Skip to content
Tuo tietosi yhteen moderneilla integraatioilla
Tuo tietosi yhteen moderneilla integraatioilla

Tuo tietosi yhteen moderneilla integraatioilla

Päätöksenteon taustalla olevan tiedon pitää olla laadukasta, yhtenäistä, saavutettavissa ja aidosti hyödynnettävissä. Kaikki yrityksesi käyttämät tietojärjestelmät eivät kuitenkaan aina ole saumattomasti yhteydessä toisiinsa, vaan tietoa joudutaan siirtämään järjestelmästä toiseen manuaalisesti. Tällöin syntyy myös riski datan laadun heikkenemiselle ja inhimillisille virheille. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla – ota yritykseksi tieto haltuusi moderneilla ja pilvipohjaisilla integraatioilla.

Integraatiot kuntoon?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja etsitään yhdessä sopiva ratkaisu yrityksesi integraatiotarpeisiin.

Ota yhteyttä

Löydät meiltä johtavat pilviratkaisut yrityksesi tietojen hallintaan

Olemme kehittävä kumppanisi, kun yrityksesi liiketoiminta vaatii oikea-aikaista, luotettavaa ja helposti hallittavissa olevaa tietoa.

Efima Integration Layer  

Kehittämämme integraatioalusta tuo pilvi- ja paikallissovelluksesi yhteen ja skaalautuu rajattomasti yrityksesi muuttuvien tarpeiden mukana.

Azure Data Platform  

Azure Data Platformin työkaluilla hallitset ja tuo datasi yhteen sekä muutat sen aidosti liiketoimintaasi ja päätöksentekoa tukevaksi tiedoksi.

Microsoft Power Platform  

Power Platform -alustan teknologiat, kuten Power Apps, Power Automate sekä Power BI, mahdollistavat liiketoimintasovellusten ja nykyisiä prosesseja tehostavien automaatioiden kehittämisen.

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Kai Lyytinen

Kai Lyytinen

Business Director, Microsoft
kai.lyytinen@efima.com
+358 40 830 1217