Efiman uusi CFO, Jani Taipaleenmäki, on toimialan tunteva ja sen digimurrosta tutkinut pitkän linjan talousjohtaja. Joukkueurheilusta oppeja ammentava Jani luotsaa Efiman talousohjausta 1.11.2021 alkaen kohti kasvuyhtiön tulevaisuuden tarpeita.

Lue tiedote →

Lehdistöyhteydet

Toimitusjohtaja
Tero Salminen
+358 40 767 5311
protected email

Markkinointi ja viestintä
Päivi Holmqvist
+358 40 504 4444
protected email

Lataa logotiedosto

Lataa Tero Salmisen kuva

Jani Taipaleenmäki on Efiman uusi CFO

9.11.2021 — Efiman uusi CFO, Jani Taipaleenmäki, on toimialan tunteva ja sen digimurrosta tutkinut pitkän linjan talousjohtaja. Joukkueurheilusta oppeja ammentava Jani luotsaa Efiman talousohjausta 1.11.2021 alkaen kohti kasvuyhtiön tulevaisuuden tarpeita.

Taloushallinnon terveysaamussa käännettiin katseet taloushallinnon sisäisestä kehitystyöstä käyttäjäkokemuksen kehittämiseen

4.11.2021 — Efiman Taloushallinnon terveysaamu järjestettiin lokakuussa 2021 jo kolmannetta kertaa. Tänä vuonna taloushallinnon ajankohtaisaamupäivä piti sisällään useita näkökulmia taloushallinnon palvelutason ja taloushallintopalveluiden käyttäjäkokemuksen kehittämiseen.

Satu Räsänen on nimitetty Efiman uudeksi henkilöstöjohtajaksi

4.10.2021 — Yhdessä eteenpäin -asenne ja halu kasvaa ja kehittyä yhdistävät Efimaa ja Efiman uutta henkilöstöjohtajaa Satu Räsästä. Vuosi sitten Efimalla henkilöstötyön ja johtamisen kehityshankkeiden parissa aloittanut Satu jatkaa tekemäänsä kehitystyötä 1.10.2021 alkaen Efiman henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä.

Päivi Holmqvist on Efiman uusi markkinointi- ja viestintäjohtaja

22.9.2021 — Kokenut markkinointiviestinnän moniosaaja, Päivi Holmqvist, aloitti elokuussa Efiman markkinointi- ja viestintäjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Päivin johdolla Efimasta rakennetaan entistä näkyvämpi ja näkemyksellisempi digikumppani suomalaisille suurille ja keskisuurille yrityksille.

Pirkanmaan Jätehuolto automatisoi sisäisiä asiakaspalveluprosessejaan Efima ohjelmistorobotiikan kumppaninaan

29.6.2021 — Kiertotalouden edelläkävijäyritys, Pirkanmaan Jätehuolto, haluaa ympäristölle ja asiakkailleen parasta. Sujuvan ympäristöhuollon varmistaa yhtiön asiakaspalvelu, joka käsittelee kaikkien 17 asiakaskunnan ja niiden kiinteistöjen jätehuoltoasiat. Asiakaspalvelun työkuorman keventämiseksi ja tasaamiseksi yhtiö on palkannut ohjelmistorobotin, Robotti Ruttusen, hoitamaan asiakaspalvelunsa sisäisiä rutiinitehtäviä ja vapauttamaan ihmiskollegoidensa aikaa arvokkaampaan asiakaspalvelutyöhön. Ohjelmistorobotin toimituksesta ja kehitystyöstä vastaa Efima.

Efima kasvoi voimakkaasti sekä Suomessa että Yhdysvalloissa

11.6.2021 — Efimalla päättyi juuri 12. tilikausi. Koronankin keskellä Efiman kasvu jatkui voimakkaana. Osana kasvustrategiaansa Efima on eriyttänyt ostolaskujen automaatiosovelluksensa Dooapin erilliseksi yhtiöksi Dooap Oy:ksi. Nyt katseet kohdistuvat tulevaisuuteen, ja molempien yhtiöiden kasvutavoitteiden tueksi tutkitaan vaihtoehtoisia rahoituskanavia.

