18.8.2020

Haastajasta voittajaksi – näin Efimasta tuli Microsoftin vuoden 2020 digitalisaatiokumppani

Iso kuvaDigitalisaatioDynamics 365

Efima palkittiin heinäkuussa 2020 Microsoftin vuoden digitalisaatiokumppanina Suomessa. Palkinto on oiva osoitus siitä työstä, jonka olemme tehneet edetessämme markkinoiden pienestä haastajasta Microsoftin pilvipalveluiden ja digitalisaation edelläkävijäksi.

”Valinta vuoden digitalisaatiokumppaniksi Suomessa on osoitus pitkäjänteisestä yhteistyöstä, jota me olemme Microsoftin kanssa jo vuosia tehneet. Microsoft on tarjonnut meille alustan, jolla rakentaa asiakkaiden kanssa liiketoimintaratkaisuja ihan Efiman ensimmäisestä päivästä alkaen”, ERP-liiketoimintamme vetäjä Kai Lyytinen iloitsee.

”Onhan tämä mieletön juttu – vetää ihan sanattomaksi ja saa tuntemaan suurta ylpeyttä meidän jengistä”, toimitusjohtajamme Tero Salminen kuvailee tunteitaan. Dynamics AX -ratkaisua yritysten taloushallinon tarpeisiin toimittaneesta yrityksestä on hieman yli kymmenen vuotisen historiansa aikana kuoriutunut Suomen suurin Dynamics 365 pilvi-ERP-toimittaja ja muita Microsoftin teknologioita hyödyntävä digitalisaation edelläkävijä.

Kiitos tunnustuksesta kuuluu koko Efiman henkilöstölle, vaikka videolle meistä mahtui mukaan vain muutama. Katso videolta Efiman Microsoft-osaajien tunnelmat palkinnosta. Nananaanananannannaa!

Kirjoittaja

Efima Oy

Efima Oy

Asiakkaamme ostavat meiltä muutosta

Efima tukee ja tehostaa suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen ja taloushallinnon, ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn ratkaisuilla, ulkoistuspalveluilla ja konsultoimalla. Haluamme tarjota alan parasta palvelua ja olla erinomainen työpaikka osaaville asiantuntijoillemme.