Skip to content
Liiketoiminta
Liiketoiminta

Liiketoiminta

Tuemme ja tehostamme suurten ja keskisuurten yritysten liiketoimintaa pilvipohjaisilla taloushallinnon, toiminnanohjauksen ja älykkään automaation ratkaisuilla ja digitaalisilla taloushallintopalveluilla.

Ratkaisujemme ja palvelujemme avulla asiakkaamme tuottavat ja hallitsevat tieto-, resurssi- ja rahavirtojaan. Kutsumme tätä asiakasyrityksen liiketoimintakriittistä ydinjärjestelmien kokonaisuutta digisydämeksi.

Pilvipalvelut

Pilvipalvelumme käsittävät taloushallinnon, toiminnanohjauksen (ERP) ja älykkään automaation ohjelmistokokonaisuuksia.

Tuotamme kokonaisuudet asiakkaillemme skaalautuvana pilvipalveluna hyödyntäen kolmansien osapuolten ohjelmistoja, joita täydennämme omilla tuotteillamme ja palveluillamme sekä hyödyntämällä kolmansien osapuolten kehitysalustoja. Integroimme pilvipalvelut usein asiakkaan nykyjärjestelmiin ja kokonaisarkkitehtuuriin, jotta ohjelmistokokonaisuudesta tulee tarkoituksenmukaisesti asiakkaan prosesseja ja palveluita tukeva kokonaisuus.

Taloushallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisujemme avulla asiakasyrityksemme hallitsevat tieto-, resurssi- ja rahavirtojaan, tuovat tiedon tarjolle päätöksentekoa varten, tuottavat tietoa hyödyntäviä palveluja asiakkailleen ja ohjaavat toimintojaan.

Älykkään automaation avulla asiakkaamme voivat digitalisoida ja automatisoida entistä useampia prosesseja, mikä vapauttaa asiakasyrityksemme ammattilaisten resursseja esimerkiksi kehittämis- tai asiakastyöhön.

Digitaaliset taloushallintopalvelut

Digitaaliset taloushallintopalvelumme on suunnattu erityisesti suurille ja keskisuurille yrityksille, jotka voivat ostaa taloushallinnon prosessit ja näiden digikehityksen meiltä palveluna. Palveluillamme viemme asiakkaamme prosessien kehitystä, digitalisaatiota ja automaatiota eteenpäin ja samalla vahvistamme asiakkaamme digisydäntä entisestään.

Tarjoomamme on modulaarinen ja kattaa kaikki taloushallinnon prosessit ostolaskujen käsittelystä pääkirjanpitoon. Asiakkaamme voi valita palvelukokonaisuudesta haluamansa prosessit tai kokonaisratkaisun, jolloin vastaamme asiakkaamme kaikkien taloushallinnon prosessien tuottamisesta ja niiden kehittämisestä. Prosesseihin sisältyvät ylätasolla ostoreskontra, myyntireskontra, matkareskontra, kirjanpito, maksuliikenne, taloushallinnon asiakaspalvelu sekä asiakaskohtaiset lisäpalvelut.

Liiketoimintamalli

Liiketoimintamallimme ytimen muodostavat jatkuvat pilvipalvelut ja digitaaliset taloushallintopalvelut.

Jatkuvaksi arvioidun liikevaihdon kasvattamiseen tähtäävässä liiketoimintamallissa toimitamme uudelle asiakkaallemme palvelukäynnistyksen projektiluonteisena toteutuksena, jonka jälkeen palvelumme rakentuu asiakaskohtaisesti SaaS-palveluista, elinkaaripalveluista, jatkuvan kehittämisen palveluista, prosessien digitalisoimisesta, asiakkaan prosessien päivittämisestä sekä ulkoistettujen prosessien tuottamisesta.

Ydinliiketoimintaamme täydentävät kertaluonteiset konsultointi- ja koulutusprojektit.

Asiakkaat

Asiakaskuntamme koostuu suurista ja keskikokoisista yrityksistä, joilla on merkittävää operatiivista liiketoimintaa ja päätöksentekoa Suomessa. Asiakkaitamme ovat muun muassa Attendo, Caruna, Helsingin yliopisto, Kotkamills, Lumon, Mehiläinen, Otava, Sarastia, Senaatti-kiinteistöt, Tokmanni, Versowood ja YIT.

Meillä on erinomaiset näytöt sekä asiakastyytyväisyydestä että asiakassuhteiden pysyvyydestä. Jatkuvien palveluiden asiakasyritysten päättäjien ja vaikuttajien NPS (Net Promoter Score) on ollut viimeisen kolmen vuoden aikana keskimäärin +50. Vuosiliikevaihdoltaan 20 suurinta asiakasta on ollut asiakkaanamme keskimäärin 3 vuotta.

 

Efima yrityksenä  

Lue lisää Efiman kasvumatkasta ja siitä, mihin uskomme ja miksi olemme olemasssa.

Strategia  

Tutustu Efiman strategisiin tavoitteisiin ja painopistealueisiin.