Toukokuussa ensimmäistä kertaa järjestetty Toiminnanohjauksen pilviaamu toi konkretiaa pilvisiirtymään

4.6.2021 — Kevään merkittävin ERP-tapahtuma, Efiman Toiminnanohjauksen pilviaamu, kokosi yhteen pilvisiirtymän asiantuntijat ja yli satapäisen kotikatsomon. Ajankohtaisaamupäivän aikana toiminnanohjauksen pilvisiirtymää puitiin monelta kantilta – mitä mahdollisuuksia se tuo mukanaan, mikä muuttuu sekä mitä pitäisi ottaa huomioon pilviratkaisun ja sen toimittajan valinnassa.

Xamk valitsi ohjelmistorobotiikan kumppanikseen Efiman 

26.5.2021 — Tulevaisuuden työelämää luovassa ammattikorkeakoulussa, Xamkissa, innostetaan tutkimiseen, uuden oppimiseen ja edelläkävijyyteen. Xamk on kehittänyt ja tehostanut omia prosessejaan ja hyödyntää ohjelmistorobotiikkaa erilaisissa hallinnollissa prosesseissa. Näin henkilöstön aikaa on pystytty vapauttamaan rutiineilta asiantuntijatyöhön ja Xamkin mission toteuttamiseen. Xamkin ohjelmistorobotiikan toimittajasta järjestettiin vuoden alussa julkinen kilpailutus, jonka myötä Efima valikoitui Xamkin uudeksi ohjelmistorobotiikan kumppaniksi. Efima ja Xamk tähtäävät yhdessä entistä vaikuttavampien ja laajempien prosessien automatisoimiseen.

Sirkku Palmuaro on Efiman uusi CFO

29.3.2021 — Efiman yli kymmenvuotinen kasvutarina on saavuttanut vaiheen, jossa pienestä startupista on kovaa vauhtia kasvamassa keskisuuri yritys ja kansainvälinen konserni. Kasvu asettaa Efiman taloushallinnolle uusia vaatimuksia, joihin Efiman uusi CFO, Sirkku Palmuaro, vastaa innolla ja kokemuksensa tuomalla varmuudella.

Halonen ja Carlson hankkivat modernin kaupankäyntiratkaisun, Microsoft Dynamics 365 Commercen, Efimalta

26.3.2021 — Halonen ja Carlson päivittävät kaupankäyntiratkaisunsa Efiman toimittamaan moderniin, pilvipohjaiseen Microsoft Dynamics 365 Commerce -ratkaisuun tavoitteenaan tarjota asiakkailleen entistä yksilöllisempiä ja monikanavaisempia ostokokemuksia. Valittu kokonaisratkaisu virtaviivaistaa kaikki moderniin ja perinteiseen kaupankäyntiin tarvittavat toiminnot yhdelle digitaaliselle alustalle ja mahdollistaa entistä sujuvamman osto- ja myyntikokemuksen niin asiakkaille kuin henkilökunnallekin.

Finlayson ulkoistaa taloushallinnon prosessit Efimalle

12.3.2021 — Finlayson, yksi Suomen vanhimpia yrityksiä, ulkoistaa taloushallinnon prosessinsa Efima Oy:lle. Kokonaisvaltainen ulkoistus mahdollistaa talousprosessien laaja-alaisen kehittämisen asiantuntevan kumppanin kanssa. Kehitystyön lisäksi ulkoistuksen tavoitteena on lisätä Finlaysonin taloushallinnon joustavuutta ja mukautumiskykyä liiketoiminnan muutoksiin.

Efiman suuri asiakas laajentaa kumppanuuden myös myyntireskontrapalveluun

4.2.2021 — Efima Oy on solminut asiakkaansa, suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen kanssa sopimuksen kumppanuuden laajentamisesta. Jatkossa Efima huolehtii ostolaskuprosessin lisäksi myös asiakkaan myyntireskontrasta ja myyntilaskujen käsittelystä.

