Ulkoistaminen

Näemme ja kehitämme.

Taloushallinnon ulkoistuspalvelu

Taloushallinnon ulkoistuspalvelumme kattaa taloushallinnon prosessit ostolaskujen käsittelystä pääkirjanpitoon. Efiman ulkoistuspalvelujen ammattilaiset huolehtivat koko taloushallinnostasi tai vain haluamistasi osista – aina tarpeidesi mukaan.

Näemme ja kehitämme

Onnistunut ulkoistaminen lähtee aina tavoitteiden määrittelystä. Niiden pohjalta tehdään selkeä suunnitelma, joka on tekemämme tutkimuksenkin mukaan onnistumisen edellytys. 

Vaikka kustannussäästöt ovat tärkeä syy ulkoistukselle, ne eivät enää ole kaikkein tärkein niistä. Sen sijaan ulkoistaminen on strateginen ratkaisu, jolla tavoitellaan lisätehokkuutta itse liiketoimintaan. Prosessien kehittämistä voidaan tehdä ennen ulkoistusta tai sen jo käynnistyttyä – Sinä valitset. Me olemme taloushallinnon prosessitehokkuuden asiantuntijoita. Autamme Sinua kehittämään toimintaasi. 

Tehokkaat prosessit

Efiman ulkoistuspalvelu on Suomessa tuotettu ja tarkoitettu keskisuurille ja suurille organisaatioille. Optimoimme ja automoimme prosessisi sekä tarvittaessa hyödynnämme myös ohjelmistorobotiikkaa.

Ulkoistamispalvelumme on järjestelmäriippumaton, eli voimme tuottaa palvelun Efiman omilla Microsoft Dynamics AX ja 365 -pohjaisilla tai asiakkaan omilla järjestelmillä. 

Tyytyväiset asiakkaat 

Toimimme kuin oma tiimisi. Olemme lähellä Sinua ja läsnä juuri niin paljon kuin haluat – uskomme viestintään, yhteistyöhön ja kumppanuuteen ulkoistamisen onnistumiseksi. 

Meillä on asiakkaita useilta toimialoilta niin teollisuudesta kuin palvelualoilta ja erityistä kokemusta energia-, palvelu- ja projektiliiketoiminnasta sekä tukkukaupasta. 

Kiinnitämme erityistä huomiota asiakaskokemukseen ja sujuvaan yhteistyöhön; asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Syksyllä 2016 yhdeksän kymmenestä asiakkaastamme oli tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen palveluumme. Panostamme hyvään johtamismalliin, raportointiin ja viestintään.

Asiakkaamme ovat markkinoiden tyytyväisimmät, sillä kuuntelemme heitä taukoamatta.

Aili on jo apunamme – miksei myös sinunkin?

Aili on jo apunamme – miksei myös sinunkin?

Ohjelmistorobotiikka on ratkaisu tehtäviin, joiden automatisointi ei perinteisiä järjestelmiä hyödyntäen ole mahdollista. Me Efimalla hyödynämme robotiikkaa aktiivisesti ulkoistuspalvelumme tukena. Esimerkiksi ostolaskujen käsittelyaikaa on saatu vähennettyä jopa kolmanneksella vain muutamassa kuukaudessa. Tarjoamme avuksesi Aili-ohjelmistorobottimme, joka rakastaa työntekoa ja rutiineja. 

Tutustu Aili-ohjelmistorobottiimme täältä →

Case Kymppivoima
Joustava ulkoistuspalvelu tukee muuttuvaa energiayhtiötä

Kymppivoima

Sähköntuotannon omistus- ja palveluorganisaatio Kymppivoima valitsi kilpailutuksen kautta Efiman taloushallintonsa ulkoistuskumppaniksi. Kumppanuus on tuonut mukanaan mm. tehoa taloushallinnon prosesseihin, sekä toiminnan jatkuvaa kehittämistä että kustannussäästöjä. Kymppivoimalaiset ovat tyytyväisiä siihen, miten Efima on vastannut haasteeseen.

Case Kymppivoima →

Kirjoituksia taloushallinnon ulkoistamisesta

Laadunhallinta talouspalvelukeskuksessa – pilkunviilaamista vai kokonaisuuden kehittämistä?

Laadunhallinta talouspalvelukeskuksessa – pilkunviilaamista vai kokonaisuuden kehittämistä?

Laura NiiniPohdimme parhaillaan Efimassa, mitä laatu tarkoittaa talouspalveluissa. Projektin tavoitteena on tuottaa toimintaamme ohjaava, tarkoituksenmukainen laatujärjestelmä, joka auttaa meitä palvelukeskuksena entistäkin paremmin tukemaan asiakkaittemme kasvua ja liiketoimintaa. Selkeyttääksemme...

Minä juon nyt kahvia – ja koneet hoitavat hommat. Vai miten se meni?

Minä juon nyt kahvia – ja koneet hoitavat hommat. Vai miten se meni?

Heini Kivelä”Minä juon nyt kahvia”, sanoi Harri Holkeri aikanaan, kun häneltä tivattiin kommenttia hieman kuumottavaan tilanteeseen. Sama ajatus käy mielessä, kun lukee mediassa esitettyjä raflaavia lukuja ja hurjia ennusteita siitä, kuinka digitalisaatio, automaatio ja ohjelmistorobotiikka...

Palvelukeskus ei ole enää palvelukeskus

Palvelukeskus ei ole enää palvelukeskus

Teija PuurunenOlin toukokuussa Euroopan SSOW (Shared Services & Outsourcing Week) -tapahtumassa, jonka järjestää Euroopan SSON-yhteisö. Viikkoon sisältyi tietysti paljon puhetta trendeistä ja parhaista käytännöistä. Palvelukeskukset ovat selvästi murroksessa. Minut yllätti, miten iso merkitys...

Lue Taloushallinnon ulkoistamispalvelut 2016 -tutkimusraportti
Kontrolli kestää ulkoistuksen

Lue Taloushallinnon ulkoistamispalvelut 2016 -tutkimusraportti

Yritys ei menetä kontrollia taloushallintoonsa ulkoistuksessa. Päinvastoin. Peräti 90 prosenttia vastaajista sanoo taloushallinnon ulkoistuksen onnistuneen erittäin tai melko hyvin, Taloustutkimuksen Taloushallinnon ulkoistamispalvelut 2016 -tutkimus kertoo.

Lataa raportti →