottavuutta automaatiolla

Microsoft Power Automaten avulla organisaatiosi tuottavuus nousee aivan uudelle tasolle. Automaation lisääminen liiketoimintaprosesseihin ei ole koskaan ollut näin helppoa – tästä pitävät huolen Power Automaten kooditon lähestymistapa ja tuhannet valmiit automaatiomallit.

Automaation avaimet käsissäsi

Microsoft Power Automate tuo automaation osaksi organisaatiosi arkea

Paranna tuottavuutta

Paranna tuottavuutta

Power Automaten avulla rakennat automatisoituja työnkulkuja niin yksittäisiin tehtäviin kuin suuriin järjestelmäkokonaisuuksiin. Power Automate integroituu saumattomasti satoihin eri palveluihin ja sovelluksiin valmiiksi rakennettujen liittimiensä kautta.

Automatisoi kaikki

Automatisoi kaikki

Power Automate antaa koko organisaatiollesi avaimet erilaisten automaatioiden luomiseen koodittoman käyttöliittymänsä ansiosta. Voit aloittaa työnkulkujen luomisen puhtaalta pöydältä tai käyttää hyväksesi Power Automaten tuhansia valmiita automaatiomalleja.

Ohjelmistorobotiikka ja tekoäly tukenasi

Ohjelmistorobotiikka ja tekoäly tukenasi

Power Automate tuo ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn kaikkien käytettäväksi. UI Flows -ohjelmistorobotiikalla automatisoit helposti puuduttavat rutiinisi ja Power Automaten sisäänrakennetuilla tekoälyominaisuuksilla lisäät älyä prosesseihisi.

Kiinnostuitko Power Automatesta?