Efiman tapahtumat

Menneet tapahtumat

23.11.2021
Efistream-webinaari: Kuinka tekoäly ravistaa asiakaspalvelun perinteitä?

Asiakaspalveluprosesseja on mahdollista automatisoida monin eri keinoin – näin asiakkaita voidaan palvella entistä nopeammin ja tarkemmin. Webinaarissamme 23.11. klo 10:00-11:00 käymme Elina Rajuvaaran ja Ali Salloumin johdolla läpi, mitä eroa eri automaatiotyökaluilla on ja millaisiin käyttökohteisiin eri automaatiokeinot asiakaspalveluympäristössä soveltuvat. Esittelemme myös Efiman kehittämän TekstiÄly-tekoälyratkaisun, joka koostaa asiakaspalvelijalle kuhunkin palvelupyyntöön liittyen hyödyllistä ja helppokäyttöistä lisätietoa asiakaspalvelujärjestelmään kertyneen tiedon pohjalta.​
Katso tallenne

21.10.2021
App in a Day

Suositussa App in a Day -tilaisuudessa pureudutaan Microsoft Power Platformin mahdollisuuksiin ja luodaan räätälöityjä liiketoimintasovelluksia – ilman koodaamista! Osallistujat tutustuvat Microsoftin Power Apps ja Power Automate -teknologioihin ja oppivat rakentamaan mobiililaitteilla toimivan räätälöidyn sovelluksen Efiman asiantuntijoiden avustamana. Tilaisuus on maksuton ja järjestetään etänä verkossa.

14.10.2021
Taloushallinnon terveysaamu

Tervetuloa mukaan taloushallinnon ajankohtaisaamupäivään – luvassa on uusia näkökulmia niin oman kuin organisaatiosi hyvinvoinnin kehittämiseen! Teemana on tänä vuonna taloushallinto palveluna ja se, miten taloushallinnon palvelutasoa voisi kehittää. Aamu aloitetaan perinteisesti omaan hyvinvointiin keskittyen. Tapahtuma on maksuton ja siihen voi osallistua joko paikan päällä tai etänä.
Katso tallenne

25.8.2021
Efistream-webinaari: Hyödynnä organisaatiosi innovaatiopotentiaali Microsoft Power Platformin avulla

Webinaarissamme 25.8.2021 klo 9-10 Efiman Janne Hirva ja Kai Lyytinen opastavat kuulijat Microsoft Power Platformin tuomiin mahdollisuuksiin. Kuulet konkreettisia esimerkkejä toteutuksista ja ajatuksia automaation skaalaamisen onnistumisen edellytyksistä, jotta pääset hyödyntämään organisaatiosi innovaatiopotentiaalin.
Katso tallenne

15.6.2021
App in a Day – TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ

Suositussa App in a Day -tilaisuudessa pureudutaan Microsoft Power Platformin mahdollisuuksiin ja luodaan räätälöityjä liiketoimintasovelluksia – ilman koodaamista! Osallistujat tutustuvat Microsoftin Power Apps ja Power Automate -teknologioihin ja oppivat rakentamaan mobiililaitteilla toimivan räätälöidyn sovelluksen Efiman asiantuntijoiden avustamana. Tilaisuus on ilmainen ja järjestetään etänä verkossa.

18.5.2021
Toiminnanohjauksen pilviaamu – maksuton virtuaalitapahtuma

Toiminnanohjauksen ajankohtaisaamupäivän aikana puhutaan pilvisiirtymästä – mitä mahdollisuuksia se tuo mukanaan, mikä muuttuu sekä mitä pitäisi ottaa huomioon ERP-järjestelmän ja -toimittajan valinnassa. Tapahtuman keynote-puhujana on Karl O’Leary Microsoftilta ja lisäksi kuulemme puheenvuorot Midagonin Paula Aaltoselta, YIT:n Esa Nykäseltä, Inlookin Antti Metsolalta sekä Efiman Kai Lyytiseltä.
Katso tallenne