Efima ja Futunio automatisoivat työttömyyskassojen toimintaa ohjelmistorobotiikalla

24.9.2020 — Työttömyyskassojen ja ammattiliittojen strateginen digitalisaatiokumppani Futunio tehostaa työttömyyskassa-asiakkaidensa automaatiota ohjelmistorobotiikalla. Robotiikalla voidaan laajentaa automaatiota myös paperipohjaisiin prosesseihin. Efima on Futunion yhteistyökumppani ohjelmistorobotiikassa.

Efima toimittaa Newsecille Dynamics 365 -taloushallintojärjestelmän

22.9.2020 — Kiinteistöalan palveluita tarjoava Newsec Property Asset Management uudistaa taloushallintoaan Efiman toimittamalla Microsoft Dynamics 365 -ratkaisulla. Uutta järjestelmää käytetään taloushallintopalveluiden tuottamiseen Newsecin yli sadalle kiinteistötoimialan asiakkaalle ja näiden yli tuhannelle juridiselle yhtiölle.

Maria Pajamo on Efiman uusi henkilöstöjohtaja

1.9.2020 — Maria Pajamo on nimetty Efiman uudeksi henkilöstöjohtajaksi sekä yrityksen johtoryhmän jäseneksi 1.9.2020 alkaen. Efiman menestyksekkään liiketoiminta- ja henkilöstöstrategian tukeminen yhtiön ottaessa merkittäviä kasvuaskeleita on haaste, jonka Maria ottaa innolla vastaan.

Sitowise hankkii Unit4-ohjelmistoratkaisun Efimalta

7.8.2020 — Suomen suurimpiin rakennusalan suunnittelu- ja konsultointitoimistoihin kuuluva Sitowise Oy uudistaa talous- ja toiminnanohjausjärjestelmänsä vastaamaan liiketoimintansa nykyisiä ja tulevaisuuden tarpeita. Unit4 ERP -ratkaisun yritykselle toimittaa Efima Oy.

Efima on Microsoftin vuoden digitalisaatiokumppani

13.7.2020 — Pilvipohjaisten talous- ja toiminnanohjausjärjestelmien ja digitalisaation edelläkävijä Efima valittiin Microsoftin vuoden 2020 digitalisaatiokumppaniksi Suomessa. Efiman kattava ja pitkäjänteinen työ Microsoftin modernien yritysratkaisuiden parissa sekä parvekelaseistaan tutulle Lumon Groupille toimitettu Euroopan mittavin Dynamics 365 -toteutus toimivat tekijöinä valinnan taustalla.

Thomas Beijar on Efiman uusi ohjelmistoliiketoiminnan johtaja

27.5.2020 — Palvelu- ja projektiliiketoiminnan konkari Thomas Beijar aloitti maaliskuussa 2020 Efiman ohjelmistoliiketoiminnan johtajana. Hänen johdollaan Efiman ohjelmistoliiketoiminta on valmis yrityksen kasvutarinan seuraavaan vaiheeseen.

Terhi Saarinen on Efiman uusi taloushallinnon ulkoistusliiketoiminnan johtaja

20.5.2020 — Terhi Saarinen aloitti toukokuun 2020 alussa Efiman taloushallinnon ulkoistusliiketoiminnan johtajana. Monenlaisissa johtotehtävissä kannuksensa ansainnut Terhi oli jo pitkään seurannut Efiman kasvutarinaa ja toivotti uuden haasteen tervetulleeksi sopivan tilaisuuden tultua vastaan.

Elintarvikelogistiikan haastaja LogXellencelle toiminnanohjausjärjestelmä Efimalta

23.3.2020 — Efima Oy ja LogXellence Oy ovat sopineet yhteistyöstä, joka käsittää Microsoft Dynamics 365 -ratkaisun uuden elintarvikelogistiikkayrityksen toiminnanohjaukseen. Toimituksen ydin on varastonohjausjärjestelmä (WMS). Edistyksellinen kokonaisratkaisu hyödyntää tekoälyä ja tukee elintarvikelogistiikassa ja 3PL:ssä (3rd party logistics) tarvittavaa saumatonta ja nykyaikaista ohjausta.

