Leena Nyström on Efiman uusi henkilöstöjohtaja

”Kiinnostuin erityisesti siitä, että Efimassa on alusta asti uskottu organisaatiokulttuurin voimaan ja myös tehty konkreettista työtä sen kehittämiseksi. Tulokset näkyvät mm. menestyksenä Great Place to Work -tutkimuksissa.”

Kun Efiman HR-toiminnon alkutaipaleesta vastannut Tarja Pudas-Jounila palasi konsultiksi omaan yritykseensä Agenssiin, Efima ryhtyi etsimään henkilöstöjohtajaa uudelle kasvuvaiheelle. Haku tehtiin efimalaisittain valtavirrasta poikkeavalla mainoksella Talouselämä-lehdessä. Verkkosivuilta löytyi Tarjan videohaastattelu, jossa hän kuvasi työtään Efimassa ja hakijalta odotettavia asioita, esimerkiksi yrityskulttuurin merkityksen ymmärrystä.

Haku herätti usean ”uinuvan” osaajan. Moni kertoi puhelussaan toimitusjohtajalle, ettei ollut oikeastaan ajatellut työpaikan vaihdosta, mutta ilmoitus herätti kiinnostuksen ja uteliaisuuden.

Yksi hakijoista oli Hartwallin henkilöstöjohtaja Leena Nyström, joka tuli valituksi ja aloitti työnsä Efimalla 1.2.2016. Leena on uudesta työstään innoissaan. ”Kiinnostuin erityisesti siitä, että Efimassa on alusta asti uskottu organisaatiokulttuurin voimaan ja myös tehty konkreettista työtä sen kehittämiseksi. Tulokset näkyvät mm. menestyksenä Great Place to Work -tutkimuksissa.”

Leenalla on pitkä kokemus hyvinkin eri tyyppisten ja kokoisten yritysten liiketoiminnasta. Ennen Hartwallia hän vastasi Deloittella HR-toiminnosta juuri kiivaimpaan kasvun aikaan. Henkilöstötyössä Leenalle tärkeitä arvoja ovat yhdenmukaisuus, oikeudenmukaisuus ja läpinäkyvyys. Hän uskoo elämänikuiseen oppimiseen niin työssä kuin muussakin elämässä. Vapaa-aika kuuluu perheen ja ystävien kanssa mökkeillen, veneillen, matkustaen ja juhlien. Erityisiä intohimoja ovat Italian matkat ja pilates.

Toimitusjohtaja Tero Salminen uskoo Leenan tuovan oikeanlaista johtamista ja osaamista Efiman kasvuun. ”On hienoa, että Leenan liiketoiminnan ymmärrys yhdistettynä HR-osaamiseen tulee osaksi kasvutarinaamme!”, hän iloitsee.

Lehdistöyhteydet

Toimitusjohtaja
Tero Salminen
+358 40 767 5311
protected email

Markkinointi ja viestintä
Päivi Holmqvist
+358 40 504 4444
protected email

Lataa logotiedosto

Lataa Tero Salmisen kuva