6.5.2021
Efistream-webinaari: Tulevaisuudenkestävä taloushallinto – mitä se edellyttää järjestelmiltä?

Webinaarissamme 6.5. klo 9:00 -10:00 pureudumme tämän päivän talousjärjestelmien kipukohtiin ja kerromme, minkälaiset tekijät, kuten skaalautumattomuus, automaation puute, huonot raportointimahdollisuudet ja heikot rajapinnat, kielivät järjestelmäuudistuksen tarpeesta. Vastauksena esitettyihin haasteisiin käymme läpi, minkälaisista ominaisuuksista muodostuu tulevaisuudenkestävä talousjärjestelmä, joka palvelee liiketoimintaa ja tukee siinä tapahtuvia muutoksia. Kuulet myös ensimmäisten joukossa Efiman uudesta, erityisesti keskisuuria yrityksiä palvelevasta, pilvipohjaisesta taloushallinnon järjestelmästä.
Katso tallenne

17.3.2021
Efistream-webinaari: Poweria prosesseihin – Microsoft Power Automate Desktop RPA automaatioratkaisuna

Webinaarissamme 17.3. klo 9:00 – 10:00 Efiman Markus Turunen ja Janne Hirva kertovat, kuinka Power Automaten hyödyntäminen aloitetaan tehokkaasti. Esittelemme konkreettisia esimerkkejä tuotetuista automaatioista ja käymme läpi, miten Power Automaten RPA-ominaisuudet asemoituvat automaatiotyökalujen joukossa.
Katso tallenne

14.1.2021
App in a Day – TILAISUUS ON TÄYNNÄ

Suositussa App in a Day -tilaisuudessa pureudutaan Microsoft Power Platformin mahdollisuuksiin ja luodaan räätälöityjä liiketoimintasovelluksia – ilman koodaamista! Osallistujat tutustuvat Microsoftin Power Apps, Power Automate ja Dataverse (ent. Common Data Service) -teknologioihin ja oppivat rakentamaan mobiililaitteilla toimivan räätälöidyn sovelluksen Efiman asiantuntijoiden avustamana. Tilaisuus on ilmainen ja järjestetään etänä verkossa.

15.12.2020
Ostolaskuprosessin tehostaminen robotiikkaa ja tekoälyä hyödyntämällä

Ostolaskuprosessin automaatioasteen lisääminen on monen organisaation työlistalla. Ohjelmistorobotiikka ja tekoäly ovat tähän hyväksi koettuja työvälineitä. Niiden hyödyntämiseksi on syytä tunnistaa eri automaatiovälineiden vahvuuksia, jotta osaa tehdä päätöksen millä välineellä automaatio toteutetaan. Tervetuloa mukaan webinaarimme, jossa käymme läpi esimerkkien kautta mitkä tehtävät ostolaskuprosessissa ovat erityisesti robotille soveltuvia ja missä tekoäly on toimivin ratkaisu.
Katso tallenne

30.11.2020
Kouluttaudu kansalaiskehittäjäksi Efiman avustuksella

Efiman kansalaiskehittämisen koulutus antaa sinulle avaimet erilaisten työtehtävien automatisointiin sekä osaamispohjan, josta ammentamalla uusien automaatioideoiden kokeilua ja kehittämistä on hyvä jatkaa. Koulutuksemme kattaa aiheet ohjelmistorobotiikan perusteista ja käytettävästä teknologiasta aina automaatiototeutuksiin erilaisissa kohdejärjestelmissä.

26.11.2020
App in a Day – TILAISUUS ON TÄYNNÄ

Suositussa App in a Day -tilaisuudessa pureudutaan Microsoft Power Platformin mahdollisuuksiin ja luodaan räätälöityjä liiketoimintasovelluksia – ilman koodaamista! Osallistujat tutustuvat Microsoftin Power Apps, Power Automate (ent. Flow) ja Common Data Service -teknologioihin ja oppivat rakentamaan mobiililaitteilla toimivan räätälöidyn sovelluksen Efiman asiantuntijoiden avustamana. Tilaisuus on ilmainen ja järjestetään etänä verkossa.