Efima toimittaa Otava-konsernille modernin pilvipohjaisen taloushallintoratkaisun

3.3.2020 — Monialainen mediayhtiö Otava uudistaa taloushallintonsa ottamalla käyttöön pilvipohjaisen taloushallintoratkaisun konserninsa ulkoiseen laskentaan ja laskutukseen. Efima Oy suunnittelee ja toimittaa Unit4 Business World -järjestelmän, ja projekti käynnistyy yhtenäisten prosessien määrittelyllä maaliskuussa 2020.

Tuomo Lagerström on Vuoden efimalainen 2019

17.12.2019 — Jokavuotiseen tapaamme palkitsimme vuoden aikana ansioituneet efimalaiset marraskuisissa pikkujouluissamme. Vuoden efimalainen 2019 on Ohjelmistopalveluiden tekninen arkkitehti Tuomo Lagerström.

Efima toimittaa Microsoft Dynamics 365 -järjestelmän Broman Groupille

21.11.2019 — Broman Group -konserni on vahvassa kasvussa ja kasvun tueksi yhtiössä on päätetty uudistaa taloushallinnon järjestelmäarkkitehtuuria. Pääjärjestelmäksi yhtiö valitsi Microsoft Dynamics 365 FO:n ja Efiman järjestelmän toimittajaksi.

Suuri suomalainen elintarvikealan yritys ostaa ostoreskontrapalvelut Efimalta

7.11.2019 — Efima Oy on solminut suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen kanssa sopimuksen ostolaskuprosessin ja siihen liittyvien palveluiden hoitamisesta ja kehittämisestä.

Koulutus on rikki – näin voimme korjata sen

20.8.2019 — Suomalaisissa ammattikorkeakouluissa on puutteita, joita ei pakkotoimenpiteillä tai pelkällä rahallakaan korjata, Efiman kokemukset ja tuore kyselyraportti antavat ymmärtää.

Tampereen Sähkölaitos ostaa taloushallintopalvelut jatkossa Efimalta

7.8.2019 — Ulkoistuksissa ei haeta enää kustannussäästöjä vaan automaatiota ja osaavaa kehityskumppania, Efiman ulkoistusliiketoiminnasta vastaava Teija Puurunen sanoo.

Mikko Hytönen on Dooapin uusi vetäjä

4.6.2019 — Mikko Hytönen aloitti huhtikuun alussa Efiman Dooap-liiketoiminnan vetäjänä ja Dooap Incin toimitusjohtajana. Kansainvälistyminen ja USA:n markkinoiden valloittaminen saivat Mikon vaihtamaan asiakkaan roolista efimalaiseksi.

Efima ja Cubiq Analytics strategiseen yhteistyöhön

28.5.2019 — Efima siirtää Qlik-asiakkuutensa liiketoimintasiirrolla Cubiq Analytics Oy:lle. Strategisen kumppanuuden tavoitteena on varmistaa Efiman Qlik-teknologiaa käyttäville asiakkaille paras mahdollinen palvelu ja tuki.

Inlook-konserni ulkoisti ostoreskontratoimintonsa Efimalle

15.5.2019 — Inlook-konserni ulkoisti kotimaisten yritystensä ostoreskontrapalvelut Efima Oy:lle. Ulkoistuspalvelun siirto toteutettiin liikkeenluovutuksena. Ulkoistuskumppanuuden tavoitteena on luoda taloushallinnon palveluun joustavuutta liiketoiminnan kasvaessa, varmistaa varamiesjärjestelyt ja kehittää talouden prosesseja aktiivisesti.

Keuruun Sähkö ulkoisti ostoreskontratoimintonsa Efimalle

14.3.2019 — Keuruun Sähkö Oy on ulkoistanut ostoreskontratoimintonsa sekä ostolaskujen maksatuksen Efima Oy:lle. Kumppanuuden tavoitteena ovat taloushallinnon palvelun joustavuus sekä osaamisen laajempi vahvistaminen ja resursoinnin kehittäminen.

