Ulkoistus

Näemme ja kehitämme.

Taloushallinnon ulkoistuspalvelu

Taloushallinnon ulkoistuspalvelumme kattaa taloushallinnon prosessit ostolaskujen käsittelystä pääkirjanpitoon. Efiman ulkoistuspalvelujen ammattilaiset huolehtivat koko taloushallinnostasi tai vain haluamistasi osista – aina tarpeidesi mukaan.

Näemme ja kehitämme

Onnistunut ulkoistaminen lähtee aina tavoitteiden määrittelystä. Niiden pohjalta tehdään selkeä suunnitelma, joka on tekemämme tutkimuksenkin mukaan onnistumisen edellytys. 

Vaikka kustannussäästöt ovat tärkeä syy ulkoistukselle, ne eivät enää ole kaikkein tärkein niistä. Sen sijaan ulkoistaminen on strateginen ratkaisu, jolla tavoitellaan lisätehokkuutta itse liiketoimintaan. Prosessien kehittämistä voidaan tehdä ennen ulkoistusta tai sen jo käynnistyttyä – Sinä valitset. Me olemme taloushallinnon prosessitehokkuuden asiantuntijoita. Autamme Sinua kehittämään toimintaasi. 

Tehokkaat prosessit

Efiman ulkoistuspalvelu on Suomessa tuotettu ja tarkoitettu keskisuurille ja suurille organisaatioille. Optimoimme ja automoimme prosessisi sekä tarvittaessa hyödynnämme myös ohjelmistorobotiikkaa.

Ulkoistamispalvelumme on järjestelmäriippumaton, eli voimme tuottaa palvelun Efiman omilla Microsoft Dynamics AX ja 365 -pohjaisilla tai asiakkaan omilla järjestelmillä. 

Tyytyväiset asiakkaat 

Toimimme kuin oma tiimisi. Olemme lähellä Sinua ja läsnä juuri niin paljon kuin haluat – uskomme viestintään, yhteistyöhön ja kumppanuuteen ulkoistamisen onnistumiseksi. 

Meillä on asiakkaita useilta toimialoilta niin teollisuudesta kuin palvelualoilta ja erityistä kokemusta energia-, palvelu- ja projektiliiketoiminnasta sekä tukkukaupasta. 

Kiinnitämme erityistä huomiota asiakaskokemukseen ja sujuvaan yhteistyöhön; asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Syksyllä 2016 yhdeksän kymmenestä asiakkaastamme oli tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen palveluumme. Panostamme hyvään johtamismalliin, raportointiin ja viestintään.

Asiakkaamme ovat markkinoiden tyytyväisimmät, sillä kuuntelemme heitä taukoamatta.

Aili on jo apunamme – miksei myös sinunkin?

Aili on jo apunamme – miksei myös sinunkin?

Ohjelmistorobotiikka on ratkaisu tehtäviin, joiden automatisointi ei perinteisiä järjestelmiä hyödyntäen ole mahdollista. Me Efimalla hyödynämme robotiikkaa aktiivisesti ulkoistuspalvelumme tukena. Esimerkiksi ostolaskujen käsittelyaikaa on saatu vähennettyä jopa kolmanneksella vain muutamassa kuukaudessa. Tarjoamme avuksesi Aili-ohjelmistorobottimme, joka rakastaa työntekoa ja rutiineja. 

Tutustu Aili-ohjelmistorobottiimme täältä →

Case Kymppivoima
Joustava ulkoistuspalvelu tukee muuttuvaa energiayhtiötä

Kymppivoima

Sähköntuotannon omistus- ja palveluorganisaatio Kymppivoima valitsi kilpailutuksen kautta Efiman taloushallintonsa ulkoistuskumppaniksi. Kumppanuus on tuonut mukanaan mm. tehoa taloushallinnon prosesseihin, sekä toiminnan jatkuvaa kehittämistä että kustannussäästöjä. Kymppivoimalaiset ovat tyytyväisiä siihen, miten Efima on vastannut haasteeseen.

Case Kymppivoima →

Kirjoituksia taloushallinnon ulkoistamisesta

Traineena Efimalla – kokemus, jota et todellakaan tule katumaan

Traineena Efimalla – kokemus, jota et todellakaan tule katumaan

Kamilla KinosTyöpäiviä on itselläni jäljellä enää muutamia ja käteen on jäänyt monia ihania muistoja, hetkiä ja tärkeitä oppeja. Syyskuussa edessäni on muutto Kööpenhaminaan vaihto-opiskelujen merkeissä, mutta sitä ennen on aika vetää yhteen kevään ja kesän fiilikset Efimalla...

Paljon kovaa työtä, mutta myös hauskoja hetkiä

Paljon kovaa työtä, mutta myös hauskoja hetkiä

Kamilla KinosKesä alkaa olla puolivälissä ja takana on jo muutamia kuukausia työskentelyä Efimalla. Alkujännitys on hälvennyt ja omiin työtehtäviinkin on ehtinyt jo paneutua toden teolla.

Järjestelmiä ja prosesseja voi jatkuvasti tehostaa niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla

Järjestelmiä ja prosesseja voi jatkuvasti tehostaa niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla

Tero SalminenEn ollut seurannut sote-keskustelua kovinkaan tiiviisti ennen kuin talven aikana saimme mahdollisuuden osallistua Maakuntien tilakeskuksen sekä järjestelmien että taloushallinnon ulkoistuksen kilpailutukseen. Voitimme molemmat, mikä merkitsi kasvuyrityksellemme historiamme suurinta kauppaa. Nyt...

Lue Taloushallinnon ulkoistamispalvelut 2016 -tutkimusraportti
Kontrolli kestää ulkoistuksen

Lue Taloushallinnon ulkoistamispalvelut 2016 -tutkimusraportti

Yritys ei menetä kontrollia taloushallintoonsa ulkoistuksessa. Päinvastoin. Peräti 90 prosenttia vastaajista sanoo taloushallinnon ulkoistuksen onnistuneen erittäin tai melko hyvin, Taloustutkimuksen Taloushallinnon ulkoistamispalvelut 2016 -tutkimus kertoo.

Lataa raportti →