19.11.2020
Efistream-webinaari: Älykäs automaatio – konsepteista konkretiaan

Webinaarissamme 19.11. klo 9:00 – 10:00 Efiman Markus Turunen ja Janne Hirva keskustelevat älykkäästä automaatiosta ja esittelevät konkreettisia esimerkkejä, joissa älyä on tuotu osaksi prosessia eri työkaluja hyödyntäen. 
Katso tallenne

29.10.2020
Efistream-webinaari: Tunnista automaatiokohteet ja myy ne sisäisesti – tällaista osaamista tarvitset

Ohjelmistorobotiikka on oiva keino lisätä automaatiota työtehtäviin, jotka ovat toistuvia ja säännönmukaisia rutiineja. Mutta miten tällaisen tehtävän tunnistaa? Entä kuinka idean automaatiosta saa myytyä omalla organisaatiolle? Ja millaista sisäistä osaamista ohjelmistorobotin hankkiminen edellyttää? Näihin kaikkiin kysymyksiin tarjoamme vastauksen lokakuun 29. päivä Efistream-webinaarissamme klo 9:00 – 10:00. Tervetuloa mukaan oppimaan uutta ohjelmistorobotiikasta!
Katso tallenne

27.10.2020
Efistream-webinaari: Ostolaskuautomaatio on jo arkipäivää – mihin ulkoistuskumppania tarvitaan?

Mitä lisäarvoa ostolaskuprosessien ulkoistaminen voi tuoda nykyisessä toimintaympäristössä, jossa rutiinitehtävät voidaan pitkälti ulkoistaa automatiikalle? Ulkoistuskumppanin roolissa korostuukin tänä päivänä erityisesti automaation ja prosessien kehitysosaaminen, asiakaspalvelu sekä skaalautuvuuden ja jatkuvuuden varmistaminen. Ulkoistamalla voidaan saavuttaa kehitysloikka, kun ostolaskuprosessiin erikoistunut kumppani hyödyntää tehokkaasti moderneja teknologioita ja parhaita käytäntöjä
Katso tallenne

21.10.2020
Taloushallinnon terveysaamu – VIRTUAALITAPAHTUMA

Tervetuloa mukaan taloushallinnon ajankohtaisaamupäivään lokakuussa – luvassa on tiivis työkalupakki niin oman kuin organisaatiosi hyvinvoinnin kehittämiseen! Minkälainen on kehittyvä ja hyvinvoiva talousorganisaatio? Mitkä asiat ovat ketterälle ja jatkuvasti oppivalle organisaatiolle tärkeitä ja mitä työkaluja itseohjautuvuuteen löytyy? Miten taloushallinnon työ muuttuu ja minkälaisia taitoja tulevaisuuden talousosaajilta vaaditaan? Mitä tekoälyrintamalla tapahtuu ja mitä vaikutuksia sillä on taloushallinnon prosesseihin? Tilaisuus on tarkoitettu taloushallinnon johtotehtävissä työskenteleville.
Katso tallenne

18.9.2020
Efistream-webinaari: Vinkkejä sujuvaan ja automatisoituun ostolaskujen käsittelyyn

Mitä tarkoittaa moderni automaatio ostolaskuprosessissa ja mitkä ovat edellytyksiä ostolaskuprosessin kehitykselle? Mitkä ovat yleisimmät kompastuskivet ja miten näihin löydetään ratkaisut? Tervetuloa webinaariime, jossa käymme läpi keinoja tehostaa ostolaskujen käsittelyä sekä prosessikehityksen että automatisoinnin keinoin.
Katso tallenne

17.9.2020
App in a Day – ETÄTILAISUUS

Suositussa App in a Day -tilaisuudessa pureudutaan Microsoft Power Platformin mahdollisuuksiin ja luodaan räätälöityjä liiketoimintasovelluksia – ilman koodaamista! Osallistujat tutustuvat Microsoftin Power Apps, Power Automate (ent. Flow) ja Common Data Service -teknologioihin ja oppivat rakentamaan mobiililaitteilla toimivan räätälöidyn sovelluksen Efiman asiantuntijoiden avustamana. Tilaisuus järjestetään etätilaisuutena.

27.8.2020
Efistream-webinaari: Ohjelmistorobotit kehittyvät vauhdilla – nyt ne osaavat jo lukea

Millaista "käsialaa" ja rakenteita robotti ymmärtää helpoiten? Osaako robotti tulkita luonnollista kieltä? Entä PDF-dokumentteja tai käsinkirjoitettua tekstiä? Elokuussa monet lapset menevät kouluun ja aloittavat lukemaan oppimisen. Tässä hengessä haluamme kutsua sinut kuulemaan, miten ohjelmistorobotit oppivat lukemaan ja tulkitsemaan erilaisia dokumentteja. Lämpimästi tervetuloa webinaariimme, jossa käymme käytännön esimerkein läpi ohjelmistorobottien uusia taitoja ja miten ne ovat parhaiten hyödynnettävissä.
Katso tallenne