Harri Malkamäki on Vuoden efimalainen 2018

10.12.2018 — Perinteiset Efima Awards -palkinnot jaettiin nyt kuudetta kertaa marraskuisissa pikkujouluissamme. Vuoden efimalainen 2018 on Senior Technical Architect Harri Malkamäki.

Efiman tarjoama UiPath on ohjelmistorobotiikan johtaja

6.8.2018 — Efima tarjoaa asiakkailleen aina markkinoiden johtavia pilvipalveluita. Tästä yhtenä osoituksena on valikoimiimme kuuluva ohjelmistorobotiikka-alusta UiPath, joka on kerännyt tunnustusta ohjelmistorobotiikan johtajana useissa tutkimuksissa. UiPath on myös teknologia Efiman rakkaan ohjelmistorobotti Ailin takana.

Efima solmi historiansa suurimman sopimuksen: Maakuntien tilakeskuksen ulkoisen laskennan digitaaliset palveluprosessit

31.5.2018 — Digitaalisten liiketoiminta- ja talousprosessien kehittäjä ja toteuttaja Efima on voittanut Maakuntien tilakeskus Oy:n kilpailutuksen taloushallinnon ulkoisen laskennan palveluista. Sopimus on voimassa vuoden 2022 loppuun ja sen arvo on 5,7 miljoonaa euroa.

Efima voitti kilpailutuksen Maakuntien tilakeskuksen taloushallinnon ja hankehallinnan ratkaisuista

25.5.2018 — Digitaalisten liiketoiminta- ja talousprosessien kehittäjä ja toteuttaja Efima on voittanut Maakuntien tilakeskus Oy:n taloushallinnon ja hankehallinnan järjestelmäkilpailutuksen. Sopimus on voimassa vuoden 2022 loppuun ja sen arvo on 3,2 miljoonaa euroa.

Mehiläinen ulkoisti ostoreskontratoimintonsa Efimalle

6.3.2018 — Mehiläinen on ulkoistanut ostoreskontratoimintonsa Efima Oy:lle. Ulkoistuskaupan osana ostolaskuprosessista vastanneet asiantuntijat siirtyivät Efiman palvelukseen. Kumppanuuden tavoitteena on ostolaskuprosessin automaation ja kehittämisen edistäminen sekä nopea ja laadukas laskujen käsittely.

Efima jälleen esillä kasvuyrityslistauksissa

8.1.2018 — Efiman vahva kasvu nosti yrityksen jälleen esiin kasvuyrityslistauksissa. Vuonna 2017 Efima ansaitsi maininnan yhtenä Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä Deloitten Technology Fast 50 -ohjelmassa ja yhtenä Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä Inc. 5000 Europe -listauksessa.

Aino Jokela on Vuoden efimalainen 2017

18.12.2017 — Perinteiset Efima Awards -palkinnot jaettiin nyt viidettä kertaa marraskuisissa pikkujouluissamme. Vuoden efimalainen 2017 on Solution Consultant Aino Jokela.

Efiman valikoima täydentyy Unit4-ohjelmistolla

14.12.2017 — Toiminnanohjauksen ja taloushallinnon ratkaisutoimittaja Efima on täydentänyt ohjelmistotarjoomaansa Unit4:n järjestelmillä. Efiman periaatteena on aina tarjota asiakkaille tarkoituksenmukaisinta ratkaisua, ja valikoiman laajentaminen tuo tähän entistä paremmat mahdollisuudet.

Efiman uusi hallitus on valittu

7.12.2017 — Efima Oy:n uuteen hallitukseen kuuluvat Teknologiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Jorma Turunen, Borenius Oy:n asianajaja ja partner Janne Juusela sekä liikkeenjohdon neuvonantaja Lars Husberg. Efiman ERP-liiketoiminnan johtaja ja partner Kai Lyytinen jatkaa hallituksen jäsenenä. Hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Alkon ostojohtaja Minna Alitalo, joka toimii myös SRV Yhtiöiden hallituksen jäsenenä ja tarkastusvaliokunnan puheenjohtajana.

