Skip to content

Efima Invoicing App

Sovellus helppoon laskutuspyyntöjen luomiseen ja käsittelyyn, saumattomasti Microsoft Dynamics 365:n kanssa toimien.

Tehdäänkö laskuttamisestanne helpompaa?

Selvitetään yhdessä, kuinka Efima Invoicing App voisi tehostaa juuri teidän laskutusprosessianne.

Ota yhteyttä

Onko organisaatiossanne yhtä monta tapaa lähettää laskutuspyyntöjä kuin on työntekijöitäkin?

Laskutustarpeita syntyy usein eri puolilla organisaatiota ja tarpeet laskuttamiselle voivat vaihdella paljonkin. Laskutuksen tehokkuus onkin koetuksella, kun laskutuspyyntöjä välitetään taloushallintoon mitä erilaisimmilla tavoilla ja vaillinaisin tiedoin. Ei siis ihme, että laskutus takkuaa ja myyntisaatavien kierto hidastelee.

Yhtenäisten käytäntöjen ja työkalujen puuttuessa on riski, että laskutuspyyntöjen laatu on heikko, mikä aiheuttaen ylimääräistä työtä. Tällöin taloushallinnon aikaa tuhlaantuu puutteellisten ja toisistaan poikkeavien laskutuspyyntöjen korjaamiseen ja selvittelyyn.

Efima Invoicing App on nykyaikainen ja helppokäyttöinen täsmäratkaisu laadukkaaseen laskutuspyyntöjen luomiseen ja niiden tehokkaaseen käsittelyyn.

Efiman Power Apps -ratkaisu Laskutus App

Efima Invoicing App tuo tehoa ja laatua laskutukseen

Efima Invoicing App on Efiman kehittämä Microsoft Power Platform -pohjainen valmistuote laskutuspyyntöjen hallinnointiin. Organisaation työntekijät voivat lähettää laskutuspyyntöjä taloushallinnolle helppokäyttöisen sovelluksen kautta täyttämällä sovellukseen vaaditut laskutustiedot ja -liitteet.

Efima Invoicing App huolehtii siitä, että käyttäjät lähettävät taloushallinnolle korkealaatuista laskutusaineistoa ja se varmistaa tietojen ja tiliöintien oikeellisuuden Microsoft Dynamics 365 Financen sääntöjä vasten. Näin taloushallinto voi käyttää aikansa laskujen kirjaamiseen vasta silloin, kun oikeiksi tarkastetut tiedot ja liitteet ovat saatavilla sovelluksessa.

Efima Invoicing App tuo hyötyjä läpi organisaation

Helppokäyttöistä sovelluksesta hyötyvät niin organisaation laskutuspyyntöjä tekevät työntekijät kuin niitä käsittelevät taloushallinnon asiantuntijat. Laskutuksen läpimenoaika lyhenee, ja henkilöstösi arvokasta aikaa säästyy tuottavampiin tehtäviin.

Efima Invoicing App toimii myös mobiilissa

Liiketoiminta

Ajansäästö: Helppo tapa luoda laskutuspyyntö heti oikeilla tiedoilla.

Helppokäyttöisyys: Ei tarvetta opetella taloushallintojärjestelmän käyttöä laskutuspyytöjen luomista varten, kun laskutuspyyntö luodaan järjestelmän ulkopuolella.

Tehokkuus: Samalla henkilöllä on usein sama laskutustarve tulevaisuudessakin, sovelluksessa edellinen laskutuspyyntö on helppo kopioida ja luoda uudeksi.

Taloushallinto

Tarkoituksenmukaisuus: Taloushallinto kohtaa laskutuspyynnöt vasta sitten, kun ne ovat valmiina.

Tehokkuus: Laskutusprosessista poistuu työvaiheita, kun tietojen työlästä varmistamista ja syöttöä D365-järjestelmään ei tarvita erikseen.

Kontrolli: Hyväksynnän jälkeen lasku on kirjattavissa osaksi D365 FO:n laskutusprosessia.

Organisaatio

Tehokkuus: Laskutuksen läpimenoaika ja myyntisaatavien kierto tehostuu.

Tietoturva: Sovellus on turvallisempi tapa käsitellä laskutusaineistoja kuin sähköposti tai verkkolevyt.

Parhaat käytännöt: Älykkään automaation hyödyntäminen ja työntekijöiden tukeminen prosessiin suunnitellun tuotteen avulla.

Efima Invoicing App lyhyesti

Ratkaisu

Efima Invoicing App on kuukausimaksullinen SaaS-palvelu eli valmistuote, jota Efima ylläpitää ja jatkokehittää

Prosessi

Myyntireskontra, poikkeavat laskutusprosessit

Toimiala

Taloushallinto, kaikki toimialat

Miksi Efima Invoicing App?

Paikkaansapitävää tietoa

Sano hyvästit puutteellisille ja virheellisille laskutuspyynnöille: Efima Invoicing App varmistaa laskutietojen ja tiliöintien oikeellisuuden sekä tarvittavien laskutustietojen lähettämisen.

Aikaa olennaiseen

Efima Invoicing App huolehtii taloushallinnon puolesta siitä, että laskutuspyynnöt tehdään oikein ja oikeilla tiedoilla. Taloushallinnon aikaa vapautuu selvittelytyöltä ja vastausten perässä juoksemiselta.

Miellyttävä käyttää

Efima Invoicing Appin modernilla käyttöliittymällä laskutuspyyntöjen lähettäminen ja laskutustietojen syöttäminen on nopeaa ja helppoa. Niin kuin 2020-luvulla kuuluukin. Laskumateriaalia voidaan tuoda Excel-tiedostoista ja laskuille voidaan lisätä liitteitä.

Kysy asiantuntijalta

Ota yhteyttä alla olevaan yhteyshenkilöömme, joka tuntee parhaiten aihealueeseen liittyvät seikat. Voit myös jättää viestin tai yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Jaakko Inkari

Jaakko Inkari

Offering Lead
jaakko.inkari@efima.com
+358 40 717 8092