17.6.2020
Efistream-webinaari: Taloushallinnon oppeja korona-ajasta tulevaisuuteen

Epätavallinen kevät on pakottanut talousosastot muuttumaan vauhdilla. Mikä parasta, muutokset eivät ole hyödynnettävissä ainoastaan pahimman pandemian kourissa, vaan pysyviäkin hyötyjä on havaittavissa. Uhkien lisäksi poikkeustilanne tarjoaa mahdollisuuden saada aikaiseksi nopeaa kehitystä esim. taloushallinnon digitalisaatioon, kassa- ja dataohjautuvuuteen sekä liiketoiminnan partneriroolin edistämiseen. Tervetuloa kuulemaan aiheesta lisää!
Katso tallenne

16.6.2020
Efistream-webinaari: Ohjelmistorobotiikan opit ja onnistumiset

Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen erilaisten prosessien automatisoinnissa yleistyy kovaa vauhtia ja monessa organisaatiossa onkin jo robotti työkaverina. Mitä matkan varrella on opittu? Webinaarissa jaamme kokemuksia ohjelmistorobotiikan eri käyttökohteista, tärkeimpiä oppeja ja parhaimpia onnistumisia käytännön esimerkein. Käymme läpi mitä ohjelmistorobotiikan käyttöönotossa tapahtuu oikeasti ja mitkä ovat tyypilliset haasteet ja tarvittavat korjausliikkeet. Tervetuloa kuulemaan aiheesta lisää!
Katso tallenne

11.6.2020
Efistream-webinaari: Studio X: Kuinka alan kansalaiskehittäjäksi – ensimmäiset askeleet

Moni työntekijä on kiinnostunut kansalaiskehittämisestä ja haluaa automatisoida omia rutiinejaan. Uutena asiana aihe herättää kysymyksiä: Minkälaisiin tehtäviä kannattaa lähteä automatisoimaan? Minkälaista osaamista minun kannattaa hankkia? Mitä automaatiotyökalut maksavat? Ohjelmistorobotiikan markkinajohtaja UiPath on julkaissut uuden StudioX -ratkaisun, jonka avulla voit aloittaa omien toistuvien töiden automatisoinnin itse. Tervetuloa mukaan webinaariimme kuulemaan aiheesta lisää!
Katso tallenne

2.6.2020
App in a Day - ETÄTILAISUUS 2.-3.6.

Suositussa App in a Day -tilaisuudessa pureudutaan Microsoft Power Platformin mahdollisuuksiin ja luodaan räätälöityjä liiketoimintasovelluksia – ilman koodaamista! Osallistujat tutustuvat Microsoftin Power Apps, Power Automate (ent. Flow) ja Common Data Service -teknologioihin ja oppivat rakentamaan mobiililaitteilla toimivan räätälöidyn sovelluksen Efiman asiantuntijoiden avustamana. Tilaisuus järjestetään etätilaisuutena ja sisältö on tällä kertaa jaettu kahdelle päivälle.

28.5.2020
Efistream-webinaari: Taloushallinnon megatrendit 2020-luvulla

Taloushallinto on jo pitkään pyrkinyt siirtymään hallinnollisista rutiineista kohti strategisempaa roolia. Muutos on ollut hidasta, mutta viimeisen parin vuoden aikana on nähty välähdyksiä tulevasta ja innostuttu uusista mahdollisuuksista. Moottorina toimii digitalisaation ja teknologioiden kehittyminen. Tervetuloa webinaariimme kuulemaan, mitä alkaneelta vuosikymmeneltä on odotettavissa taloushallinnon saralla.
Katso tallenne

14.5.2020
App in a Day - ETÄTILAISUUS 14.-15.5.

Suositussa App in a Day -tilaisuudessa pureudutaan Microsoft Power Platformin mahdollisuuksiin ja luodaan räätälöityjä liiketoimintasovelluksia – ilman koodaamista! Osallistujat tutustuvat Microsoftin Power Apps, Power Automate (ent. Flow) ja Common Data Service -teknologioihin ja oppivat rakentamaan mobiililaitteilla toimivan räätälöidyn sovelluksen Efiman asiantuntijoiden avustamana. Tilaisuus järjestetään etätilaisuutena ja sisältö on tällä kertaa jaettu kahdelle päivälle.

