Aukiolo App – muuttuva toimipistetieto hallintaan Microsoft Power Appsilla

Eroon Excelistä? Toimipistetietojen hallintaan löytyy tehokas Power Apps -pohjainen ratkaisu!

Toimipistetietojen, kuten aukioloaikojen, hallinta onnistuu näppärästi Excelissä, kunnes toimipisteiden lukumäärä kasvaa ja muutosten jalkauttamisen seurannasta tulee haastavaa. Excel-tiedosto alkaa venyä ja paukkua, manuaalisilta virhekirjauksilta ei vältytä, eikä jättimäinen Excel-tiedosto ole enää tehokkain työkalu muutoksista viestimiseen ja jalkauttamisen seurantaan.

Aukiolo App on tehokas työkalu toimipistetietojen hallintaan ja muutoksista viestimiseen
Elävä esimerkki Microsoft Power Platform -toteutuksesta

Aukiolo App on tehokas työkalu toimipistetietojen hallintaan ja muutoksista viestimiseen

Aukiolo App on Efiman kehittämä Microsoft Power Apps -sovellus toimipistetietojen, kuten aukioloaikojen, hallinnointiin ja päivittämiseen.

Aukiolo Appin avulla toimipistetietojen muuttaminen ja muutoksista viestiminen on tehokasta ja läpinäkyvää: Sovellukseen kirjataan halutut muutokset toimipisteittäin, ja tieto tehdyistä muutoksista, esimerkiksi aukioloaikoihin liittyen, välittyy automaattisesti sähköpostitse halutuille sidosryhmille. Eri osapuolet kuittaavat sovellukseen saaneensa tiedon muutoksesta. 

Sovelluksen avulla niin organisaatio itse kuin ulkoiset sidosryhmätkin pysyvät ajan tasalla usein muuttuvista toimipistetiedoista. Koko prosessi pysyy helposti hallinnassa ja poikkeamiin on helppoa puuttua.

Aukiolo App lyhyesti


Prosessi: Aukiolo- ja toimipistetietojen hallinnointi ja viestintä sidosryhmille
Toimiala: Kaupanala tai mikä tahansa useita toimipisteitä käsittävä toimiala, kuten kunnat ja kaupungit
Kohdejärjestelmä: Standalone-ratkaisu yhdistettynä sähköpostiin
Työkalut: Microsoft Power Apps, Microsoft Power Automate

Aukiolo App on elävä esimerkki Efiman toteuttamasta Microsoft Power Platform -sovelluksesta, joka räätälöidään kunkin asiakkaan tarpeisiin. Tutustu muihin Power Platform -toteutuksiimme →

Miksi Aukiolo App?

Muutosten hallittavuus

Muutosten hallittavuus

Aukiolo Appin avulla toimipistetietojen päivittäminen on hallittua ja johdettua. Aukiolo Appiin voidaan luoda erilaisia käyttöoikeuksia ja hyväksyntäprosesseja, jolloin tehdyt muutokset hyväksytetään tietyllä käyttäjäryhmällä ennen muutosten voimaan astumista.

Vähemmän virhekirjauksia

Vähemmän virhekirjauksia

Aukiolo Appin avulla säästytään monilta virhekirjauksilta, joita eksyy helposti manuaalisesti päivitettäviin, suuriin Excel-tiedostoihin, joissa rivit ja sarakkeet alkavat pomppia silmissä.

Läpinäkyvyys muutoksissa

Läpinäkyvyys muutoksissa

Aukiolo Appin avulla kaikki osapuolet – niin toimipisteiden henkilökunta, johto kuin ulkoiset sidosryhmätkin – pysyvät ajan tasalla muutoksista ja voivat seurata kootusti ajantasaisia toimipistetietoja. Helppolukuinen sovellus tekee toimipistetietojen tarkastelusta vaivatonta verrattuna monirivisiin ja -sarakkeisiin Excel-tiedostoihin.

Tiedonkulun varmistaminen

Tiedonkulun varmistaminen

Aukiolo App automatisoi muutoksista viestimisen kaikille tarvittaville sidosryhmille. Osapuolet kuittaavat saaneensa tiedon esimerkiksi muuttuneesta aukioloajasta, ja tiedon vastaanottamista voi seurata kätevästi sovelluksen kautta.

Olisiko Aukiolo Appista apua teidänkin toimipistetietojen hallintaan? Jutellaan lisää!