Sanna Kaarlejärvi palkittiin Vuoden kouluttajana

13.10.2017 — Alma Talent palkitsi 12.10. Efiman johtavan prosessikonsultin ja CFO:n Sanna Kaarlejärven Vuoden kouluttajana.

Jukka Karjunen on Efiman uusi COO

19.9.2017 — Efiman uudella COO:lla Jukka Karjusella on kattava kokemus johtotehtävistä, erityisesti ICT-alan parista. Nyt hän ottaa haltuunsa Efiman ohjelmistoliiketoiminnan. Efiman kasvutarina ja ainutlaatuinen yrityskulttuuri saivat Jukan innostumaan mahdollisuudesta olla osana yrityksen seuraavaa kasvuvaihetta.

Tässä on Aili – ohjelmistorobottimme.

5.9.2017 — Aili on Efiman ohjelmistorobotiikan ilmentymä – roboteista rakkain. Ailin olemassaolon tarkoituksena on olla meidän ihmisten apuna, tukena ja turvana. Voit antaa turruttavat rutiinit, ne tasapaksuina toistuvat tehtävät, Ailin hoidettavaksi ja keskittyä itse palkitsevampiin tehtäviin. Aili on jo meidän apunamme – miksei sinunkin?

Efiman ostolaskuratkaisu Dooap mukana D365UG/AXUG Summit 2017 -tapahtumassa

24.8.2017 — Efiman ostolaskuratkaisu Dooap on mukana tämän vuoden D365UG/AXUG Summit -tapahtumassa. Vuosittain järjestettävä Microsoft Dynamics -käyttäjätapahtuma järjestetään tällä kertaa Nashvillessa, Yhdysvalloissa 10. – 13. lokakuuta.

Verkkolaskutapahtuma Exchange Summit 2017 lähestyy

11.8.2017 — Efiman CFO ja johtava prosessikonsultti Sanna Kaarlejärvi vierailee tuttuun tapaansa Exchange Summit -verkkolaskutapahtumassa lokakuussa Barcelonassa.

Julkinen sektori ja digitalisaatio ajavat verkkolaskutuksen kehitystä – Yhteenveto Billentis 2017 -raportista

1.8.2017 — Tutkimusyhtiö Billentis julkaisee vuosittain verkkolaskutuksen maailmanlaajuista kehitystä käsittelevän raportin. Me Efimalla uskomme vahvasti verkkolaskutukseen taloushallinnon automaation ja kehityksen ajurina. Keräsimme alle tämän vuoden raportin avainkohdat.

Anna Tujusen tuorein kirjoitus julkaistu MSDynamicsWorld-sivustolla

17.7.2017 — Dooap-ostolaskuratkaisumme tuotevastaava Anna Tujunen kertoo MSDynamicsWorld-sivustolla julkaistussa kirjoituksessaan ajatuksiaan siitä, kuinka automaation lisääntymisen myötä ostolaskujen käsittely ja siitä vastaavien työtekijöiden arki tulee muuttumaan.

Antti Kosunen ja Efiman ostolaskuratkaisu Dooap esillä kansainvälisesti

12.6.2017 — Efiman kansainvälisen liiketoiminnan vetäjä Antti Kosunen kansainvälisen uutismedian haastateltavana.

Efiman kehittämä Dooap-ostolaskuratkaisu saatavilla Microsoftin AppSource-markkinapaikasta

5.6.2017 — Efiman kehittämä Dooap on pilvipohjainen ja mobiili ostolaskuratkaisu Microsoft Dynamics 365 ja AX-toiminnanohjausjärjestelmiin. Dooap mahdollistaa laskujen hyväksynnän yhtä helposti matkapuhelimella kuin tietokoneella. Ohjelmiston ilmiömäinen käyttöliittymä sekä sisäänrakennettu prosessiautomaatio tuovat tehokkuutta talousammattilaiselle sekä helppoutta ja liikkuvuutta laskujen hyväksyjälle.

