Skip to content
Strategia
Strategia

Strategia

Olemme asettaneet tilikaudet 2022–2024 kattavan strategiakauden tavoitteet asiakasarvon, työntekijäarvon ja liiketoiminta-arvon näkökulmasta seuraavasti:

Asiakasarvo

Olemme asiakkaillemme alan luotetuin ja arvostavin kumppani, joka haastaa asiakkaamme parhaisiin ratkaisuihin. Lupaamme tarjota asiakkaillemme alan parasta osaamista ja näkemyksellisyyttä.

Työntekijäarvo

Efimalla on tilaa aitoudelle, uteliaisuudelle ja asiantuntijana kehittymiselle. Meidät tunnetaan kulttuuristamme, ja panostamme jatkuvasti efimalaisten hyvinvointiin.

Liiketoiminta-arvo

Strategiakauden lopussa olemme kaksinkertaistaneet liikevaihtomme ja kasvattaneet jatkuvaksi arvioidun liikevaihdon ja omien tuotteidemme liikevaihdon osuutta kokonaisliikevaihdostamme. Olemme kasvaneet valitsemaamme suuntaan pitäen kiinni markkinaa haastavasta innovatiivisesta kasvukulttuuristamme.

Efiman henkilöstö Agia Efimalla Kreikassa syksyllä 2017
↑ Efiman edellisen strategiakauden tavoitteiden saavuttamista juhlittiin yhdessä koko henkilöstön voimin Kreikan Agia Efimalla syksyllä 2017.

Tilikauden 2022–2024 kattavan strategiakauden keskeiset painopistealueemme:

Kasvutavoitteita tukevat investoinnit osaamiseen, yrityskulttuuriin ja tarjoomaan

Kasvutavoitteita tukevat investoinnit osaamiseen, yrityskulttuuriin ja tarjoomaan

Kasvun mahdollistamiseksi aiomme lisätä panostuksia uusiin teknologioihin, toimialaosaamiseen, myyntiin ja markkinointiin sekä henkilöstön ja organisaation kehittämiseen. Aiomme lisätä panostuksia myös rekrytointiin ja työnantajanbrändimme sekä yleisen tunnettuutemme kasvattamiseen.

Skaalautumiskyvykkyyden kehittäminen

Skaalautumiskyvykkyyden kehittäminen

Aiomme keskittyä rakenteiden, sisäisten prosessien ja johtamisjärjestelmän kehittämiseen tukemaan voimakasta kasvua ja skaalautumista.

Tuotteiden ja palveluiden kehittäminen

Tuotteiden ja palveluiden kehittäminen

Tavoitteenamme on kasvattaa jatkuvaksi arvioidun liikevaihdon sekä omien tuotteiden liikevaihdon osuutta kokonaisliikevaihdostamme. Tavoitteen saavuttamiseksi aiomme lisätä panostuksia omien tuotteiden kehittämiseen ja kaupallistamiseen.

Täydentävät yritysostot

Täydentävät yritysostot

Tavoitteenamme on vahvistaa orgaanista kasvuamme ja omaa kilpailukykyämme täydentävillä yritysostoilla. Yritysostot kohdistuvat arviomme mukaan pienempiin osaamisintensiivisiin yhtiöihin.

Efima yrityksenä  

Lue lisää Efiman kasvumatkasta ja siitä, mihin uskomme ja miksi olemme olemasssa.

Liiketoiminta  

Lue lisää Efiman liiketoiminnasta ja jatkuviin palveluihin perustuvasta liiketoimintamallista.