Tiedolla johtaminen

Päätöksenteon taustalla olevan tiedon pitää olla yhtenäistä, saavutettavissa ja aidosti hyödynnettävissä. Hyvä suunnittelu ja raportointi ovat kasvun mahdollistajia.

Lue lisää tiedolla johtamisen ratkaisuista

Adaptive Planning – helppoa ja tehokasta budjetointia ja ennustamista

Budjetointiprosessin hallinnan tulee olla helppoa, ja monien erillisten laskelmien sijaan tiedon pitää olla yhtenäistä. Efiman budjetoinnin ja ennustamisen ratkaisut perustuvat ketterään ja moderniin Adaptive Planning -ratkaisuun.

Tutustu Adaptive Planning -ratkaisuun →

Qlik Sense – oikea tieto helposti saatavilla

Prosessien ja järjestelmien toimivuus näkyy viime kädessä siinä, miten tuotettua tietoa pystytään hyödyntämään yrityksen päätöksenteossa ja raportoinnissa. Hyvä raportointi ja BI onnistuvat kaivamaan tarvittavat asiat käyttöön nopeasti ja esittämään ne selkeästi.

Tutustu Qlik Senseen →

Power BI – ymmärrys aina ulottuvillasi

Liiketoimintatiedon hyödyntäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tiedon kuuluu tukea päivittäistä toimintaa yksilötasolta organisaatiotasolle – vihdoin tämä on mahdollista.

Tutustu Power BI -ratkaisuun →

Kiinnostaako budjetointi? – Lataa uusi oppaamme: Opas älykkäämpään liiketoiminnan suunnitteluun Lataa opas →

Case Leijona Catering
Raportointia leijonan lailla

Leijona Catering

Leijona Cateringissä tiedetään, että hyvä raportointi on ajantasaista ja visuaalista ja kaikkien jokapäiväisessä käytössä. Tällaista raportointia lähdettiin toteuttamaan Efiman kanssa yhteisprojektissa. Työkaluna on Efiman pilvipalveluna toimittama QlikView.

Case Leijona Catering →

Keskustellaan tiedolla johtamisesta