23.4.2020
Efistream-webinaari: Uutta ohjelmistorobotiikan saralla: UiPathin uudet tuotteet

Ohjelmistorobotiikan saralla tapahtuu nyt paljon uutta! Ohjelmistorobotiikan markkinajohtaja UiPath on julkaissut useita uusia tuotteita aiempien tuotteiden rinnalle. Webinaarissa käymme läpi näitä uusia ratkaisuja ja niiden käyttökohteita. Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää!

16.4.2020
Efistream-webinaari: Koneoppimisen mahdollisuudet Microsoft-ympäristössä

Tervetuloa webinaariimme kuulemaan, miten koneoppimista (machine learning) voidaan tänä päivänä hyödyntää liiketoiminnassa. Webinaarissa kuulemme, miten tekoäly ja automaatio on tuotu osaksi Microsoftin palveluita ja käymme läpi erilaisia käytännön toteutuksia joita koneoppimisen avulla on tehty.
Katso tallenne

19.3.2020
Efistream-webinaari: Kansalaiskehittäjät tulevat – oletko valmis?

Kansalaiskehittäminen (citizen development) on nouseva ilmiö. Sen taustalla ovat uudet välineet ja alustat, joiden avulla valveutunut käyttäjä pääsee itse rakentamaan ja hahmottelemaan erilaisia sovelluksia juuri itselleen tärkeisiin prosesseihin. Tämä avaa aivan uuden maailman, jossa erilaisia liiketoimintaa tukevia applikaatioita voidaan tuottaa kevyesti ja ketterästi. Mutta mistä kaikesta tässä oikeastaan on kyse ja mitä tämä tarkoittaa liiketoiminnan kannalta? Tervetuloa webinaariimme kuulemaan aiheesta lisää!
Katso tallenne

12.3.2020
App in a Day – TAPAHTUMA TÄYNNÄ

Luo oma appisi päivässä! Efiman järjestämässä koko päivän App in a Day -tilaisuudessa pureudutaan Microsoft Power Platformin mahdollisuuksiin ja luodaan räätälöityjä liiketoimintasovelluksia – ilman koodaamista! App in a Day -päivän aikana osallistujat tutustuvat Microsoftin Power Apps, Power Automate (ent. Flow) ja Common Data Service -teknologioihin ja oppivat rakentamaan mobiililaitteilla toimivan räätälöidyn sovelluksen Efiman asiantuntijoiden avustamana.

16.1.2020
App in a Day

Luo oma appisi päivässä! Efiman järjestämässä koko päivän App in a Day -tilaisuudessa pureudutaan Microsoft Power Platformin mahdollisuuksiin ja luodaan räätälöityjä liiketoimintasovelluksia – ilman koodaamista! App in a Day -päivän aikana osallistujat tutustuvat Microsoftin Power Apps, Power Automate (ent. Flow) ja Common Data Service -teknologioihin ja oppivat rakentamaan mobiililaitteilla toimivan räätälöidyn sovelluksen Efiman asiantuntijoiden avustamana.

4.12.2019
App in a Day

Luo oma appisi päivässä! Efiman järjestämässä koko päivän App in a Day -tilaisuudessa pureudutaan Microsoft Power Platformin mahdollisuuksiin ja luodaan räätälöityjä liiketoimintasovelluksia – ilman koodaamista! App in a Day -päivän aikana osallistujat tutustuvat Microsoftin PowerApps, Flow ja Common Data Service -teknologioihin ja oppivat rakentamaan mobiililaitteilla toimivan räätälöidyn sovelluksen Efiman asiantuntijoiden avustamana.

28.11.2019
Efimorning: PowerApps demoaamu

Oletko kuullut Microsoftin PowerAppseista? Mietitkö, mistä tässä hypetyksessä on kyse ja miten sen saisi itselle käyttöön? Tule mukaan PowerApps-demoaamuun, jossa käydään läpi erilaisia PowerApps- ja Flow-ratkaisuja. Lunasta paikkasi citizen developerina!

