Skip to content

UiPath RPA – ohjelmistorobotiikan johtava teknologia

Ohjelmistorobotiikka (RPA) on oiva tapa lisätä automaatiota tehtäviin ja prosesseihin, jotka ovat toistuvia ja säännönmukaisia. Siis sellaisiin tehtäviin, jotka ovat meille ihmisille puuduttavia rutiineja. UiPath on markkinoiden johtava ohjelmistorobotiikan teknologia, jonka avulla tuot automaatiota ketterästi yrityksesi prosesseihin – jotta ihmisten arvokas aika vapautuu tuottavampiin tehtäviin.

Automaatiota RPA:lla?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme  ja selvitetään, voisiko ohjelmistorobotiikka tuoda helpotusta yrityksenne prosesseihin.

Ota yhteyttä

Ohjelmistorobotti käsittelee 45% Fleet Innovationin kuukausittaisista ostolaskuista
↑ Ohjelmistorobotti käsittelee 45% Fleet Innovationin kuukausittaisista ostolaskuista

RPA | Automaation avulla kohti kovaa kasvua ja fiksumpia työtapoja

Yksilöllisiä yritysautoilun palvelukokonaisuuksia tarjoavan Fleet Innovationin liiketoiminta on kasvanut huimaa vauhtia. Kasvun tueksi yrityksessä on automatisoitu useita prosesseja ja työtehtäviä, jotta henkilöstö voisi keskittyä oleelliseen – palvelemaan yrityksen asiakaskuntaa parhaalla mahdollisella tavalla. Yksi automaation keinoista on ohjelmistorobotiikka, jonka kehittämiseen Fleet Innovation löysi Efimasta oikean kumppanin.

Case Fleet Innovation

Ohjelmistorobotti tukee ja täydentää meidän ihmisten työtä

Ohjelmistorobotti nauttii toistuvasta sääntöihin pohjautuvasta työstä – toisin kuin me ihmiset. Robotiikka vapauttaa ihmiset tuottavampaan työhön ja tukee erinomaisesti järjestelmien omaa back end -automaatiota.

Ohjelmistorobotti rakastaa rutiineja

Ohjelmistorobotti nauttii toistuvasta sääntöihin pohjautuvasta työstä – toisin kuin me ihmiset. Robotiikka vapauttaa ihmiset tuottavampaan työhön ja tukee erinomaisesti perinteisempää liiketoimintaohjelmistojen back end -automaatiota. Ohjelmistorobotti toimii ikään kuin tavallinen työntekijä. Se käyttää toisia ohjelmistoja, kuten ERP-järjestelmää, käyttöliittymän välityksellä kuten me ihmisetkin.

Ohjelmistorobotti tuo monia hyötyjä

Ohjelmistorobotiikka tarjoaa käyttäjilleen monia hyötyjä: robotti työskentelee ihmistä nopeammin ja tarkemmin, ei valita rutiineista eikä tarvitse taukoja. Robotti toimii aina yhtä tehokkaasti, tarvittaessa jopa kellon ympäri. Koska ohjelmistorobotti käyttää toisia ohjelmistoja kuin ihminen, ei jo olemassa olevia järjestelmiä tarvitse usein muokata ollenkaan robotin käyttöönottoa varten.

Miksi UiPath ohjelmistorobotiikan teknologiaksi?

UiPath tarjoaa kokonaisvaltaisen alustan ohjelmistorobotiikan hyödyntämiseen aina ketteristä automaatiovälineistä kattaviin hallinta- ja valvontatyökaluihin.

Markkinoiden johtava RPA-teknologia

UiPath on saanut tunnustusta useilta arvostetuilta analyytikoilta markkinoiden johtavana RPA-teknologiana. Muun muassa Gartner, Forrester, IDC sekä Everest Group ovat listanneet UiPathin raporteissaan RPA-markkinoiden johtajaksi.

Jatkuvasti kehittyvä ja kasvava alusta

Markkinajohtajan asema on vain kiihdyttänyt UiPathin kehitystahtia. Yritys tuo automaatioalustaansa jatkuvasti uusia ominaisuuksia, työkaluja ja valmiita rajapintoja, jotta automaatio saavuttaisi entistäkin suuremman joukon erilaisia prosesseja ja työtehtäviä.

Skaalautuu tarpeidesi mukaan

UiPathin avulla automaatiota voidaan tuoda niin pieniin kuin suuriin tarpeisiin. Ohjelmistorobotin voi hankkia esimerkiksi tekemään töitä öisin ja valmistelemaan seuraavan päivän tehtäviä ihmisiä varten. Tai käytössäsi voi olla vaikka useampikin robotti kellon ympäri, jos resurssien tarve on suuri. Autamme sinua löytämään juuri oikeanlaisen ratkaisun yrityksesi automaatiotarpeisiin.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Tutustu ohjelmistorobottiimme Ailiin sekä älykkään automaation ratkaisuihin.

Aili-ohjelmistorobotti

Ohjelmistorobottimme Aili on apunasi arjen askareissa. Toistuvat rutiinit ja volyymiprosessit ovat Ailin suosikkeja.

Aili-ohjelmistorobotti

Älykäs automaatio

Älykkään automaation toteutuksissa yhdistetään eri automaatiovälineitä tarkoituksenmukaisella tavalla.

Älykäs automaatio

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Teija Puurunen, Efima Oyj

Teija Puurunen

Business Director, IA & RPA
teija.puurunen@efima.com
+358 40 845 0830