Tapio Immonen Efiman uudeksi myyntijohtajaksi

5.4.2017 — Efiman uudella myyntijohtajalla Tapio Immosella on 17 vuoden laaja-alainen kokemus ICT-alan parista. Nyt hän on tullut luotsaamaan Efiman seuraavaa kasvuvaihetta. Immonen näki jo yrityksen ulkopuolelta sen huippuosaamisen sekä rennon meiningin ja halusi mukaan remmiin.

Leijona Catering ulkoisti osto- ja matkareskontran Efimalle

16.2.2017 — Valtakunnallinen ruokapalveluyritys Leijona Catering Oy on ulkoistanut osto- ja matkalaskuprosessinsa Efimalle. Sopimuksen kesto on kaksi vuotta.

Matias Tukiainen on Vuoden efimalainen 2016

29.11.2016 — Perinteiset Efima Awards jaettiin nyt neljännen kerran marraskuisissa pikkujouluissamme. Vuoden efimalainen 2016 on Ohjelmistopalveluiden konsultti Matias Tukiainen. Matias toimi aiemmin tukipalveluissa, ja siirtyi kesälomien jälkeen urallaan eteenpäin ratkaisukonsultiksi.

Efiman terveiset Microsoftin Envision 2016 -tapahtumasta

16.5.2016 — Olimme mukana Microsoftin uudistuneessa Envision-tapahtumassa New Orleansissa. Aikaisempaan Convergence-konseptiin verrattuna ohjelmassa oli merkittävästi vähemmän teknistä ja yksityiskohtaista sisältöä, mutta sitäkin enemmän tulevaisuuteen katsovia visioita.

Efima nousi kuudenneksi Great Place to Work 2016 -tutkimuksessa

12.2.2016 — Digitaalisten liiketoimintaprosessien ja taloushallinnon kehittäjä Efima nousi Suomen kuudenneksi parhaimmaksi työpaikaksi keskisuurten yritysten sarjassa (50 – 499 työntekijää) tänään julkistetussa Suomen parhaat työpaikat 2016 -tutkimuksessa.

Leena Nyström on Efiman uusi henkilöstöjohtaja

4.2.2016 — ”Kiinnostuin erityisesti siitä, että Efimassa on alusta asti uskottu organisaatiokulttuurin voimaan ja myös tehty konkreettista työtä sen kehittämiseksi. Tulokset näkyvät mm. menestyksenä Great Place to Work -tutkimuksissa.”

Mieskavereita etsimässä

2.2.2016 — Efima on jo pitkään tukenut hyväntekeväisyyskohteenaan Pienperheyhdistystä ja erityisesti sen Mieskaveri-toimintaa. Mieskaveritoiminta on Pienperheyhdistyksen kehittämää vapaaehtoistoimintaa, jossa aikuiset miehet ovat kavereina yksin lastaan kasvattavien äitien lapsille, joilla ei ole yhteyttä omaan isäänsä tai muihin miehiin.

Janne Koskela on Vuoden efimalainen 2015

7.1.2016 — Vuotuisissa Efima Awardseissa jaettavan Vuoden 2015 efimalaisen tittelin nappasi ohjelmistokonsultti Janne Koskela. Jannen pelipaita jäädytettiin toimiston kattoon perinteen mukaisesti osana toimiston pikkujoulujuhlaa.

Verkkolaskutapahtuma Exchange Summit 2015 – Sanna Lahden yhteenveto

30.10.2015 — Efiman CFO ja konsultti Sanna Lahti kävi lokakuun alussa Exchange Summit 2015 -verkkolaskutapahtumassa Barcelonassa. Tuliaisina olivat tuoreet kuulumiset ja näkemykset verkkolaskujen kehityksestä. Tässä yhteenveto Sannan huomioista:

Efima mukana Basware Connect -tapahtumassa

5.8.2015 — Efima on Baswaren uutena ulkoistuskumppanina mukana ensimmäistä kertaa. Toimitusjohtajamme Tero Salminen on parrasvaloissa Trend Talks -osiossa.