31.10.2019
EfiStream webinaari: Nopeuta taloushallinnon kehitystä - valitse tilanteeseen sopivat välineet

Älykkäässä taloushallinnossa pidetään huolta sekä automaatiosta, prosesseista ja datasta että myös vastuista ja organisoitumisesta. Paras lopputulos kehitystoimenpiteille saadaan, kun nämä kaikki osa-alueet on huomioitu. Taloushallinnon kehityksessä korostuu oikean ”kehitysvälineen” valinta tilanteen mukaan sekä verkostojen hallinta kokonaistehokkuuden varmistamiseksi. Tule mukaan webinaariimme kuulemaan aiheesta lisää!
Katso tallenne

24.10.2019
Efimorning: Ohjelmistorobotiikan opit ja onnistumiset

Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen erilaisten prosessien automatisoinnissa yleistyy kovaa vauhtia ja monessa organisaatiossa onkin jo robotti työkaverina. Mitä matkan varrella on opittu? Aamiaistilaisuudessamme jaamme kokemuksia ohjelmistorobotiikan eri käyttökohteista, tärkeimpiä oppeja ja parhaimpia onnistumisia käytännön esimerkein.

3.10.2019
App in a Day

Luo oma appisi päivässä! Efiman järjestämässä koko päivän App in a Day -tilaisuudessa pureudutaan Microsoft Power Platformin mahdollisuuksiin ja luodaan räätälöityjä liiketoimintasovelluksia – ilman koodaamista! App in a Day -päivän aikana osallistujat tutustuvat Microsoftin PowerApps, Flow ja Common Data Service -teknologioihin ja oppivat rakentamaan mobiililaitteilla toimivan räätälöidyn sovelluksen Efiman asiantuntijoiden avustamana.

18.9.2019
Efimorning: Nopeuta taloushallinnon kehitystä - valitse tilanteeseen sopivat välineet

Älykkäässä taloushallinnossa pidetään huolta sekä automaatiosta, prosesseista ja datasta että myös vastuista ja organisoitumisesta. Paras lopputulos kehitystoimenpiteille saadaan, kun nämä kaikki osa-alueet on huomioitu. Taloushallinnon kehityksessä korostuu oikean ”kehitysvälineen” valinta tilanteen mukaan sekä verkostojen hallinta kokonaistehokkuuden varmistamiseksi. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta lisää herkullisen aamiaisen äärelle!

29.8.2019
Efimorning: Atlas, D365 ja Power BI

Tule aamiaiselle kuulemaan miten suositusta Dynamics AX / D365 - integroiduista Atlaksesta saa parhaat hyödyt irti ja miten ratkaisu kehittyy tulevaisuudessa! Alunperin Australiasta maailmalle levinnyt Atlas on palvellut Dynamics AX/D365-käyttäjiä jo yli 15 vuoden ajan. Monille Atlas on työkalu, jolla kauden sulun rutiinit tehdään tai ad-hoc raportointitarpeet ratkaistaan. Pelkästään Suomessa Atlasta käyttää yli 50 Dynamics AX/D365FO - yritystä.

18.6.2019
Efimorning: Irti staattisesta budjetoinnista!

Budjetointi on yhä valitettavan monille yrityksille vain vuosittainen laskuharjoitus, jonka yhteyttä varsinaiseen liiketoimintaan on vaikea nähdä. Sen laatiminen on työlästä, eikä sen koeta tuottavan lisäarvoa organisaatiolle. Pahimmillaan prosessissa kiertää useita toisistaan poikkeavia laskelmia ja budjetti on vanhentunut jo syntyessään.Hyvä budjetointi on parhaimmillaan liiketoimintaa tukeva strateginen työkalu. Budjetin rinnalla tehdään jatkuvaa ennustamista, jossa tarkennetaan suunnitelmaa reaaliaikaisesti vastaamaan uusinta tietoa tulevasta. Tervetuloa aamiaiselle kuulemaan aiheesta lisää!

21.5.2019
Efimorning: Sovellukset ja toiminnanohjaus sopuisasti yhdessä – miten virität kokonaisuuden kuntoon?

Liiketoiminnan digitalisoituessa räätälöidyt mobiili- ja selainpohjaiset sovellukset ovat kasvattaneet suosiotaan. Sovelluskehitys on myös entistä helpompaa. Se kannustaa kokeilukulttuuriin, jonka kautta löydetään liiketoimintaa parhaiten tukevat täsmäsovellukset. Sovellukset ovat kuitenkin yleensä yhteydessä yrityksen ydinjärjestelmiin, joten sovelluskehittäjän ja tilaajan on olennaista ymmärtää myös toiminnanohjauksen sielunelämää. Tämä ymmärrys helpottaa kaikkien eloa – ennen kaikkea käyttäjän, mutta myös sovelluskehittäjän ja toiminnanohjausjärjestelmän toimittajan. Järjestämme aamiaistilaisuuden aiheesta yhdessä Wunderdogin kanssa. Tervetuloa mukaan!

