Efiman suuri asiakas laajentaa kumppanuuden myös myyntireskontrapalveluun

Efima Oy on solminut asiakkaansa, suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen kanssa sopimuksen kumppanuuden laajentamisesta. Jatkossa Efima huolehtii ostolaskuprosessin lisäksi myös asiakkaan myyntireskontrasta ja myyntilaskujen käsittelystä.

TIEDOTE 4.2.2021

Efima Oy on solminut asiakkaansa, suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen kanssa sopimuksen kumppanuuden laajentamisesta. Jatkossa Efima huolehtii ostolaskuprosessin lisäksi myös asiakkaan myyntireskontrasta ja myyntilaskujen käsittelystä. Palvelua tuotetaan aluksi asiakkaan Suomen ja Ruotsin yhtiöille, mutta se on mahdollista laajentaa myös muihin maihin. Kaupan mukana viisi asiakkaan työntekijää siirtyy liikkeenluovutuksena Efimalle vanhoina työntekijöinä.

Kyseisen asiakkaan kumppanuus Efiman kanssa käynnistyi vuoden 2019 lopulla. Efiman ulkoistusliiketoiminnan johtaja Terhi Saarinen on iloinen sopimuksen laajenemisesta koskemaan myös myyntilaskuja. Kovaa vauhtia kasvava asiakas hakee ulkoistuksella tukea kasvulleen ja kansainvälistymiselleen. ”Suurten yritysten palveleminen on meille strategisesti merkittävä tavoite, ja siksi on hienoa, että tyytyväinen asiakas laajentaa palveluhankintojaan meiltä. Ja henkilöstöllemme tämä on tietysti mitä parhainta palautetta”, hän toteaa. Saarinen kertoo Efiman panostavan prosessien jatkuvaan kehittämiseen yhdessä asiakkaan kanssa – tästä hyötyvät niin asiakas kuin Efima.

Efiman toimitusjohtaja Tero Salminen toivottaa uudet työntekijät lämpimästi tervetulleeksi. ”Edellisellä kerralla meille tulleet työntekijät pääsivät nopeasti sisään Efiman ”meininkiin”. He ovat varmasti hyvänä tukena nyt tuleville uusille efimalaisille”, Salminen uskoo. ”Kuten viimeksikin, lupaamme hyvän työpaikan, jossa ammattilaiset viihtyvät ja kehittyvät.”

Lisätietoja:

Ulkoistusliiketoiminnan johtaja Terhi Saarinen
protected email, 040 508 1640

Toimitusjohtaja Tero Salminen
protected email, 040 767 5311

Efima Oy tukee ja tehostaa suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen ja taloushallinnon ohjelmistoratkaisuilla, prosessipalveluilla ja konsultoimalla. Haluamme tarjota alan parasta palvelua ja olla erinomainen työpaikka osaaville asiantuntijoillemme.

Vuonna 2021 Efimassa on lähes 250 työntekijää. Efiman liikevaihto oli viime tilikaudella noin 18 miljoonaa euroa, ja sillä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella ja USA:n Austinissa. Lue lisää www.efima.com.

Lehdistöyhteydet

Toimitusjohtaja
Tero Salminen
+358 40 767 5311
protected email

Markkinointi ja viestintä
Päivi Holmqvist
+358 40 504 4444
protected email

Lataa logotiedosto

Lataa Tero Salmisen kuva