Basware ja Efima yhdistävät automaation ja ulkoistuspalvelut

16.6.2015 — Prosessien kehittäminen ja automaation lisääminen nostavat ulkoistusten hyötyjä.

Lyhyet terveiset Qlikin Qonnections 2015 -tapahtumasta

15.6.2015 — Efima oli mukana Qlik Qonnections 2015 -tapahtumassa Dallasissa. Tapahtuma ja Qlikin partneriverkosto ovat kasvaneet viime vuosina melkoisesti; paikalla oli 1365 osallistujaa 65 maasta. Kokosimme efimalaisten tärkeimmät huomiot tapahtumasta.

Adaptive Live 2015 -tapahtuman tärkeimmät huomiot

15.6.2015 — Efima oli mukana Adaptive Live 2015 -tapahtumassa huhtikuussa San Josessa. Koostimme tapahtuman tärkeimmän annin neljäksi huomioksi.

Perehdytystä pesän tavoille

18.5.2015 — Kolme Efimalla keväällä aloittanutta uutta työntekijää – Kristian Henriksson, Carita Lindeman ja Jyri Rosenlund – keskustelevat Efimalla töiden aloittamiseen liittyvistä fiiliksistä.

Neljä nostoa Microsoft Convergence 2015 -tapahtumasta

11.5.2015 — Ryhmä efimalaisia vieraili maaliskuussa Atlantassa Microsoftin vuosittaisessa Convergence-tapahtumassa. Tapahtuma keskittyy toiminnanohjauksen teemoihin. Matkalaisten kokemuksista koostimme muutaman avainhuomion alan kehityksestä.

Caruna ulkoistaa taloushallinnon prosessit Efimalle

17.3.2015 — Sähkönsiirtoyhtiö Caruna ulkoistaa taloushallintonsa avainprosessit Efima Oy:lle. Sopimuksen kesto on 5 + 2 vuotta.

Qlik-virtuaalitapahtuma 25.3.2015 klo 11 - 15

17.3.2015 — Interaktiivisen tapahtuman aikana osallistujilla on mahdollisuus keskustella BI-alan asiantuntijoiden kanssa.

Efima tukee Pienperheyhdistystä

11.2.2015 — Pienperheyhdistyksen edustajat Juha Turtiainen ja Kaisli Syrjänen kävivät tammikuussa toimistossamme vierailulla. Efima on jo pidemmän aikaa keskittänyt tukitoimintansa Pienperheyhdistykselle ja erityisesti sen Mieskaveri-toiminnalle.

Efima seitsemäs Suomen parhaiden työpaikkojen listalla

6.2.2015 — Liiketoimintaprosessien ja taloushallinnon kehittäjä Efima nousi Suomen seitsemänneksi parhaimmaksi työpaikaksi yleisessä sarjassa (50 – 499 työntekijää) tänään julkistetussa Suomen parhaat työpaikat 2015 -tutkimuksessa.

Eija Helenius on Vuoden efimalainen 2014

8.1.2015 — Palautteen antaminen ja onnistumisten juhlistaminen on osa efimalaisuutta. Edellissyksynä käynnistettiin uusi perinne – vuosittain pikkujouluissa jaettavat Efima Awards. Vuoden 2014 efimalaiseksi valittiin Eija Helenius Ulkoistuspalvelujen Bobcat-tiimistä.

Efima kahdeksas Deloitten Technology Fast 50 -listalla

26.11.2014 — Efima on edelleen Suomen nopeimmin kasvavia teknologiayrityksiä.

Nykyaikainen raportointi tapetilla

18.8.2014 — Tule kuuntelemaan asiakkaamme Marimekon esitystä raportointityökalun hyödyntämisestä!

Sanna Lahdelta ja Tero Salmiselta uusi kirja “Digitaalinen taloushallinto”

9.4.2014 — Sanna Lahti and Tero Salminen – Efiman perustajia molemmat – ovat julkaisseet uuden kirjan nykyaikaisesta taloushallinnosta.