10.4.2019
Taloushallinnon terveysaamu -seminaari

Mistä moderni, toimiva ja hyvinvoiva taloushallinto rakentuu? Mitä maailman huipulla olevilta talousorganisaatioilta voi oppia? Mitkä ovat trendit ja tulevaisuuden kehitysalueet? Keynote-puheenvuorosta vastaa The Hackett Groupin Tom Bangemann, joka kertoo miten maailman johtavat talousorganisaatiot uudistuvat digitaalisen aikakauden aikana ja mitkä ovat tämänhetkiset trendit ja kehitysalueet. Tervetuloa viettämään virkistävää hyvinvointiaamupäivää Allas Sea Poolille!

12.3.2019
Efimorning: Ohjelmistorobotiikka – konkretiaa käyttöönottoon

Ohjelmistorobotiikan käyttöönotto on monen talousorganisaation työpöydällä tänä vuonna. Kutsummekin siis sinut aamiaiselle kuulemaan, miten robotin käyttöönotto tapahtuu ja mitä asioita on hyvä ottaa huomioon. Aamun aikana RPA-asiantuntijamme kertovat, miten valita robotisoitavat prosessit, mistä kustannukset muodostuvat ja miten tekeminen kannattaa organisoida.

22.11.2018
Efimorning: Ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn onnistunut liitto

Missä ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn saralla mennään tällä hetkellä? Mitä hyötyjä on saatavilla ja miten? Kuinka monimutkaisia, ei-rutiininomaisia tehtäviä voidaan automatisoida? Tervetuloa kanssamme aamiaiselle kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta lisää! Vieranaamme on maailman johtavan RPA-teknologiayhtiön UiPathin Andrew Rayner.

13.11.2018
Efimorning: Mitä on älykäs taloushallinto?

Digitalisaatio, robotiikka ja tekoäly muuttavat taloushallintoa radikaalisti. Älykkäässä taloushallinnossa prosessit ovat automatisoituja, reaaliaikaisia ja digitaaliseen dataan perustuvia. Ne tuottavat analyyttista ja ennakoivaa tietoa päätöksenteon tueksi. Myös taloushallinnon ammattilaisilta vaaditaan uudenlaista ajattelua. Jatkuva kehittäminen ja kyseenalaistaminen sekä uusien automatisoitavien työvaiheiden tunnistaminen on entistä tärkeämpää. Sanna Kaarlejärven ja Tero Salmisen uusin kirja "Älykäs taloushallinto – automaation aika" on juuri julkaistu. Aamiaistapahtumassamme syvennymme kirjan teemoihin sekä keskustelemme siitä, mitä hyötyjä älykkään ja automatisoidun taloushallinnon kautta voidaan saavuttaa.

1.11.2018
Efimorning: ERP:n tulevaisuus toimitusketjun hallinnassa

Tule seuraksemme aamiaisen ääreen kuulemaan ja keskustelemaan siitä, mikä on ERP:n rooli ja merkitys toimitusketjun hallinnassa tulevaisuudessa. Aiheesta puhumassa on Hankenin logistiikan professori ja HUMLOG-instituutin perustaja Gyöngyi Kovacs.

28.9.2018
Efimorning: Robotiikalla parempaa taloushallinnon dataa

Ohjelmassa on tilannekatsaus robotiikan, tekoälyn ja muun automaation hyödyntämiseen taloushallinnossa nyt ja tulevaisuudessa. Syvennymme aiheeseen raportoinnin näkökulmasta: käymme läpi keinoja, joilla robotiikalla ja muulla automaatiolla voidaan parantaa taloushallinnon dataa ja sen lopputuloksena syntyvää raportointia. Tunnistamme yleisiä esteitä automaation kehitykselle ja kuulemme ratkaisuja, joilla näitä voidaan eliminoida.